re- ari man vienmer viss nav pozitivi

19.01.2011, Ginge
:(

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
sunce-jup taa laikam sanak ka mums bus jamaksa pashiem :( neko darit, tada dzive. tagad jacer ,ka tiesam kkas labs ar mums notiks. hihi. un jaa- piekritu taa ir tikai nauda, labak nauda izgaist nekaa kads no milajiem cilvekiem.
annA- jup pilnigi idiotelji. kaitina shitadi cilveki :(
20.01.2011 16:47 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Cheeky, kā redzi atrodas dolbaki, kuri urbj caurumu bākā. Man paziņam ar tāpat izdarīja..
20.01.2011 02:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nezinu Lielbritānijas apdrošināšanas sistēmu, bet pēc LV varianta sanāk, ka jums autiņam nebija KASKO, tapēc pašiem jāmaksā par remontu, ja?! :-/ Nelāgi! :(
Mierinājumam - parasti sliktās lietas kompensējas ar labā, tas nozīmē, ka drīzumā ar jums atkal ir jānotiek kaut kam labam, tādam, kas atsvērs šs zaudējumus! :) Pamēģini tam noticēt un redzēsi, ka piepildīsies! P.S. Ak jā, un vienmēr ir iespējami vēl bēdīgāki scenāriji, tāpēc no vienas puses "jāpriecājas", ka tā ir TIKAI nauda, kas aiziet zudumā, nevis kas daudz svarīgāks!!! ;)
20.01.2011 00:58 | saite | Atbildēt

+0
jaa parasti jau neurbj caurumu baakaa- taa var uzlaist gaisaa,es esmu dzirdejusi stastus ka tas notiek caur caurumu kuru lej ieksha degvielu, bet nee shitie idioti izurbj caurumu baakaa :(
19.01.2011 20:13 | saite | Atbildēt

+0
Jā nu šitamais nav nekas pārsteidzošs. Tā viņi dara. :-/
19.01.2011 20:03 | saite | Atbildēt

+0
Vienā vasaras naktī mūsu daudzdzīvokļu nama pagalmā viena mašīna uzgāja gaisā, visticamāk tieši no mēģinājuma nolaist degvielu. Bija bail pēc tam savu mašīnu pie mājas atstāt, jo skats bija kā no katastrofu filmām. Un tā mašīna nebija vienīgā, kurai laida degvielu, citām vienkārši paveicās, bet toreiz viņiem acīmredzot kkas nogāja greizi.
19.01.2011 20:02 | saite | Atbildēt

+0
aha bus gan
19.01.2011 19:40 | saite | Atbildēt

+0
un jums tā summa būs jāatmaksā :-O
19.01.2011 19:29 | saite | Atbildēt

+0
nee-nemaz neceram ka nokers. neviens neko neredzeja taa kaa gruti butu kko atrast :(
19.01.2011 18:44 | saite | Atbildēt

+0
:( nejauki ka tā.. :( acis mazliet miglojas lasot, bet sapratu par, ko ir runa...:( noķēra tos kas to izdarīja?
19.01.2011 18:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits