vīrieši - datorspēlites..

01.02.2011, treselle
Sveikas meitenes. Izdomāju ar nedaudz padalīties. Man tāda neliela problēma, manam draugam patīk spēlēt datorspēlītes - tieši WOW, ja jums tas kaut ko izsaka..Itīpaši, kad atveras "jaunā pasaule", mjaa mūsu attiecības ir atstātas novārtā, vai vnk spēlē tas nozīmē kad ar viņu nav iespējams runāt jo tā pat bieži nedzird vai negrib lai traucē. Kā jums ir? vai tas traucē attiecībās un vai pašas to darat? Ne jau tās nieka fermas, kur aizpildi utt, bet online kur ar citiem spēlē, pa nopietno.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
filozof, mums tas laiks vismaz ir tad kad ir laika un ne jau visas pa veikaliem tik dzivojas vai klacojas utt... ja ta butu tad mums jau sen nebutu naudas :-D :-D :-D :-D nju ne jau online spelites... vispar zini kadi ir kas spele online spelites?mja un esmu redzejusi meitenes kas spele, nekas labs nav(uzvediba, izskats utt).. :)
04.02.2011 00:53 | saite | Atbildēt

+0
Manējais online spēlē pokeru... No vienas puses, viņš tā pelna naudu, no otras puses, tas aizņem ļoti daudz viņa laika. Kādreiz mani tas ļoti tracināja, bet tgd nonācām pie kompromisa - viņš spēlē vēlu vakaros, bet pa dienu pavada laiku ar mani. Tā kā varu vien ieteikt aprunāties ar puisi. Ja tu viņam tiešām esi svarīga, tad viņš atradīs laiku tew.
02.02.2011 16:28 | saite | Atbildēt

+0
Manējais reti spēlē un ja spēlē tad vienu konkrētu spēli: COD.Tieši WOW'u mans nav spēlējis.Viņam ir viens paziņa,kas ir atkarīgs no tās spēles.Dienām neiet ārā no mājas,tikai spēlē.Ar tādu es toč negribētu būt kopā.
Tas,ka mans šad tad paspēlē savu COD man netraucē,jo tas nav katru dienu.Nav viņš ar to spēli apsēsts.
01.02.2011 22:09 | saite | Atbildēt

+0
par sievietēm to pašu varētu teikt, tikai viņām ir kauns, ka kāds to redzēs, bet džekiem spēlītes ir tas pats, kas sievietēm klačoties, forumoties un iet uz veikalu iepirkties.
01.02.2011 21:40 | saite | Atbildēt

+0
Mans draugs spēlē online spēles - kādreiz bija diezgan aizrāvies (bet arī ne tā, ka spēlētu darba laikā vai naktīs celtos augšā), tagad lielākoties ieiet 1x dienā uz max 5 min, jo apnicis. Konkrēti par WOW - manējais to nekad nav spēlējis, bet es ļoti labi zinu, kas tā ir par sērgu un diemžēl no tāda vīrieša ietu prom. Man nepieciešamas attiecības, nevis vīrietis, kas truli nosēž pie datora kā maniaks.
01.02.2011 01:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits