Lasītāju blogs

02.03.2011 | Spīdola

Taisnība! Pavasaris ārā, pavasaris galvā, pavasaris matos! Lai gan sniegs vēl klāj lielāko daļu zemes, KAUT KAS ir mainījies! To pat nevar ietērpt vārdos, jo ir bail, ka zudīs tā burvība. Tā smalkā sajūta, kas pārņem, izejot ārā, svaigā gaisā un saprotot, ka NU IR! Ziemas zābaki, ziemas cimdi, cepure un šalle nu ir iestūķēti skapja dziļākajā stū...

27.02.2011 | Laura67

Sveikaass! :-D Kā jums klājas? kas jauns noticies? Heh, man šī nogale bija... jauka. :-D Un pats dīvainākais. ka iepazinos ar puisi- internetā! es, vispār, personīgi esmu pret tādām lietām, nu nezinu kāpēc, bet vienkārši neliekas , ka var visiem uzticēties internetā. bet viņš likās, tāds jauks, un diezgan simpātisks. :-) Moš, pat satiksimies. :-...

26.02.2011 | Laura67

oh, what a rush to the start. running in circles. Sveikas, mīļās :) Heh. darba nadēļa jau noslēgusies. un vo, piektdienas vakars, un nez kāpēc sēžu mājās.Khm... laikam jau nav ko darīt. Šodien vienīgi sapratu, ka dažiem cilvēkiem, patīk izmantot,nu protams! kuram gan nepatīk? bet novēroju, ka mēs to daram neapzināti, kas ir ļoti slikti, jo pat n...

23.02.2011 | Spīdola

Laikam jau katram dzīvē pienāk mirklis, kad gribas visu mainīt. Ne tikai svārciņus vai zābaciņus, bet visu. Nu acīmredzot šāds mirklis pienācis man. :-| Pat nezinu, tieši kas būtu jāmaina, bet ir tāda ne ar ko nesajaucama sajūta, ka viss notiek kaut kā... ne tā. Kaut kāda rutīna vai kas tamlīdzīgs.. :-/ Tāpēc pašlaik esmu darba meklējumos, taiso...

23.02.2011 | kristera

Nu tā, meitenes,kuras rakstīja šodien.. Joprojām esmu kopā ar to pašu puisi..visādi gāja no jūlija līdz pat šim brīdim. Novembris vispār bija šausmīgs mēnesis, raudāju katru dienu..pat par vismazāko sīkumu..biju vienu dienu noraudājusies līdz tam,ka jau gribēju - beigt dzīvot.. manuprāt, man bija nervu sabrukums..skumji jau atzīt, bet simptomi j...

22.02.2011 | Laura67

In my place,in my place were lines that i couldn't change. I was ,i was sceard tired and underprepeard , but i will wait for you. Sveikas, manas mīļās. Atkal sāku savu blogu ar coldplay vārdiem no dziesmas - in my place [starpcitu ļoti laba];] Akdievs! es pat nezinu kā lai izklāstu savu problēmu šobrīd! Man gribās pilnībā kliegt! ārdīties! un ra...

20.02.2011 | mangija

Netīšām uzdūros rakstiņam ar nosaukumu "Kāpēc bērnība 90-tajos bija TIK forša" un tas man lika domāt par to, kāpēc man bija lieliska bērnība... Mūsu paaudzei tač' teju jau no dzimšanas nebija savs profils Draugiem.lv, pasaciņas vietā multfilma datorā vai īstas draudzības vietā draudzība kādā forumā un sociālajā portālā. Mēs skrējām ārā...

19.02.2011 | mangija

Kad dievi grib mūs sodīt, viņi uzklausa mūsu lūgšanas. /Oskars Vailds/ Ja nedrīkst, bet ļoti, ļoti gribas, tad tomēr drīkst... Es mēdzu propogandēt, ka vienmēr dabūju to, ko gribu. Kur tas mani noveda? Pie tējas, banāniem(tajos ir endorfīns) un depresijas... :-| Es esmu daudz mācījusies no pagātnes. Nē, tiešām! Esmu arī savam iedomības velniņam ...

18.02.2011 | Laura67

opā. piektdiena! kas to būtu domājis? Jā,jā! iešu šodien tusēt. gribās vienkārši atrauties no mācībām un izklaidēties,ne pa jokam. :-P Un kā ar jums? Ko jūs šodien plānojat? bum,bum. baigi labs garastāvoklis. :-D laikam jāiet lēnītēm taisīties...

18.02.2011 | Linda Zuze

Tikai un vienīgi rakstāma ar lielajiem burtiem manā dzīvē, ikdienā un būtībā. Tā runā, ka man esot izsmalcināta mūzikas gaume, citi to vienā vārdā sauc par šizo. Bet nekvalitatīvu mūziku klausīties vienkārši fiziski nespēju. Rakstu šo ar domu, ka varbūt uz pasaules (cosmo?) uzrodas kāda, kura dzird līdzīgi kā es, kuras mūzikas mapītē varētu ieme...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits