Lasītāju blogs

05.02.2011 | treselle

meitenes kā jūs uzlabojat sev garīgo? nekadigi nespeju sev to uzlabot :(

03.02.2011 | sunce

Pēdējās stundas laikā galvu nospiež tik daudz domu… Īsti nevaru atrast īstos vārdus, lai viņas visas ietērptu, ir tikai skices, uzmetumi.. Ietekmējos no Lates diskusijas par to, kas ir tas, kā dēļ mēs dzīvojam.. Ietekmējos no pēdējo nedēļu notikumiem Latvijā… Ietekmējos no Mārtiņa dziesmām šodien.. Un pēkšņi kā ar bomi pa pieri – ir tikai viens,...

02.02.2011 | nonstop

Daudzi tikai saka, ka tas ir ziemas drūmums, kas līdzīgs tāpat kā rudens depresija... Cenšos ielūkoties savā dienasgrāmatā, aizpildīt tās balto lapu, bet emocijas ir tik mirklīgas, ka liekas - nākamajā brīdī tās jau izgaisušas un baltās lapas vairs nav ar ko aizpildīt... Jauno gadu sāku ar nopietnu lēmumu (vismaz šķita, ka tas ir nopietns), bet ...

02.02.2011 | Beatrise Dzene1

Tev nav tā, ka katram dzīves notikumam blakus ir bijusi kāda tev mīļa dziesma? Man ir...un kā vēl ir. Tagad, kad klausos to dziesmu, pilnīgi atceros tās emocijas, sajūtas, kas man bija. Īstenībā, tieši mūzika man ir palīdzējusi vienmēr saņemties, jo bieži vien ausī iedzied tādus vārdus, kas tieši tajā brīdī ir vajadzīgi. Man patīk izbaudīt katru...

01.02.2011 | treselle

Sveikas meitenes. Izdomāju ar nedaudz padalīties. Man tāda neliela problēma, manam draugam patīk spēlēt datorspēlītes - tieši WOW, ja jums tas kaut ko izsaka..Itīpaši, kad atveras "jaunā pasaule", mjaa mūsu attiecības ir atstātas novārtā, vai vnk spēlē tas nozīmē kad ar viņu nav iespējams runāt jo tā pat bieži nedzird vai negrib lai tr...

31.01.2011 | Late

Ja attiecības un ģimeni salīdzinām ar māju, tad tā ir jāceļ ar stabiliem pamatiem un uz cietas zemes, ne bezdibeņa malā vai uz purva. Ja tomēr attiecību, mīlestības māju uzceļam uz purva, tā agri vai vēlu nogrims, un var gadīties, ka ārā paliks tikai skurstenis vai tornītis. Kas īsti ir šie materiāli no kā to veidot? K-rautā un Depo noteikti nep...

30.01.2011 | bagija

Man laikam sākusies depresija vai kkas ļoti līdzīgs tai, izklausās jau smieklīgi, bet es pati nesaprotu, kas ar mani notiek... (t) Es strādāju, mācos augstskolā, man ir puisis, kuru es ļoti mīlu un kurš ļoti mīl mani, bet es neesmu apmierināta ar savu dzīvi. Jūtos labi vienīgi tad, kad mans mīļums mani cieši samīļo... (l) Bet tas ir tik uz īsu b...

28.01.2011 | laurens

Sāka jau likties, ka varbūt tiešām viss būs kārtībā.. Līdz brīdim, kad uz pirkli apstājoties, sapratu, ka iekšā ir milzīgs tukšums, kuru vairs nevar aizpildīt neviens. Neesmu no cilvēkiem, kas prot būt vieni. Taču nevaru arī vienmēr raut visus sev līdzi tikai lai es nejustos slikti. Kurā brīdī cilvēks kļūst tik atkarīgs no otra, ka vairs nespēj ...

27.01.2011 | Beatrise Dzene1

Rīt jau 5diena! Tik ātri paskrēja šī nedēļa! Tikko bēdājos par kārtējo grūto pirmdienu, kā jau pienācis 4dienas vakars :) Ko tu darīsi šajā wīkendā?? Dari kā dzied Calvin Harris dziesmā - ready for the weekend :) Es laikam tā arī darīšu :) Bet ko tik daudz par to...šodien ievēroju ārkārtīgi skaistos kokus - visi balti, kā ar pūdercukuru apbērti ...

27.01.2011 | karaliene26

Nu tad tā. Jau kādu laiku mani nepamet doma, ka man ir tik daudz ko teikt! Ka, vajag izlikt visu uz papīra. Bet es vienkārši netieku galā ar sevi! Nespēju atrast laiku! (Jo nodarbojos ar visu ko citu, tikai ne to ko vajag!) Nav iedvesmas! Vai arī - Nu nav man ko rakstīt (atrunas)!!! Kad runāju ar cilvēkiem - uzraksti to visu. Pieraksti. Vajagot ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits