Izveido pati savu The beauty seacret grāmatu!

27.09.2010, sweet16teen
Sveikas ! Ja Jums ir brīvs laiciņš un jums ir vēlme ko labu izdarīt , Jūs variet izveidot mapi ar visiem sev vajadzīgajiem matreāliem par skaistuma idejām !Piemēram mapē tu vari likt jeb kāda veida info par skaistuma receptēm un formulām un.c. lietas ! Esmu pati izveidojusi šādu mapi , kurā ir man visa vajadzīgā info ! Šaj mapei ir daudzi plusi piem.: 1.visa vajadzīgā info stāv vienā vietā 2.informācija , kuru jūs būsiet savākusi būs kārtīga 3.jūs varēsiet atrast visu kas jums ir vajdzīgs , nedomājot , kur esat likuši to ! 4.draudzenes vienmēr varēs atrast sev vajadzīgo lietiņu ! Izveidot pati savu noslēpumu grāmatu \ mapi ! :-)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
domāts-nāk nevis nav smiekli :D
28.09.2010 01:28 | saite | Atbildēt

+0
Man veljoprojām nav smiekli atceroties,to,kad nesen man tika veikts remonts mājās un mantas bija par kastēm... neskaitot drēbes un štrunta kosmētika,man teica,ka tie žurnāli esot bijuši vissmagākās no manām mantām :D nu man jau pašai arī tā likās,kad vienu kasti gribēju nest uz savu istabu,bet aptrūkos ar "kas pie velna tas ir?! :D " tad nu dabūju stumt to žurnālkasti pa zemi:D
28.09.2010 01:27 | saite | Atbildēt

+0
Man ir apmēram 30kg smaga kaste ar skaistumkopšanas žurnāliem-tik neraža tāda,ka pāršķirstu un nolieku kolekcijā ... :D:D:D
28.09.2010 01:23 | saite | Atbildēt

+0
Man ir tāda skaistuma mape jau no 11 vai 12 gadu vecuma, sarakstīts, salīmēts, salikti dažādi avīžu izgriezumi ar noderīgiem rakstiņiem, fotogrāfijas ar make-up padomiem. Mape regulāri tik papildināta. Man tā ir ļoti mīļa, man patīk to paņemt gultiņā šķirstīt pa lapai, dzetot tējiņu un fonā skatotieties kādu no vieglajām filmām- Bridžetu, Brīnišķīgo sievieti, vai to pašu Sekss un lielpilsēta.
28.09.2010 00:23 | saite | Atbildēt

+0
man jau liekas, ka tam nekaadu baigo laiku nevajag. es arii shad tad izgriezhu lapas ar noderiigu info no vecajiem zhurnaaliem. man gan nav nekaada skaistuma mape, man ir kish-mish klade ar dazhaada rakstura informaaciju :-D
27.09.2010 23:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
* secret :D :D :D
Ja nemāki rakstīt angliski, labāk raksti latviski :D
27.09.2010 21:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Kuram ikdienā ir laika priekš tādām lietām?
27.09.2010 21:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits