Lasītāju blogs

11.02.2011 | Elīna Neilande

"Nē, nē, nē!..." Tu tā proti? Ir gluži vienalga, esi jaunās attiecībās vai attiecībās ar ilgtermiņa „apliecību” (jo īpaši laulības), spēja pateikt "nē" bez vainas sajūtas rašanās ir vienlīdz svarīga gan Tev pašam, gan Tavām attiecībām. Vēl ne tik senā pagātnē nebija ne iedomājams, ka sieva varētu teikt „nē” vīram, bērns savie...

08.02.2011 | switched on

Gribu teikt, ka ir skaidrs, kur ir kļūda. tās ir bailes, tas ir lepnums, un tie ir abi kopā. Kļūda ir arī stāvēšanai kā kolosam brīdī, kad ir nepieciešams tikai viens tavs solis, lai pasaule sakustētos, sāktos molekulāri ķīmisku reakciju pārbagātība, sprāgtu un kūsātu tavi jūtu krāteri, lai viņš sajustu tavu karstumu starp lāpstiņām un aukstumu ...

08.02.2011 | _sunny

Sveiki visiem Nesen nācu pie secinājuma, ka nākotnes profesijas izvēle ir vienkārši nereāls, sava veida piedzīvojums, jo, domājot par vienu nāk prātā kaut kas cits. Esmu diezgan komunikabla un labi pārvaldu valodas...piedalījos vairākās starptautiskās programmās, bet būt par tulku negribu.... :( Mājās diezgan bieži tiek runāts par to ka ir jāiet...

08.02.2011 | ingridda

Šūvokor sagribieju raksteit latgaliski itymā blogā. Taida guņs īkšā. tārauda na tikai par vacuom attīceibom, a i par myužvierteigom attīceibom: kas ir īkšā, tys nav tikai vakar, tys ir ari aizvakar i reit:) *** acs acs tovys munys apsavierīņs uz jiuru krostā īsagulušom konturom nu myusu vakarnakts kū viļni nav nūslāpuši nu putynu ziņkuoreibys lā...

08.02.2011 | Laura67

AK! jau atkal tuvojas valentīndiena, un kā jau var redzēt ka meiteņu viedokļi ir dažādi par šo dienu, bet NĒ. Paga, tā tomēr neliekas, jo viss ko dzirdu ir tas-nav jēgas svinēt- neuzskatu ka būtu šī dienā kaut kā jāsvin-esmu viena.u.t.t. Es to nesaku par visām, bet viss ko esmu dzirdējusi gan no draudzenēm, gan arī šeit cosmo. Man tā vien liekas...

07.02.2011 | Afrodīte

Šis jautājums jau gadsimtiem ilgi vismaz dažreiz nodarbina pat visracionālāk noskaņotos cilvēkus, domājot par dzīves jēgu un saviem mērķiem tajā. Racionāli tiek pieņemts, ka mīla ir hormonu spēle, ķīmisku reakciju virkne, kurā viss ir iepriekš nolemts - gan sākums, gan beigas, jo novērots, ka iemīlējušos asinīs nepārtraukti un sistemātiski palie...

06.02.2011 | Sigita Beikmane

Skumji, bet nesen nācu pie slēdziena, ka man vairs nav nevienas labas draudzenes, kuru es bieži satiktu un spētu viņai uzticēt savas slēptākās domas, vēlmes vai pārdzīvojumus. Pat nemanīju cik ātri atsvešinājos no savām labākajām draudzenēm, turklāt pašai to nemanot. Kāpēc tā? Laikam jau kopības trūkums. Pamazām katrai izveidojās savas intereses...

06.02.2011 | Nauris

Kur ir milestiba,tur nav ciesanu,kas spetu salauzt cilveku.Visbriesmigaka nelaime ir egoisms,ja cilveks mil tikai sevi,tad grutos dzives parbaudijuma brizos vins nolad savu likteni un cies drausmigas mokas.Bet kur ir milestiba un rupes par citiem,tur nav izmisuma.

06.02.2011 | Sigita Beikmane

Nezinu, ko ar sevi darīt! Nekādi nevaru laicīgi aiziet gulēt. Ātrāk par vieniem reti kad sanāk.:( Viss būtu labi, ja no rītiem ilgi gulētu, bet parasti jau ap 9iem esmu augšā, miedziņš nāk, bet dēliņš ilgāk neguļ. Savukārt pa dienu, kad ir laiciņš, lai pagulētu arī nespēju iemigt! Kā jūs cīnāties ar bezmiegu? Laikam jāsāk pa vakariem iedzert pa ...

06.02.2011 | Jurģis Rudzājs

Man te maza problēmiņa, apnika visu laiku ņemties ar prezi un pārtraukto dzimumaktu arī negribu, kādi vislabākie varianti un ja tabletes, tad kādas? un izmaksas? Paldies jau iepriekš!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits