Vai, cik jauka dieniņa, ja vēl vakar likās, ka viss ir, piedodiet par izteicienu, galīgā pakaļā, tad tagad juhūū! Dzīvei nav nevainas, ja pati gribi, ko darīt un nesēdi garlaicībā, bet meklē piedzīvojumus ikdienas rutīnā :D Tā kā šī nedēļa man brīva, dzīvoju laukos, bet braukšanas stundas pamest netaisos, tāpēc devos uz pilsētu ar autobusu, izbr...
Tādas noslēgtas kurpītes ar pusapaļu purngaliņu, ar siksniņu pāri. Drošibas sajūta starp zemi un kājām, un varam lidināties nedaudz virs augsnes gaisā
Šobrīd vēlos izprast pati sevi,. saprast, ko vēlos no dzīves gribu tik daudz, bet saprotu, ka nespēju būt visur un paspēt visu. Jau gadu un dažus mēn. man ir nopietnas attiecības. Mans draugs ir lielisks, kopā darām visu, viņš ir man uzticamākā persona, bet... Esmu jauna nespēju atteikties no ballītēm kopā ar draudzenēm, bezrūpīgām naktīm klubos...
Ja, iemalkojot ko alkoholisku, pēc krietna laika, kad tas nav lietots – apreibums iestājas daudz ātrāk. Vai nostrādā tas pats princips starp cilvēkiem, es domāju – vai satiekot patīkamu puisi, pēc ilga laika neesot šajā „pārīšu” apritē, škietamā laimes sajūta iestājas ātrāk? Ja reiz arī tā notiek, tad man vajadzētu atrast drošības troses, jo šaj...
Šodien padiskutēju pirmajā reizē caur kurpītēm... Bet izsecinājās: pa reizei uzrodas problēma - "kad esam pārāk gara augumā, lai šādas kurpītes nēsātu"? Interesanti? Ko gan domātu pazīstamā Žaklīna Cinovska, kad nu reiz Dāma nevairās no skaistām kurpītēm (lai arī pati par sevi slaida). Slaidums? Slaidums :( SLAIDUMS! Kamdēļ Dāmām jācie...
taa vietaa lai rakstiitu projektu,es skatos internetaa jauno Galerijas Riga majaslapu,ieeju ebayaa izluukot jaunumus,paskatos kosmetikas sadaljas citos portaalos,izeju ar drushku liidz veicim iepirkt kko garssiigu.parnaku majas un sheku reku ciemins atbraucis,kuuku atdodu vinam jo ciemins tak japacienaa :-D un taa diena paiet bez projekta raksti...
Louis Armstrong "What a Wonderful World" I see trees of green, red roses too I see them bloom for me and you And I think to myself what a wonderful world. I see skies of blue and clouds of white The bright blessed day, the dark sacred night And I think to myself what a wonderful world. The colors of the rainbow so pretty in the sky Are...
Tā „pēcstrīdu” sajūta manī tik ļoti smeldz... tik ļoti nepatīk šī sajūtas, kas paliek manī pēc strīdiem, man burtiski ir grūti savākties pēc tam, viss iekšā tik dīvaini, mazliet sāp,it kā tukšums, it kā nē, it kā viss sagriezies kājām gaisā.. staigāju apkārt pārdomu pilna par to, kāpēc tā notika, vai tam tiešām bija iemesls, vai tas tagad nav sa...
Šodien zaudēju ļoti daudz savu nervu šūnu. Un viss tikai tāpēc,ka viens vecs krabis, ar kuru pa laikam man kopā ir haltūras, kuras viņš organizē, atļāvās man atklāti uzbraukt un apvainot ļoti nepieklājīgā manierē. Pie tam pilnīgi nenozīmīgā sīkumā kādu mēnesi pēc tās haltūras. Piedraudēja ar nemaksāšanu un sadarbības pārtraukšanu. It kā mani tas...
jauka vasaras diena,nu bljins zobs saak saapeet :-/ nu ko saaku nojaust ka zobarsts sveicina,metu malaa savu slinkumu braukt pie zobarstes...salaboja gan bet teica ka ir vel caurumi,pierakstiija pec nedeljas labot.Paziistot sevi ja nesap tad jau kadelj doties,pazvaniiju ka galu galaa nebuushu :-D taa nu shivereejos,dziivojos un te pekshnji pagaj...