Nezinu, vai kāda atceras, ka sūdzējos par iesprūdušo svaru. Man to ir izdevies iekustināt un nolēmu padalīties, kā. Ja kādai tas noderēs, man prieks. Daudzas meitenes te prasa, kā novājēt, dažas meklē brīnumpulverīšu receptes un ātro rezultātu diētas, bet prieks lasīt, ka citas būtu gatavas arī veselīgi to darīt, tikai nezin, kur sākt. Tā kā paš...
Noskatoties filmu „Ēd. Lūdzies. Mīli.” mani pāršalca negaidīts , bet ļoti noderīgs domu vilnis. Par dzīvi, tās baudu, ēdienu, sevi, citiem un vispār par attiecībām ar otru cilvēku. Es beidzot sapratu, ka nav galvenais, cik skaista tev ir frizūra, cik dārgas drēbes tev ir un cik tu sver. Īpaši mēs, sievietes, ģērbjamies kādam citam, un vispār izs...
Es tā sēdēju un domāju par sevi, savu pagātni, nākotni. Un sapratu, ka esmu kkāda tā kā nežēlīga vai prasīga. Tātad, par puišu uzmanību neesmu sūdzējusies, bet esmu bijusi tāda izvēlīga, ja tā var teikt. :-D Piemēram, aicina satikties tāds "populārais," sabiedrībā zināms, ievērojams un visādi citādi pievilcīgs puisis, es piekrītu satik...
Es tiešām vairāk nesaprotu, kas es esmu (t) es nepārtraukti domāju, ko darīt, kā justies, kā vajadzētu un kā nevajadzētu! kā lai es atrodu sevi?
Pirmo reizi iemilejos un ta pamatigi apdedzinajos.. viss jaw sakas ta patiesi jauki un milji. iepazinamies pietura. vinjsh mani pavadija uz majam un apmainijamies ar numuriem. nu gluzhi ka musdieniga romana. pec kada menesha sagajam kopa. attiecibas turpinajs tik paris nedeljas lidz uzzinaju ka vinjam ir draudzene Liepaja. nu ko kadu pusotru gad...
Mana draudzene piemēram izvēlas vīriešus pēc deguniem - tiešā nozīmē. Viņa saka , ka deguns atspoguļo vīrieša locekļa formu un izmēru (tāpēc viņas vīriešiem vienmēr ir lieli deguni). Tomēr gribu jūs nomierināt empīriskie novērojumi liecina, ka starp šiem izmēriem nevienmēr ir sakarības. Kopumā ņemot mēs tāpat kā vīrieši , esam uzsēdušās uz stere...
No dažiem liekiem darbiem tiku vaļā - bet tagadējais projekts ir dienaskārtībā. === Izraksts no bloga http://juraskurpes.wordpress.com/ pirmās lapas... " Mums ir jauna sacensība… kurpītes sacenšas ar ūdens pilēm un šļakatām. Jauna sacensība – pavisam zaigojošos ūdeņos. Esam pazīstami wet t-kreliem, bet pirmo reizi ar wet kurpītēm:) Ejam uz ...
Šodien noplūcu margrietiņu...ar visām vēl nenoplūktām lapiņām...Neskartu..Un kādēļ viņai ciest?.. Lai es uzzināt? Lai es uzzinātu to ko nemaz tā īsti negribu zināt?.. Atceros, kā maziņa būdama plūcu margrietiņas no necilā zālāja mājas pagalmā..un tad es rāvu lapiņas..Vienu pa vienai..Mīl?..Nemīl?..Mīl?..Nemīl?...Un katru reizi kā sanāca nemīl, e...
...visvairāk sāp tieši tad, kad rīkojies pretēji savai sirdij... :-/ Kad vēlies rīkoties tā, kā sirds liek, bet ar prātu saproti, ka tā nevarēs...