Lasītāju blogs

14.12.2010 | Liene Polakena

mani nomoka dilemma.. kastītē plauktā stāv bijušā drauga dāvināts gredzens, kura aptuvenā vērtība ir LS 20.. tas nav saderināšanās gredzens, vnk dāvana.. prātoju, varbūt gredzenu pārdot, tad no tā vismaz būs kāds labums. Ja es gredzenu atdotu atpakaļ, bijušais droši vien tāpat to pārdotu vai nobāztu kkur kaktā. Un valkāt gredzenu, kaut tas ir ļo...

09.12.2010 | Ginge

sen neko nesmu raxtijusi. taa nu sanacis,ka visu laiku esmu aiznemta. sodiena briiva,izdomaju ka esu pelnijusi dienu uz diivana ar laptopu un tv pulti. bet riit jau atkal uz darbu... pirmaa lieta par ko gribeju rnaat- kas notiek ar musdienu daamaam? visas,kaa vienas apsestas ar svaru. taa kaa stradaju JL-Ted Baker nodalaa, mana iktdiena ir saist...

09.12.2010 | i_am_human_lv

Ir zināms, ka daudzas uzkodas ar nodomu ir veidotas tā, lai izraisītu atkarību. Čipsi, cepumi un tam līdzīgi produkti – apvienojot saldo un sāļo garšu, pievienojot garšas pastiprinātājus un citas papildvielas – tie rada vēlmi tos ēst un ēst vēl. Paņemot vienu cepumu pēc brīža redzat, ka visa paka jau nemanot apēsta! Vai tad tā nav? Tas nozīmē, k...

08.12.2010 | Annija6

(l) Tātad Iztēlojies ES tev dodu Vienu vēlešanos. Patiešām Tikai vienu - ! Pajautā sev kas IR tava karsākā kvēlākā vēlēšanās ?? = Ja domājot par to Tev prātā IR doma[vēlēšanās]par kuru tu ar visu sirdi vari apsolīt ka nepārdomāsi. TURI TO SAVĀS DOMĀS, un tā piepildīsies. =Bet ja tu nevari iedomāties Nevienu konkrētu lietu un prāta nāk vairākas i...

07.12.2010 | ..

Ārā tik skaisti snieg.Liekas,ka tāds miers ir pārklājis zemi, reizēm šķiet,ka kaut kur tālumā ir pierimis arī karš,nemieri,strīdi,negatīvas emocijas,naids...Reizēm rodas jautājums - kādēļ cilvēki ir tik ļauni,kādēļ sāpina sev tuvākos un ja nožēlo,tad bieži vien pēc nāves.Vai notiekot kam negatīvi nemainīgam cilvēks sāk domāt?PRotams,bez pretējie...

06.12.2010 | miss_jaukuminsh

pēdējā laikā, aizvien biežāk vēlos sava bijušā drauga tagadējai draudzenei pateikt, lai beidzot atver acis un nav tik naiva - viņš krāpj viņu. jau iepriekš viņi izšķīrās, jo viņa pieķēra viņu guļot ar citām sievietēm. un tagad notiek tas pats. un es ar viņu arī guļu, bet man vairs nav pārmetumi sevī, ka viņš šādi rīkojas. bet gribas kaut kā ieri...

04.12.2010 | ozolinna

Nodot!? Kas par par lietu? Kopš kura laika, prātā zibsnī doma,- nodod, apstādināt laiku, aizmirst saites, pārkāpt, pieklusēt, izlikties? Kur paliek saprāts ar kuru augi, izaugi- dzīvoji? Tā gribas kliegt, skriet,- nezināt virzienu, lēkt, pasmieties- būt nedaudz ļaunai- tikai nekad atriebīgai. Dzirkstīt, šprakstēt- tā lai apkārtējie apžilpst un n...

03.12.2010 | magonite1

jaunais faberlik katalogs ar pārsteidzošām atlaidēm- http://mail-lt.lt.faberlic.com/flash_lv/ ja ir vēlme palutinat sevi ar krievijas kosmētiku, tad droši raksti [email protected]

02.12.2010 | ozolinna

Pirmo reiz savā dzīvē, kad ar tik lielu prieku un entuizmu gaidu Ziemassvētkus. Lai gan šogad mazliet skumīgi domāt par dāvanām un līksmību, bet sirsniņā līdz ar sniegu ievēlies gaidīšanās laiks. Tik ļoti gaidu mirkli kad krāsniņā cepsies pīrāgi un piparkūkas, kas ar savu smaržu pildīs izstabas un kutinās garšu kārpiņas. Un lielās sniega kupenes...

02.12.2010 | Katie

on the face you cant`t always read that,is realy goin` on in my soul. You can`t see the blood, you can`t see the broken strings inside my heart. Pain is so deep,that it goes out like tears.. Diena ir tik īsa, pat nezinu - tas ir labi vai nē. Parasti, man nav jēgas par to domāt. Ziema.. Pirmā diena. Nelaba diena, vispār. Pilnīgā apātija. Pilnīgi ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)