...live as if you'll die today.” - James Dean, 1931-1955 Šodien tāda sajūta, ka prasās rakstīt. Prasās dalīties. Nojaušu, ka aiz loga ir skaistā ziema, jo dzidrās debesis vienmēr nodod ārā esošo aukstumu. Bet man te ir tik silti. Te. Sirdī. Manī. Nevajag ne kakao, ne karsto šokolādi, ne konjaka glāzīti, ne arī ingvera tēju ar medu, kad Tavā sird...
Sveikas. Sveicu ar neciešamo auksto laiku. Bet ne par to šoreiz. (t) Kuļoties pa dzīvi, pa attiecību līkločiem, sajūtām un saprašanu par to kas ir mīlestība. Laiku pa laikam nonāku pie secinājuma ka mīlestības īsie cēlieni, ir par īsu priekš manis, bet tie starbrīži kas ievelkas pa vidu nemaz man nepatīk. Respektīvi- rutīna, strīdi, mainīgās saj...
Pēdējā laikā sanāk daudz domāt, tik ļoti daudz domāt... no viens dzīves posms ir noslēdzies. Bet grūti pateikt Atā, un pieķeru sevi pie domas - nekas nav beidzies. Es tāpat turpinu. Bet ne par to... Sapratu, ka triecieni, kas dzīves laikā mūs skar, tiešām dod pieredzi un ar laiku izmaina Tevī dažas lietas. Teiksi - Labrīt? Jā, saki, bet katrs mē...
Jau gaidu pavasari. Bet tikai termometra stabiņa rādījuma dēļ. Pa īstam gaidu jūliju. Tad ir vislielākais karstums. Un vēl gaidu kādu, kurš patiešām spēs mani aizraut... Un gaidu, kad piepildīsies mani plāni un sapņi...jo pati vēl nespēju tos sākt piepildīt. Bet varbūt jau rīt?
Jau nedēļu mani nepamet tas riebīgais slinkums! Skolā lēnām krājas parādi. Un jo dziļāk tajos slīkstu, jo grūtāk sākt kaut ko vispār darīt! Pat tagad, kad varētu sēdēt un mācīties es sērfoju pa cosmo, twiteri un visādām citādām interesantām lietām. Daru visu izņemot mācības un prakses meklējumus. Īstenībā prakse savā ziņā pati ir pie manis atnāk...
16.10.2010 Sajūta, kad teksts, vienkārši teksts kas pārādās skype iznīcina tavu iekšējo pasauli sekundes simtdaļā. Ķermenis, kas vairs nespēj adekvāti reaģēt uz sāpēm, kas pārņem ķermeni tik lēni kas jūti ka ķermenis saraujas krampjos. Sajūta, kas viss ir biedzies, prāts neļauj šai informācijai nonākt līdz sirdij lai sirds tik sāpīgi neciestu Be...
14.11.2010. Šorīt ar buču uz pieres pamodos blakus puisim, pret ko jūtu to, ko nēsmu izjutusi ne pret vienu, nevienu ar ko jebkad esmu ielaudusies jebkādā , un jebkāda veida attiecībās vai vienas nakts pazīšanās. Tā sajūta, kad pamodies blaukus puisim, kurš ir tavs, kuram piederi tu, un ar ko tu esi kopā. Pirmoreizi dzīvē, sajutos tik īpaša. Lai...
Atvainojos visām, bet šis ieraksts ir vienkārši kautkšan uz mēnesi, lai izrunātos, kad nav neviena dzīva ar ko parunāt. Vientulība. Man liekas, nē, es pat zinu, ka ļoti stiprs cilvēks, emocionāli noturīga, kāpēc tā, nezinu, bērnības dotumi. Vai es ar to lepojos, nē, bet mainīt arī nevaru, jo fiziski nespēju izturēt čīkstēšanu un ņaudēšu par liet...
sveikas, sveikas jaukās dūdas:) šodien bija lietaina un vēsa diena, saņēmos, devos baudīt vienu brīvdienu un ķert mirkli uz pārādi- skatīt jaukos puišus formās, lielos ieročus un cilvēku pūļus. smagi. daudz drūmu seju. ha bet tik pat daudz smaidīgo un jauko- par to liels prieks. .- nu lūk kamēr gatavojas svētku vakariņas- aizdomājos par smagu li...
Ziniet ko?! Es šodien esmu laimīga. Es atkal esmu laimīga. Aizgāju gulēt un pamodos ar smaidu uz lūpām. Man ir prieks par visu un visiem. Sen neesmu tā jutusies. Iekšā ir patīkams satraukums, kņudoņa. Vai tiešām tā ir iemīlēšanās vai tikai mana sirds spēlējas ar mani?