...Mans pirmais ieraksts šeit ;) Kāpēc esmu šeit? To man ieteica laba draudzene, patīk runāt par vīriešiem un sievietēm, attiecībām. Ceru, ka daudz ko jaunu uzzināšu, lai varētu to pielietot, izmantot savā dzīvē :) Mmm...jauku vakariņu :) Bece
Sveikas, dāmas ;-) Es te tā parādos un pazūdu.Ik pa laikam palasu, kas jauns te notiek- starp citu, prieks par izdevušos cosmo meiteņu ballīti! Sagribējās šovakar uzrakstīt :-D Uhh..mana dzīve uzņem jaunus apgriezienus! Jau 6dien izlaidums- kāds posms būs beidzies. Tā tiešām nav parasta skola- ja es iedomājos sevi, kāda atnācu 1.kursā un kāda es...
Juceklis, juceklis- šodiena ir neizdevusies, kaut tikai diena pusē, viss iet galīgi šķērsām. Liekas izvēlos no gultas ar kreiso kāju. Un tiik slikti jūtos galva sāp, nogurums, slikts garastāvoklis, -tikai ne gripu!!! steidzos uz darbu (protams labāk būtu ietinusies segā un noslēgusies no pasaules, ārā taču plosās pats nelabaisss=+ man nav cepure...
Sveikas meitenes, lūdzu palīdziet piepildīt manu sapni - kļūt par stjuarti ēnu dienā! Skatītākais video uzvarēs --- Luuuuuuuuuudzu noskaties ;) http://www.youtube.com/watch?v=TdB_aI-Enwk Paldies jau iepriekš!
Nav godīgi, ka par visu jācīnās tikai vienam. Kamēr otrs stāv un skatās, vai tam pirmajam izdosies. Ja neizdosies, paraustīs plecus un aizies prom, jo tā jau esot vieglāk. Gan jau ka reiz atradīšot attiecības, kur viss ir savādāk. Laikam jau man nesaprast, kur var izrakt attiecības, kurās nekad nav strīdu, nekad nav problēmu un viss ir tik ideāl...
Sveikas! :-) :-D Šodien tāds, bišku ideāls garastāvoklis. :-D Un jums? Es tā skatos, ka ir pienācis ziemas vidus, un viss ko vēlos ir pavasaris! Gribās siltās saulītes pieskārienus, koku zaļās lapas. Un visu pārējo ko tā var piedāvāt.! Ahh. ir jau 11:32! Man jau sen bija jābūt pie draudzenes iztaisnot matus :D [zinu ka galīgi novirzos no tēmas] ...
Sveikas Jaukās! varbūt kāda no Jums var īsti izstāstīt kāda ir mana diagnoze,un kādas īsti zāles man būtu jalieto,lai es klūtu par normālu cilvēku :( Lieta tāda ,es nemāku mīlēt,nespēju novērtēt cilvēku,manām smadzenēm neaiziet informācija,ka cilvēks vēlas darīt man labu,palīdzēt,samīļot ,uzklausīt! Esmu kā indīga čūska, (e) jo vairāk viņš cenša...
Vakar darbā bija jāveido intervija ar barikāžu dalībniekiem. Tādas jau visus 20 gadus ir daudz un dikti bijuši un tomēr, kad klausījos atbildes atkārtojumā un pārlasīju visus stāstus (Gvido Zvaigzne utt.)presē radās tāds aizkustinājums un mazliet kremta, ka pirms tiem 20 gadiem es biju vien 3 gadus veca un neko neatceros. Lai arī tas bija bīstam...
Kādēļ vienmēr mums ir jātiecas pēc kaut kā, kādēļ cilvēkiem nav sāta sajūtas, ne ēdienreizēs, ne dzīvē, tikai retais prot sevi kontrolēt un sajust sāta sajūtu, visi pārējie gluži pretēji pārēdas, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē! Sagaidot jauno gadu ar draugiem stāvējām, kāda brīnišķīga Vecrīgas nama dzīvoklī, pa kura logiem paveras fantastisks sk...
Kaut kur lasīju, ka 17. janvāris esot smagākā diena gadā. Ja godīgi, tad 10000 % piekrītu. Tas diezgan pamatīgi atspoguļojās uz mani :D Gribēju kaut kā izlikt savas emocijas šeit, rakstot, nevis runājot. Manai labākajai draudzenei ir superjauks puisis. Tiešām jauks. Viņa viņa klātbūtnē izturās kā pilnīgi cits cilvēks. Tas mani uzvelk :D Bet tā n...