Esmu krustcelēs!!!

25.10.2010, mazinjaa_1
Šobrīd vēlos izprast pati sevi,. saprast, ko vēlos no dzīves gribu tik daudz, bet saprotu, ka nespēju būt visur un paspēt visu. Jau gadu un dažus mēn. man ir nopietnas attiecības. Mans draugs ir lielisks, kopā darām visu, viņš ir man uzticamākā persona, bet... Esmu jauna nespēju atteikties no ballītēm kopā ar draudzenēm, bezrūpīgām naktīm klubos, viņam tas nepatīk. Neesmu viņu krapusi. Lieta tāda, ka manas beibes ir brīvas un vēlas iet medīt puišus, tāpēc, kad kopā ballējamies, brīžiem jūtos lieka, negribu krāpt savu dārgo, kaut gan gribu ballēties ar savējām meitenēm. Kad atrodos ballītē, brīžiem jūtos vainīga, jo zinu, ka viņam nepatīk, ka eju uz tādām vietām... It kā viņš saprot, ka man draudzenes arī ir svarīgas, bet, kad atgriežos pēc vētrainajām ballītēm, jūtas sagrauts un stāsta, ka nav gulējis, jo visu nakti domājis par to, ko daru. Laikam dziļi sirdī esmu brīva, neatkarīga meitene, kas vēlas darīt, ko grib, bet tajā paša laikā uzticīga savai mīlestībai...

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Domāju, ka jūs mierīgi varat atrast kompromisu. Tas, ka ballējies kopā ar meitenēm nebūt nenozīmē to, ka Tev būtu jākrāpj draugs! :-)
03.11.2010 23:47 | saite | Atbildēt

+0
Nē ,kopā nedzīvojam. Kopā esam gadu un 4 mēn, bet sanāk tā , ka mācamies katrs savā skolā un vienīgās dienas, kad varam normāli pavadīt laiku kopā ir nedēļas nogales.Bet tās ir dienas, kad meitenes dodas tusēt. Nu, ballēties man patīk daudz, bet kretinē ārā apziņa, ka viņam tas nepatīk.Viņm klubi nepatīk, bet it kā saka, ka varu iet, nekas nav pretī. Tā kā, kaut kāda vienošanās pastāv... Lai samierinās arī mans puika, kādu 6dienu izlaidīsim ;)
26.10.2010 21:56 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt tu Siikaljan neesi pietiekami izballējusies? tāpēc tev nevajadzētu tagad veidot attiecības? Vai arī apdomā,kā tu justos,ja būtu otrādi,ja tavs draugs ietu ballēties? :) Man pašai ir tā,ak eju tusēties, bet draugam nepatīk klubi un viņš samierinās ar to.. Nekrāpju ar viņu un vispār Mēs jau tikai 2x nedēļā tiekamies, Viņš studē Valmierā! Es tepat pa Rīgu:) a un Jūs kopā dzīvojat?
26.10.2010 18:56 | saite | Atbildēt

+0
Ir tāds teiciens - met monētu un kamēr monēta būs gaisā, pirmais no diviem, kas tev ienāks prātā, arī ir tas, ko tu patiesībā vēlies. Arī šajā gadījumā, noteikti vienu no šīm lietām tu vēlies kripatiņu vairāk nekā otru... tad nu izvēlies ;-)
25.10.2010 17:27 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ak šīs tīņu problēmas....
25.10.2010 15:56 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits