Ko jūs dariet, ja džinsu rāvējslēdzis regulāri taisās vaļā? Noteikti to pašu ko es-ieveru galā striķīti un apmetu ap pogu :) Vakar mans vīrs ieraudzīja, no manām biksēm pavīdošu rozā lentīti. Protams, protams, kā jau vīrietim, viņam radās jautājums-kas tas ir un no kurienes nāk :-D Beigu beigās iestāstīju viņam, ka esmu kā dāvana, kas apsieta ar...
Atzīstu. Esmu bulīmiķe. Mana ģimene neko nezin. Iespējams nojauš, bet sev vairs neko nevaru padarīt. Agrāk man bija stingrs raksturs. Tagad jūtos kā narkomāne Vēl tikai šoreiz, vēl tikai šoreiz. Tas ir kā kritiens dziļā bedrē no kuras neizrāpties. Tu centies rāpties,bet krīti dziļāk. Neviens tevi nedzird, neviens nepasniedz kāpnes. Bet varbūt tu...
Labrīt, labdien, labvakar. Nu protams, protams, tiklīdz izdomāju, ka šodien izvēdināšu galvu un ieturēšu savu dienu bez auto (dabas aizstāvji būtu sajūsmā-nepatērēju naftas produktus un nelaižu smacīgus izdalījumus no izpūtēja- auto izpūtēja), tā sperot pirmos nedrošos soļus, jūtu kā pamats zem kājām pazūd un mans smaguma centrs saskarās ar zemi...
Esmu palikusi bez darba. Bez darba, kur maksā nelielas naudiņas. Visu laiku man bija sīki darbiņi, kur agrāk vai vēlāk kāds izmaksā nelielu summiņu. Tagad tas viss sāk izsīkt. Darbi beigušies nauda arī. Ko nu?! Protams, es meklēju, meklēju. Problēma gan ir viena- es meklēju mazkvalificētus studentu darbiņus, bet gribētu strādāt jomā, kuru mācos....
Naktī no svētdienas uz pirmdienu pamodos ar nejaukām sajūtām. Ja, termometrs rādīja 38.7. Zinu, ka man piemīt viena traka īpašība, bet es nekad neesmu varējusi to ierobežot - tiklīdz jūtu, ka kļūst slikti /temperatūra un tamlīdzīgi kaut kas ar veselību/, tā es ņemu nevis vienu tableti, bet vairākas un tad sastresojusies, kā kaut kas tāds var not...
Sveikas, manas mīļās! :-P Sen, man liekas, ka neesmu rakstījusi blogu par kādu konkrētu tēmu. Bēeet, ai kaut kā negribās. :-D Pēdējā laikā ir bijušas baigās pārdomas par savu dzīvi, un arī citu dzīvēm. Un sapratusi esmu to , ka esmu stiprāka un labāka nekā domāju. Varbūt izklausīsies bišku egojistiski (un tā tas gan jau ir), bet sapratu ka esmu ...
Nezinu kāpēc man tāda sajūta, ka šādas sarunas iekš Cosmo nav populāras un brīžam pat nevēlamas. Bet tomēr atļaujos riskēt un izteikties, kā arī cerot uz diskusiju un aizdomāšanos. Nodrāztie vārdiņi- ekoloģija, globālā sasilšana. Šobrīd esmu emocijās augstā vilnī, jo tikko noskatījos filmu - the age of stupid. esmu redzējusi arī 11 hour un An In...
Zvans. Tālrunis tiek aši sameklēts kautkurstarpkautko somiņā. Viņš. Pirms gada varbūt būtu teikusi - jā, mājusi piekrītoši, nedomājusi neko. Tagad - apdomāju - bet vai tiešām man vajag šo vīrieti? Gados vecāka kolēģe ierunājoties par to, cik mēs - Latvijas sievietes - patiesībā esam izlepušas, ka neprotam pakāpties soli pretī, nespējam piedot, i...