Lasītāju blogs

18.11.2010 | ozolinna

:-/ darba nedēļa jau labu laiku beigusies, īsa bet smaga sanāca. dienas liekas aizvien vairāk velkas, stundas lēnām mijās ar jaunām. esmu mājās nogurusi, gaidu savu vīrieti atgriežamies no darba, skatos uz pūlksteni un domāju, pēdēja laikā pārāk daudz ... šausmas.... esmu pārgurusi no dzīves... no vīriešiem, mazie tarakān veidīgie vīrišķi :-D kā...

17.11.2010 | Kristiana Pluksna

Sveikas , Miilaas. Atkal jau ,kaa vienmeer staasts par sirdssaapiiti, Miilestiibu. No vasaras un skirsanaas ir pagaajusi tiesi triis meenesi ,esmu atpakal vecajaas atieciibas , bet sirds ne nakti nepaliek novaartaa, taa ikreiz ,kad iedomaajos saak straujaak puksteet. Iedomaajos kaapec notiek taa ka ,kaads ir jaapalaiz prom , vai tas pats aiziet ...

16.11.2010 | anni_ler

Vai tas, kas ar mani šobrīd notiek, ir tas, ko es esmu vienmēr gribējusi? (t) Šķiet, ka jā, bet tās ir manas "bērna un bērnības" vēlmes. Tās ir balstītas uz pagātnes notikumiem un emocijām. Tā ir pagātne. Manas pagātnes vēlmes pavisam noteikt neiet kopā ar manām šī brīža vēlmēm. :-/ Šeit vietā šķiet ir Daughtry dziesmas "Home"...

16.11.2010 | Elina Ledina

Ir tads teiciens ka bez viniem nevar un ar viniem ari nevar! kA tad butu ja vienigas radibas uz sis zemes butu tikai sievietes??? (l) (l)

13.11.2010 | Ieva5

Pulkstens rada jau precizi 2.22 un par spiti sodienas smagajai darba dienai man vel aizvien plakstinji pat biskinj nekrit ciet. Fona skanos "karuselis" Trianas Parka piedavajuma, liek tiesam saprast, ka, velns, dzive tiesam ir karuselis. Tu tikko saki, ka mili, peksnji ta ir rotala un Tu jau mili kadu citu. Bet es taja laika stavu un v...

13.11.2010 | Ginge

wo-hoo i did it. diploms man ir kabataa :) sho pirmdien izlaidos. paskums bija looti feins.uz skatuves dabuju kaapt viena no pirmajaam, bet viss beidzaas labi- nenokritu no skatuves :D bija tik feini satik maasu un vinas gimeniiti. patik man taadi pasakumi. gribetos ielikt vairak bildites ar mammu un teeti, bet diemzel lauj pievienot tikai vienu :(

12.11.2010 | catalina

Mīlu savu vīrieti vienkārši nenormāli, taču sanāca tā, ka bija jābrauc prom darba meklējumos. esam ļoti tuvi, stāstam viens otram visu, attiecības ir atklātas, bez meliem. BET, līdz ar viņa aizbraukšanu sākās problēmas, jo vēlas mani ierobežot, esmu ieslodzīta 4 sienās un baidās mani laist tikties ar draugiem, kursa biedriem, jo redz es iešu uz ...

12.11.2010 | buxiic

Lai arī zinu, ka Emanuelle no manis gaida cita veida stāstu, bet tas šoreiz izpaliks... Šodien aizdomājos par vienu lietu... Vai smaržas, ko lietojam ikdienā mums ir tikai parasts aromāts vai kas vairāk...? Man šķiet, ka pēc smaržām var bieži vien ļoti daudz pateikt par cilvēku... Un tas nav tā, ka man konkrēti nepatīk kādas smaržas ar kurām cil...

12.11.2010 | labdabība

Labs rīts, Jā,jā esmu nomodā, kārtējo reizi cīnos ar bezmiegu, kamēr maneājis saldi guļ, īk viņš izskatās, pēc maza zeltcirtaina eņģeļa. (love) Godīgi manā dzīvē pamazām viss nokārtojas, bet dažreiz sajūta, ka manā ķermenī atrodas pavisam cits cilvēks nevis es pati. Un tad vienmēr vakarā pienāk tā deja vu sajūta, vnk gr, esmu pārāk depresīva, ne...

11.11.2010 | kristiāna graudiņa1

Šorīt pamodos pirms puksteņa zvana. Tas ļāva vēl nedaudz ilgāk pagulēt. Ātri saģērbos, paēdu brokastis un fonā ieslēdzu savu mīļāko mūziku. Paskatījos pa logu, ārā līst. Saģērbos, uzvilku mēteli, šalli, zābakus, paņēmu lietussargu un devos ārā. Sejā pūta ledains vējš.Tas traucēja man turēt lietussargu. Es devos pāri gājēju pārejai, un kāds neuzm...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits