Lasītāju blogs

17.10.2010 | Ginge

25taja oktobri... 25taja oktobri es beidzot sanjemos un nebaidijo pateikt ''jaa'' savai laimei,dzivespriekam... aptuveni gadu atpakal es biju vel briva meitene. es negribeju, jeb maaniju sevi ,ka negribu attiecibas jo man bija bail... bail tikt atkal sapinatai, bail uziceties kaadam,bail ka es sapniashu, bail but laimigai kopaa ar kaadu... Bet, ...

15.10.2010 | i_am_human_lv

Ja Pasaules iedzīvotāju skaitu proporcionāli pārnestu uz ciematu ar 100 ļaudīm, tad ciemā dzīvotu: - 57 aziāti, 21 eiropietis, 14 amerikāņi, 8 afrikāņi, - 52 sievietes, 48 vīrieši, - 70 krāsainie, 30 baltie, - 70 nekristieši, 30 kristieši, - 89 heteroseksuāļi, 11 homoseksuāļi, - 6 personām piederētu 59% visu īpašumu un visi seši būtu no ASV, 80 ...

11.10.2010 | pasaule

hm.. ko darīt kad gribas kādu siltu cilvēku sev balkus gultā šajās aukstajās dienās, bet nevien nav. kā tas ir, kad neviena nav? ir, ir pilna pasaule, bet ir apnicis izlikties, ka satikties, pamīlēties, pēc kāda laika atkal satikties un pamīlēties, ak man tas ir normāli un tas ir tas, ko es vēlos. nē, ne tuvu tam. man gribas uzticēties. neiespri...

10.10.2010 | anchuxx

Biju apņēmusies, ka ex dāvināto gredzentiņu pārstāšu nēsāt, kad tas kritīs nots. Tad nu vakar sapratu, ka viss, tas gredzens knapi turas pirkstā! :-P Tagad atkal mani pirksti gaidīs nākamo Īpašā Cilvēka dāvanu... Un šodien sapratu, ka iet jau 5ais mēnesis kā brīvai meitenei un ir TIK labi! Ak un zvanīja Viņa māsa, apsveica vārda dienā. Novēlējum...

10.10.2010 | jaukums

Lasot jauno Cosmo,aizkjeras taa lpp kur aprakstiits kaa dzzeks ieveroja draudzenes atslodze dienas :D:D:D taa sasmejos...Juuseejais arii ir kko tamliidziigu ieverojis?es agrak kad dziivoju kopaa ar puisi,vins mani apbriinoja kaa tik daudz varu nodoties sportam un eest tik veseliigi un uzreiz mineeja ka NEkad muuzhaa neko neieturees(tas domats pa...

09.10.2010 | miss sunshine

sveikas, meitenes! :-) sāku jau lēnām rosīties, lai 18.00 būtu gatava braukt un svinēties! domāju par to, cik interesanti, ka jau šonakt būšu par 1 gadu vecāka. un tad dzeršu šampanieti un ēdīšu torti jau citā vecumā :-D un jā, man jau sāk gribēties torti. bet vispirms vēl mazi darbiņi un tad jau svinēšos ne pa jokam! varbūt vēl kādai rīt ir dz/...

08.10.2010 | Liidere

Tik daudzas no mums sevi apgrūtina ar nefunkcionējošām vai sarežģītām attiecībām. Piemēram, mans bijušas draugs dzīvoja uz mana rēķina un pat netaisījās meklēt nopietnu darbu. Un es ar to samierinājos veselus 2 gadus. Atskatoties uz šo periodu, domāju, kā gan ko tādu varēju pieļaut? Kāpēc es šīs attiecības nepārtraucu brīdī, kad sapratu, ka neko...

04.10.2010 | miss sunshine

nu tad tā! šī ir vienkārši lieliska nedēļa, jo man 7dien ir dzimšanas dieniņa un 6dien ir gaidāms viens trakoti labs pasākums ar draugiem. 8-) beeet, kā jau ierasts, pirms foršiem un svarīgiem pasākumiem, mani piemeklē iesnas, tad nu tagad jācenšas no tām līdz 6dienai atbrīvoties!!! :-D veiksmīgu un jauku Jums visām šo nedēļu! :-)

04.10.2010 | kristakrista

Stāsts, ir lūk, kāds - ir sestdiena, ir Vecrīga, un ir divas meitenes (mēs ar draudzeni), kas apņēmīgi dodas Grēcinieku ielas 24 virzienā, kur atrodas kokteiļu bārs „Kokteiļu studija”. Kā stāstīja pirms mirkļa satiktie spāņu tūristi, tur esot lieliskas asiņainās mērijas, un pēc viņu smaidīgajām sejām sapratām, ka tas izklausās arī pēc tūristiem ...

02.10.2010 | laurens

Varbūt tas ir rudens, varbūt aukstums, varbūt apziņa, ka cilvēks, kuram to vajadzēja pamanīt, nereaģē uz attālināšanos... Nereti tās piepildītās vietas tomēr iztukšojas. Dažas lēnāk, dažas ātrāk. Laikam jau tomēr ir labāk, ka iztukšojas ātrāk - kā plāksteri noraujot, nevis lēnām, velkot garumā katru sekundi un daļu no laika atstājot ne tikai nes...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits