Gribēju sākt ar to, cik stipri slikti man pēdējā laikā ir gajis, cik daudz strīdu un visādu citādu negatīvu emociju man ir bijis, tomēr tad apdomājos, ka nevajag citus apgrūtināt ar tādām nebūtiskām lietām. Stāstīt gribēju par saviem mīlas līkločiem un spēju piecelties pēc daudziem kritieniem. :-) Izšķīros no sava drauga [izšķīros visai nesmukā ...
Kaut gan vakar bija pirmdiena, taa tomeer bija perfekta diena! Ar vecaakiem es daudz maz saliigu..un vinji pat ljaava man dziivot atsevishkji no vinjiem. Ar vienu nosaciijumu.. Man vienreiz nedeeljaa jaatnaak atradiities un...kaartiigi paeest.. :-D Khm...piekritu! :-D Tagad tikai jaatrod, kur dziivot...
sveikas daamas. izdomaju iekeepat kko,jo shodien mani draugos bija apskatijushas 3 cosmo daamas :D hmm.. ar ko sakt? Helloween- biju playboy zakjis. lieta taada ka lidz piektdienai nezinaju vai tikshu :D tad nu sesdienas ritaa manejais brauca uz veikalu pirkt man ausis. mans Mr ar ipashi neparcentaas- uzvilka vecu uzvalku,saulenes, iespiletu t-k...
Kurām piestāvētu šādas kurpītes :) ------ * Amber... :) ---- * Žaklīna Cinovska :) ---- * Iveta Feldmane :) ---- * Daina Jāņkalne :) ---- * Ilze Jaunalksne :) ---- * Elita Marga :) ---- * Jenny May :) ---- * Liene Šomase :) ---- * Lilita Zatlere :) ---- * Agnese Zeltiņa
Tik daudz kas noticis pēc mana pēdējā Bloga. Esmu vismaz prātā beigusi domāt par viņu, un pati pieķeru pie domas, ka tagad domāju par kādu pilnīgi citu, un jūtos laimīga par to. Vakar satiku savu bijušo labāko draudzeni, kas zināt ko izdarija ja atceraties mani pēdējo blogu, un zināt, sajutos ļoti pacilāti kad esmu izslēgusi viņu no savas dzīves...
*Šodien mazs zēns, kurš man sēdēja blakus lidmašīnā nebeidza skatīties pa logu. Es viņam prasīju, ko viņš tur meklē un uz to viņš atbildēja: ''Es meklēju savu mammīti, bet nevaru ieraudzīt. Es domāju, ka te ir debesis, vai ne?'' *Šodien Atlantas lidostā, savā armijas uniformā dodoties uz lidmašīnu maza meitenīte pieskrēja pie manis, sagrāba roku...
Vai esmu laimīga???Ko lai dara? Kāds ir pareizais risinājums??? Grūti atbildēt. It kā man viss būtu – dzīvesbiedrs, kurš domā, ka esmu viņam visa pasaule. Taču problēma – es vairs nejūtos pie viņa labi. Mani pārņem neizskaidrojams riebums pret viņa sviedru smaku, pret to kā viņš gremo pārtiku, vārda „gremo” skaļākajā nozīmē. Nejūtos kā pilnvērtī...
Mainiit dziives ritmu, un dariit lietas ko tieshaam vienmeer esi veelejies... sadzirdeet sevi un tam arii pieveersties.. kaa izraadaas mana apzinja ir aizmigusi.. un muuzika tai tikai paliidz... un lai cik diivaini neliekas.. man bail atteikties no taas... ja nu es sajuutos pavisam beediigi? nu gluzzi kaa narkomaans.. tikai citaadaaka.. .. bet k...
Biju domajusi ka briwlaiku pawadiishu kkaa...nuu...forshi..newis wienaas asaraas.. ar puisi izshkjiiros, no maajaam naacaas aiziet.. :-( Pasakiet kads ka wiss buus labi! :-/
Peedeejaas dienas mani nepamet doma - kaa taa var buut, ka vienaa briidii ir cilveeks, bet jau naakamaajaa mirklii vinjs ir paarveerties par atminjaam. Palikusi nepabeigti darbi, nepateikti vaardi, neizdziivots prieks un tagadne ir pilna ar seeraam, neizpratni kaa dziivot taalaak, un apjukumu. Lai arii tiek teikts daudz labu vaardu, cilveeki apk...