kas es esmu?

08.11.2010, gorgeous_babe
Es tiešām vairāk nesaprotu, kas es esmu (t) es nepārtraukti domāju, ko darīt, kā justies, kā vajadzētu un kā nevajadzētu! kā lai es atrodu sevi?

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
interesanti, bet es tiesi nesen nedēļas nogali pavadīju pie draudzenes, un mēs arī skatījāmies šo filmu! Man gan tā nesevišķi patika, bet lika daudz padomāt!
Jā, nu jau var teikt, ka esmu uz ceļa, esmu atradusi, kāda es sev patīku :) un viss ir labi :)
10.11.2010 00:53 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
10.11.2010 00:48 | saite | Atbildēt

+0
Es biju tādā situācijā, ka gribēju mest visu pie malas un aizbraukt kur tālu prom. bet tad man bija jābrauc pie draudzenes ciemos uz ned.nog. Tas Bija Svētīgi!!!
Visu pa punktiem salika filma "Ēd,lūdzies,mīli". vnk nejauši aizgājām uz to filmu. IDEĀLA!!! psiholoģiski priekš sievietēm. atlikušo dienas daļu nodzīvojāmies pa māju ar halātiem mugurā, bez grima, frizūrām u.tt. Atbraucot mājās, savu vīru saskatīju citā gaismā, ar savādāku mīlestību!
Nervi ir nomierināti, un ja atkal uznāx,atkal brauxu pie draudzenes, jo tā ir otrā mīļākā vieta uz zemes!!!
09.11.2010 12:20 | saite | Atbildēt

+0
mmmm esmu tādā pašā situācijā, nespēju koncentrēties un saprast kas patiesībā esmu un kur virzas mana dzīve. apjukums. liekas ka šobrīd cenšos atrast kādu līdzsvaru, cenšos celties ar smaidu(lai gan mazs mierinājums), uzrakstīju sarakstu ar to ko vienmēr esmu gribējusi izdarīt, lietas, kursi kas patīk bet vienmēr ir atlikts. saprotu ka jāvirzas uz priekšu lēnām, nesasprinkstot, risinājums un atbildes nāks pašas. ;-)
09.11.2010 01:52 | saite | Atbildēt

+0
kādu brīdi nedomā un aizmirsti par to. man vismaz tas palīdz, ja uznāk "nevajadzīgas" domas. :-) domā kaut ko patīkamu, par kādu savu mērķi vai to, kas tev liek pasmaidīt un iepriecina. būs labi! :-)
09.11.2010 00:33 | saite | Atbildēt

+0
Vienkārši dziļi ieelpo un centies paskatīties uz situāciju no malas. Atslābsti un ļauj, lai viss rit savu gaitu. Varbūt nav nevajag krist panikā, bet vienkārši nomierināties? :-)
08.11.2010 20:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits