Tu dzīvo kā māki, bet es,kā gribu...

15.01.2011, Laura67
Sveikas, manas mīļās! :-P Sen, man liekas, ka neesmu rakstījusi blogu par kādu konkrētu tēmu. Bēeet, ai kaut kā negribās. :-D Pēdējā laikā ir bijušas baigās pārdomas par savu dzīvi, un arī citu dzīvēm. Un sapratusi esmu to , ka esmu stiprāka un labāka nekā domāju. Varbūt izklausīsies bišku egojistiski (un tā tas gan jau ir), bet sapratu ka esmu tiešām lieliska. :-D lai cik varbūt dīvaini tas izklausītos. Varbūt tas nemaz neizklausās tik dīvaini, bet man tā liekas, jo nekad neesmu bijusi par sevi augstās domās. Un kā ar jums? Kādās domās jūs esat pašas par sevi? Man liekas, ka katrai ir savs kritērijs par sevīm, kas izveidojies gadu laikā, mēs katra zinām savu vietu un lietas ko drīkstam darīt un ko nē. Bet, varbūt tomēr izbaudam dzīvi? Uzrīkojam nevaldāmu ballīti, aizbraucam tālu prom divatā ar savu puisi no visiem prom, beidzot aizejam no darba kas tik sen jau riebās?saņemamies un pabeidzam mācības! un beidzot sākām dzīvot. Tas ,manuprāt, izklausās labi, ne? :-) :-P

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Seriāls ''Sekss un lielpilsēta'' dažreiz skatos. bet kāds tam ar šo sakars? :-D
16.01.2011 22:11 | saite | Atbildēt

+0
Arī man pēdējā laikā pārdomas jaucas prātā, bet tas droši vien tāpēc, ka beidzot esmu pārkāpusi pilngadības slieksni un saprotu, ka tas viss ir nopietni, ka beidzot taču jāsāk tā "lielā" dzīve!Nekad neesmu par sevi bijusi augstās domās, nu labi, varbūt nedaudz , bet vismaz izrādījusi neesmu! Pa dažiem mēnešiem tik krasi mainījās domāšana, ka pat liekas, ka viss ko esmu iepriekš darījusi- ir bijusi dzīves izšķēršana. Būtu tik daudz ko savā labā darījusi, bet es tik bēzbēdīgi dzivi baudīju, daudz kur saskatīju problēmas. Ehhh tik dīvaini, jo tāds jauns posms un to ir grūti iesākt! ;-)
16.01.2011 17:32 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt tomēr Tev patīk seriāls "Sekss un lielpilsēta"? Tad man šķiet, ka es Tev pazīstu ļoti labi, un kādas ir Tavas vēlmes :-P bet varbūt tomēr arī kļūdos :-D
16.01.2011 05:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
labs raksts, savā ziņā pat deva enerģiju :-D :-D
15.01.2011 22:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits