nedela un viena diena lidz gadam.

17.10.2010, Ginge
25taja oktobri... 25taja oktobri es beidzot sanjemos un nebaidijo pateikt ''jaa'' savai laimei,dzivespriekam... aptuveni gadu atpakal es biju vel briva meitene. es negribeju, jeb maaniju sevi ,ka negribu attiecibas jo man bija bail... bail tikt atkal sapinatai, bail uziceties kaadam,bail ka es sapniashu, bail but laimigai kopaa ar kaadu... Bet, shis bailes izzuda kad es pirms gada sapratu,ka kopa ar isto cilveku ,shis bailes var parveest. bailes tikt sapnataj parvertaas par prieku ka Tevi nesapina,jo kads Tevi miil parak stipri lai apzinati daritu pari. Bailes uzticeties parvest par prieku dalities un uzticeties kadam, par prieku ka viss nav japatur sevii,jo vinmer var sanjemt atbalstu no otraas pusites. Bailes par to ka es sapniashu kadu izzud ,jo ir velme darit otru cilveku laimigu katru dienu,minuti,sekuni. Bailes but laiamigai kopa ar kadu?- vairs nav bailes,ir tikai laime kopa ar vinju.. Riti kaa shie. vinsh un es zem segas ar kafijas trauku pie diivana, vinsh skataas futbolu, es ielikusi kajas sava viriesha klepi rakstu cosmo bloga par to ka ir labak neka domaju... izklausas ka es meginu Jums ieskalot ka manas attiecibas ir viens liels rozu lauks?! jaa,taa ari ir. manas attiecibas ir rozu lauks,jo katrai rozei ir arii eerkshjis uz kura var uzdurties,un tad nekas neatliek kaa asinjot un izsapet saapi... bet peec shis sapec atkla naak apriine par skaisto ziedu,kraasu ,smarzu kas piemiit shij pukjei. . . Lai jums jauka shii svedienas diena cosmo daamas!

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
beeeidzot atradu arii Tavus blogus..ta kaa simt gad te nebij buuts,tad izmekleejos krustu sheerslu,lai zinaatu kaa ums ir un re..malachi:).taa tik tureet un uz piekshu:)
01.11.2010 16:04 | saite | Atbildēt

+0
nevaru noliegt. taka mazs mulkja skukjis ;)
21.10.2010 22:17 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tik ļoti safanojusies par savu draugu esi :D gdrīz visi blogi tik par viņu.. nu bet forši! turaties! :-)
21.10.2010 22:10 | saite | Atbildēt

+0
gaidiishu..un jaa,cheeky juus esat lieli divi zali gurkji :D bet mees ar draugu veci,nostaveejushi tomaati :D
bet ja nopietni jums vel ziedinji..taa kaa lai nenoviist ziedinji,bet jeb kuraas normaalaas attieciibaas ir normaali,ka kaut vai vienreiz ir rutiina.. :)
19.10.2010 16:22 | saite | Atbildēt

+0
Miss Pan Param un Ketrina20- wow 4 gadi. ta mees vien tadi zalji gurkji vien esam. :)
Njam Njam- (l)
monca- (l) Paldies
Ketrina20 - he he tiks darits
Sunce- eerksji shad tad tiek aplausti. Paldies par jaukajiem vardiem :-) liki pasmaidit . Tev novelu tieshi to pashu (l)
18.10.2010 18:48 | saite | Atbildēt

+0
cheeky - nebeigšu atkārtot, ka man ir prieks par jums!!! :) Piebildīšu tikai vienu - Tev ir fantastiski paveicies, jo Tev līdzās ir vīrietis, kurš zina, ko grib! Un tas, ko viņš grib, esi Tu! :D Lai tas nemainās ne pēc pieciem, ne desmit, ne piecdesmit gadiem!!! ;) Un Tev jau atliek tikai baudīt, kopīgiem spēkiem aplauzt ērkšķus un priecāties par skaistajām rozēm! :-D
18.10.2010 11:51 | saite | Atbildēt

+0
tik neaizmirsti uzrakstīt par to dienu,kad jums paliks gads.. (l)
18.10.2010 10:33 | saite | Atbildēt

+0
super apsveicu jūs:)
18.10.2010 01:09 | saite | Atbildēt

+0
superrr (l)
17.10.2010 23:54 | saite | Atbildēt

+0
Nu jā es šos 4 gadus arī neesmu nožēlojusi :)
17.10.2010 23:28 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits