Lasītāju blogs

28.12.2010 | kristalinjshh

Es šodien biju pie..pie piegulētājā, jā, tā es viņu šodien saukšu. Bet nav svarīgi,kā es viņu saucu, tas tā pat ir tikai mirkļa iespaidā. Guļot gultā un skatoties,kā viņš šņaukājās un klepo, tad nodomāju, cik tie vīrieši ir vārgi,patiesībā. Tad palaidu skatienu pāri istabai, viss samētāts, viena zeķe tur-otra tur, šorti uz krēsla, maika uz zemes...

27.12.2010 | Kristiana Pluksna

Sveikas manas milas damas. Nju burvigais pardomu laiks ir pagaisis, atkal jau divas darba dienas un pardomas par svetku davanam :D Katru gadu lielaja gimenes loka davinam viens otram davanas, jau sogad nodomaju , ka man tas davanas ir apnikusas, protams citam sagadat kadu milu lietinu ir patikami, bet nodomaju cik praktiski.Katru gadu ziepites d...

27.12.2010 | caffe_latte

Neskatoties, ka ir Ziemassvētki, šis ir kārtējais svētdienas vakars un pēc ierastās filmas rodas daudz sakrājušos kunkstienu, piemēram, es laikam neatradīšu to īsto puisi vai atkal neko jēdzīgu rīt neizdarīšu. Es meklēju kko izklaidējošu istabā, jo interneta tīmeklis ir jau pārlūkots līdz ausu galiņiem. Aizgāju noņēmu kosmētiku un uzvilku savu l...

23.12.2010 | Rūta Bete

Sveikas dārgās dāmas. Mani interesē kleita ar uzplečiem, tāda fifīgā :D varbūt kāda grib nopārdot? :) Gribu zilu, vai melnu... izņemot baltu, visas citas krāsas derēs. Un ne pārāk garu.. :) Tātad? ;) P.s. Priecīgus svētkus. :-)

21.12.2010 | Elīna Neilande

Kad apguvu konsultēšanas prasmes un iemaņas, mācību programmā kā viena no mācību gada tēmām ar tai 4 atvēlētām dienām bija seminārs, kurā visspilgtāk parādās ģimenē iesakņojušies un pārmantotie stereotipi un vēstījumi, kuri pieaugušo dzīvē sagādā ne mazums raižu - „Sekss un nauda”. Lai cik patīkami būtu abi no tiem, šoreiz par naudu. Katras noda...

21.12.2010 | Elīna Neilande

(publicēts ar klienta atļauju) Šodien piedzīvoju fantastisku mirkli ar klienti, kura strādāja smilšukastē. Vien iedomājies mūs abas sēžam abpus smilšukastes – brīnumā ieplestām acīm, starojošas, bez vārdiem kopīgā atklāsmē pārsteigtas ar šurpu turpu skrejošām skudriņām pār muguru… Situācija veca kā mūžība – neticība saviem spēkiem, pamestības sa...

19.12.2010 | Viktorija Čapule

Man šodien ar draudzeni sanāca tāda ka pastaiga pa veikaliem, meklējot Ziemassvētku dāvanas radiem un draugiem. Tā staigājot, iegriezāmies arī Vecrīga. Tur valda tāda Ziemassvētku noskaņa, vienkārši burvīgi, piparkūku smarža, jaukas Ziemassvētku dziesmas, tas smukais un krāsainais panorāmas rats un protams sniega snigšana. :-D Man tik ļoti sagri...

17.12.2010 | pasaule

ir saspringst laiks, pieļauju, ak ne tikai man, bet vēl daudziem citiem cilvēkiem, nē, šis nav Ziemassvētku ieraksts, ne tuvu. Man vakaros ir grūti aizmigt, par daudz stresa, domas, vēlmes un nebūšanas. Citi skaita aitas, bet es eju pastaigāties- savās domās. Citreiz tās ir pastaigas cauri pagājušās denas gaitām, citreiz nākošās dienas, citreiz ...

16.12.2010 | Ginge

tad nu pagajusho nedelu bija ziemassvetku darba ballite- taa,kaa es biju peec diezgan garas darba dienas(10h) ipashi nepucejos. pargerbos turpat locker-room uzliku luupukraasu un gaju balleties. un protams-intrigas,intrigas. ~kolege kurai ir draugs skupsijas ar vienu no musu kopigiem kolegiem. ~puisis kuram ir draudzene skupsijas ar kopigu koleg...

15.12.2010 | Salomē

"I will leave my mouth between your legs, my soul in photographs and lilies, And in the dark wake of your footsteps, My love, my love, I will have to leave Violin and grave, the waltzing ribbons." - Federico García Lorca (Little Viennese Waltz) 49to reizi klausos vienu un to pašu dziesmu... Viņa dziesmu. Dziesmu, kas viņam ir "man...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)