smagā cīņa.

18.01.2011, MADasaHATTER
Atzīstu. Esmu bulīmiķe. Mana ģimene neko nezin. Iespējams nojauš, bet sev vairs neko nevaru padarīt. Agrāk man bija stingrs raksturs. Tagad jūtos kā narkomāne Vēl tikai šoreiz, vēl tikai šoreiz. Tas ir kā kritiens dziļā bedrē no kuras neizrāpties. Tu centies rāpties,bet krīti dziļāk. Neviens tevi nedzird, neviens nepasniedz kāpnes. Bet varbūt tu baidies izstāstīt patiesību? Vissmagāk ir tajos brīžos kad esmu viena un jūtos kā nevienam nevajadzīga pamesta mēbele. Ļoti kompleksoju par savu ārieni un vēlos atkal būt tieva. (Jā esmu diezgan pieņēmusies svarā un tovar redzētuz katras ķermeņa daļas) Manasmīļās 34izmēra bikses nelien kājās. Seja uzpampusi. Un trakākais darās manā galvā: Gandrīz katru dienu saņemu nicinājumus cik egoistiska,slikta , neglīta esmu - sekas aizved pie ēšanas. Nākamais etaps: vientulība, - arī aizved pie pārrīšanās. dusmas uz sevi, vainas apziņapar visu (kautvai par to,ka neesmu saņēmusi algu, vai izplānojusi savu dienu kā nākās. Tā nicinu sevi. Trakākais pēc pārrēšanās ir visas tās domas. 1) Tu esi apmierināts uz brīdi, tai pat laikā sevi šausti un balss galvā kliedz, ka esi resna un liek tev bāzt 2 pirkstus rīklē, un pēdējā balss saka tu vairs nekad nedrīksti ēst Tik izmisīgi gribu būt atkal tieva , taču nespēju pārtraukt ;est. Mutēe visu laiku tā kuņģa sulas piegarša. Cenšos cīnīties pati saviem spēkiem. Varbūt šādi rakstot dienassgrāmatu kaut kas līdzēs?

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Man prieks, ka tu beidzot atzīsti savas problēmas. Neesmu bulīmiķe, bet es tevi lieliski saprotu... Pati visu laiku svārstos no rīšanas uz anorektiskām domām. Un jā, es arī mokos ar to, ka esmu, pēc manām domām, resna govs.. un ļoti ilgojos pēc saviem 42.. Kāpēc pameti mākslas skolu? Neticu, ka sekmju dēļ... Un, runājot par psiholoģisko palīdzību... manuprāt, tas ir diezgan bezjēdzīgi un prasa pārāk daudz naudas. Psihologs, lai arī cik profesionāls nebūtu, nespēj iedziļināties šāda veida problēmās līdz galam. Īstais ārsts esi tikai tu pats.Bet tā kā atveseļoties pilnībā ir gandrīz neiespējami,sanāk vien piekrist, ka vai nu neslimo ar ED vispār, vai slimo visu mūžu.
26.01.2011 01:05 | saite | Atbildēt

+0
uj daudz kļūdu,bet domāju,ka domu saprast var,tiešām turies,varbūt vieglāk ja ir kāds kam dzīvē vari uzticēt problēmu,un parunāties,lai palīdz tev ikdienā
23.01.2011 22:09 | saite | Atbildēt

+0
Es tevi nepazīstu,neesmu redzējusi un nezinu cik slaida tu esi vai neesi. Bet,saņemies, es ticu,ka arī cilvēks pats var tikt galā ari ar tik smagām problēmām, nodarbini sevi tiktāl ka tev nav laika vemt,tiešā nozīmē, ēst dodoties ar draugiem,vecākiem paziņām,paēd un ātri skrien uz lekciju,no kuras nevar iziet. Sāc dejot,skriet,iet regulāri uz kono,teātri nju kkur,lai nodarbinātu prātu ar ko citu ne tikai mīļākajiem dzinsiem,turies,lai tava 2011 īstenojas,un bulīmija ir pagātne ;-)
23.01.2011 22:02 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, uzrakstīju.
22.01.2011 18:55 | saite | Atbildēt

+0
jā droši..
[email protected]
21.01.2011 18:38 | saite | Atbildēt

+0
njamm... kaut kas pazīstams. drīkst Tev uzrakstīt?
20.01.2011 17:45 | saite | Atbildēt

+0
Ir ir uz nervu pamata, jo katru dienu burtiski saņemu daudz negaciju, sliktu piezimju par sevi, izskatu utt. stress liela mērā + vientulība. Tas noved tikai pie tā. ++ esmu arī smēķētāja. Bet vairs pat tas nepalīdz nomierināt nervus. Arī baldrjāņi nē
20.01.2011 13:09 | saite | Atbildēt

+0
Es ari apskatijos to linku-man jau tas sievietes nelikas loti resnas!Visi cilveki tacu nevar but tadi -loti tievi ...kauli,geni uttMana uztvere, resns ir, tiesam resns-cetrkantigs...!
Par bulimiju-ja tu tiesam ed bez partraukuma,tas varetu but uz nervu pamata-tads ,ka nemiers...kaut kas visu laiku jauzgrauz-tas ir lidzigi ,ka smeketajiem-visu laiku jauzpipe!!!
Noteikti aizej pie profesionala-ipasi ,ja vielumaina salaista griste!Saubos vai pati varesi savest visu kartiba!!!?Katra zina turies-ja tu esi tada ,ka taja linka ,tad par izskatu vari nesatraukties tik loti-galvenais tagad doma ,ka savest savu galvu kartiba!!Turies!!! :-)
19.01.2011 21:39 | saite | Atbildēt

+0
Paldies par labajiem vārdiem;)
Zinu ,ka pati vien vainīga, kompleksaina.
Paēst normāli nevaru, jo vielmaiņa ir pilnībā var teikt apstājusies. Diemžēl.
19.01.2011 14:49 | saite | Atbildēt

+0
Es ietektu vērsties pie profesionālas palidzības. Laikus.
19.01.2011 02:42 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits