Noskaņojums: labs (bez jebkādiem sīkākiem paskaidrojumiem) Klausos: da mauroju pati Mīlu: savu mīksto, ērto gultiņu *inlove* Dienas gaišākā doma: Pagātne ir vienīgā mirusī lieta, kas smaržo saldi. /E.Thomas/ ______________________________________________________________________ Par spīti tam, ka ārā plosās ziema, un kupenas, kas, es jums teikšu,...
Driz jau bus apmeram 2 menesi kops mes satiekamies un jasaka godigi, lidz sim mani isti nav interesejis nekas par Viriesa privato dzivi. Ne gimenes, ne biznesa, pricipa tas kas man jazina, to man vins pats pastasta un par to informacijas minimalo kvantumu esmu vairak neka prieciga. Ka saka - mazak zini, labak guli. Sodien, ka jau bija planots de...
sveikas daamas. ilgi,ilgi neesu juus apciemojusi,ieraxtijusi savaa blogaa. bet te nu es esmu. mans virietis skataas arsenal speli kopa ar braali, un man ir laiks pasedet netaa. isteniba shodien esu nedaudz apslimusi. bet tikunta no riita laicigi uzmodos,beidzot kartigi savacu maaju un uztaisiju Chorizo & Chickpea zupu. tagad gan sezu ietinus...
Sveikas. Priecīgu, priecīgu jauno gadu (vēlējums ar nokavēšanos) 8-) Tik daudz darba bija sakrājies, tik daudz svētku iekritis dažās dienās, tik daudz daudz domu manā mazājā galviņā virpuļo! Vienozīmīgi šim gadam būs krietna nozīme manā dzīvē, jūtu to ar katru savu šūnu. Esmu nonākusi pie secinājuma ka man ir jāspēj sajust, zināt- apzināties ka ...
Tas iesakas pavisam nejausi, neapzinati. Mes iepazinas viena kluba, kas izradijas ir viens no vina ipasumiem, ko gan iesakuma es nezinaju. Pec skata- vienkarss simpatisks virietis, ap 30, laipns un labs sarunu biedrs, tacu pectam, kad pec paris dzerieniem attapamies vienkarsai publikai nepieejamas telpas pilniga cita atmosfera, sapratu, ka vins ...
Noskaņojums: Mazliet miegains un nostaļģisks Klausos: Sum41 un dažas citas dziesmiņas, kas uzdzen sentimentu Mīlu: Vasaru (!!!) Dienas gaišākā doma: Ja esi uzbūvējis gaisa pilis, tas nenozīmē, ka tavs darbs ir bijis veltīgs: tieši šādi ir jāizskatās īstām pilīm. Atlicis tikai tām ielikt pamatus./Toro/ ____________________________________________...
"I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make...
Kkā baigi skaisti skan... parasti man ķēdes vēstules besij, bet šī liek cerēt, ka vienmēr var būt labāk nekā ir... pat ne var būt... būs.... Sveiki, kā klājas? Klausies, te divi interesējas par Tevi.Es viņiem iedevu Tavu adresi un telefona numuru, tikai Tu mani nebar un nedusmojies lieki. Rīt viņi pie Tevis atnāks, bet šodien noteikti pazvanīs. ...
Tāds kluss, mierīgs rīts... Temperatūra nodzīta, kakls pat nedaudz patīkami smeldz (ingvera tēja gan to drīz labos), iespēja izrauties no darāmo darbu kaudzes, kaut uz 2 stundām un koncentrēties uz lietām, kas šai gadā paveiktas un izdevušās; bez spiediena un stresa pasapņot un plānot Jaunā gada vēlmes un pienākumus. Tik daudz, kas ikdienā gāžas...