..Šodien beidzot bija laiks ieskatīties visos reālās dzīves virtuālajos pulsējumos, ar kuriem esmu saistīta arī es - draugiem, facebook, twitter. Draugos sapratu - nav ko veltīgi šķiest laiku un gaidīt atbildes uz vēstulēs uzdotajiem jautājumiem, jo - kamēr cilvēki nenovāks ražu, nepabaros zivis /virtuāli, bet ar kādu! iedvesmu un atbildību!/, t...
Sveikas! Mācos bakalauru - palicis pusotrs gads. It kā patīk un tā - noteikti pabeigšu. Bet nu jau kādu mēnesi man ir uzmācīga doma pēc tam mācīties neklātienē citu lietu. Esmu sapratusi, ka tas ir bezmaz vai mans aicinājums un tā. Tagad gribās sev zvetēt pa galvu ar alu cilvēka bomi un kliegt - ar ko Tu domāji pirms tam?! (t) :-D Gribēju tikai ...
Kaut ko klusiņām, klusiņām - kā krīt sniegs, kaut ko viegliņām, viegliņām - kā tālu atmiņu. Tu man nodziedi, viss vienalga no kurienes, es tik tuvu Tev esmu, ka noteikti dzirdēšu. Tuvāk būt, tas vienalga nav iespējams, es tik tuvu Tev esmu, ka tāluma nemana, viss, kas pastāv starp mums - tikai savieno - tāda acuspīdīga var pasaule būt, kad ir la...
Svetdien bija Viriesa vecasmates 90 gadu jubileja, taka sonedel visa vina gimene bija savakusies pilseta. Sieva pec viesibam aizbrauca pie saviem vecakiem, kur paliek lidz sestdienai, taka sonedel mums sanasusi diezgan relakseta nedela nedomajot par laiku, kad jabut majas utt. Tatad sodien pa dienu sazinajamies un es teicu,ka noteikti velos iet ...
Jauns Blogs par un ap seksu un attiecibam - http://s-he-nob.blogspot.com/ Mīlestība vai sekss? Lieta par kuru šodien gribās runāt. Jo tieši tā pēdējo laiku neliek mani mierā. Par to tad arī jāraksta. Par ko tādu, kas neliek tev mieru un liek rakstīt, domāt un prātot. Kāda ir atšķirība starp mīlestību un seksu. Šobrīd uzskatu, ka nekāda. Tikai re...
šodien savā ierastajā treniņprogrammā es iekļāvu vingrojumus no jaunā cosmo žurnāla, godīgi sakot, vingrojumi nemaz nelikās tik elementāri kā izskatās, bet man šie vingrojumi iepatikās! Turpmāk arī izmantošu, vēlāk varēšu redzēt, cik efektībi tie ir! Pagaidām - paldies cosmo! :-)
Vairāk lasi: http://s-he-nob.blogspot.com/ Čau visiem, Esmu atgriezies pēc 3 karstām un neprātīgām dienām savā miteklī, ar ļoti ļoti daudz sasodītām domām. Pēc 3 karstām naktīm, rītiem un arī vakariem ar 4 satriecošām meitenēm būtu jābūt gandarījumam, un tādām mierīgām un atslābinātām, bet nez kāpēc ir otrādi. Starp visām 4 esmu izjutis nepārvar...
Higher! tas mani pēdējā laikā uzmundrina. Viss ko daru un kam ticu izdodās. Un tad es sāku domāt. Kāpēc tieši tagad? Kāpēc ne agrāk man tā būtu bijis? Ļoti vienkārši. Es vienkārši sāku ticēt sev! Noticēju ka es to varu, jo gribu! Un tik vienkārši. Agrāk laikam vienkārši samierinājos ar to kas ir un kā nav. Bet tagad tiešām atradu sevi. To es sap...
Sveikas, meitenes. Nesen sanaaca sastapt vienu loti loti skaistu dzejoli. Varbuut arii jums patiks. Manupraat, diezgan netipiski autoram :) Dzejolis par to, kur es šovakar sēdēšu Mazā, Šovakar es sēdēšu pie tavām kājām Uz dzeltena spilvena. Lampai mēs atņemsim spuldzi, Lai tikai mēness mūs glāsta. Skaties, Zilgme tik zila - Kā bagātos namos trep...