Diezgan gara diena, daudz darba, daudz domu. Tāda iedvesmas diena - iesāktās lietas tagad tikai veiksmīgi pabeigt. Arī jaunatklājumi - viena mājaslapa, kur visādas foršās drēbes. tikai jāmēģinaa atcerēties nosaukumu tagad... un burvelīgās rotaslietas - nesen saņēmu jaunu hand-made auskaru pāri. tiik forši :)) manā mājaslapā ir iemests links, kur...
Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli/pieredzi par to, cik svarīgs ir līdzīgs dzīvesveids attiecībās. Ar mani ir tā, ka jau labu laiku esmu aizrāvusies ar aktīvu, mazliet adrenalīna pilnu dzīvesveidu. Zinu,ka neemsu viena tāda, kura brīvdienās labprāt dodas uz ralliju, motokrosu utt...Problēma sākas tad, kad iepzīstos ar vīrieti, kurš it kā simpatizē un...
and ignite your bones, and i will try to fix you. Nu sveikas manas mīļās! (l) ' Kā jūtaties valentīndienā? vai arī nuptkā atgadīnāju ka ir valentīndiena? :D Tagad čilloju pati, vēl biš pasēžu mājās jo biju saslimusi ar gripu. un izveseļojos tikai 5 dienās! kas man liekas ir ļoti ātri. Un pašlaik ir tāds garastāvoklis ka gribas ietīties segā un k...
Ievērojamais amerikāņu rakstnieks un domātājs psihiatrs M. Skots Peks savā grāmatā "Nepazīstamais ceļš" aprakstījis savu psihoterapeita praksē gūto pieredzi, runājot par grūtiem un bieži vien sāpju pilniem pārmaiņu procesiem savu klientu dzīvēs, aplūkojot problēmas, kas ir tuvas ikvienam no mums. Laikā, kad veikalu skatlogus pārpludinā...
This is a man's world- But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl... Sveiki manas milas sen ''needzeetaas'' daamas. Taa nu sanaca,ka dabuju jaunu darbinju, tapec pedeja laika cosmo loti reti iegriezos. Bet nu jau jaunaja kolektiva esmu iejutusies, tapec domaju ,ka irlaiks atgriesties cosmo. Darbinsh dikti feins- tagad tapat,ka...
Es bieži esmu domājusi par to, kā ir būt advokātam..ne jau tādā ziņā, ka es tāda gribētu būt..bet gan, kā viņi jūtas un ko domā brīdi, kad uzņemas aizstāvēt(atbrīvot)cilvēku, kaut skaidri apzinās, ka viņš ir vainīgs..labākajā gadījumā zagli..sliktākajā - slepkavu. Jo patiesība ir tāda, ka katram tiek nodrošināts atvokāts, kura mērķis ir pārlieci...
Nu ko mīļās meitenes,pēc 2vām dienām ir Valentīndiena. Šo dienu jau var pavadīt dažādi- ar savu mīļoto vīrieti divvientulībā vai arī vienai savā dīvānā ar tējas krūzi rokās. The question is..vai jūs vispār izjūtat to "fifīgo" atšķirību,ka šī diena ir īpašāka nekā citas,vai arī jūs neredzat vajadzību šajai dienai? Būtu interesanti uzzin...
Lai cik nebūtu smieklīgi, no visām negatīvajām īpašībām, kas var piemist vīriešiem... nu, būtībā abiem dzimumiem, bet šoreiz tieši par vīriešiem (slinkums, bērnišķīgums, spītība, melīgums) izrādās, ka tieši garlaicīgums ir tas, ko es tiešām nespēju izturēt. Es varu piedot daudz ko, bet kā spilgtākos mirkļus, kad tiešām negribēju sākt vai turpinā...
Tā,kā šis ir mans pirmais bloga ieraksts,necentīšos izpausties garās runās. Mana vienīgā atziņa,kas līdz šim ir pierādījusies ir tā,ka sievietes ir no Veneras,vīrieši- no Marsa. Lai gan tas ir tāds salkans teiciens,vai parasts teikums ko cilvēki mēdz izteikt,bet lai nu kā,tad tā ir pilnīgākā patiesība! Un visi šie raksti- Viņš saka,viņš domā ir ...