Vai iespējams pagūt visu?

16.01.2011, cosmonaute
Esmu palikusi bez darba. Bez darba, kur maksā nelielas naudiņas. Visu laiku man bija sīki darbiņi, kur agrāk vai vēlāk kāds izmaksā nelielu summiņu. Tagad tas viss sāk izsīkt. Darbi beigušies nauda arī. Ko nu?! Protams, es meklēju, meklēju. Problēma gan ir viena- es meklēju mazkvalificētus studentu darbiņus, bet gribētu strādāt jomā, kuru mācos. Tomēr tagad retajam gadās jau 2. kursā saņemt darba piedavājumu, par samaksu, nevis praksi. Tāpēc labākais, ko mēs pārējie varam darīt ir strādāt mazos darbiņus starp studijām un iet visās iespējamās prāksēs, kamēr mums būs pietiekama pieredzes bagāža un varēsim lepni iesoļot karjeras zālē un kāpt pa kāpnēm! Bet vai ir iespējams visu pagūt? Pagūt nopelnīt naudu, lai izdzīvotu, iet praksē, labi studēt un vel veltīt laiku saviem mīļajiem? Vai pat plānojot katru minūti to ir iespējams izdarīt labi? Un vai, lai plāno katru laika minūti mēs nekļūsim par laika verdzenēm?

Komentāri [1]

Nezināms
+0
kādreiz bērnībā izlasīju grāmatu par mazu meitenīti un pelēkajiem kungiem, grāmata saucās ''Momo''. man tik ļoti patika ši grāmata un joprojām ir viena no mīļākajām un tagad atskatoties saprotu cik lielu iespaidu tā zu mani ir atstājusi- es negribu un vairs arī nemāku būt laika, naudas vai slavas vergs. un negribu. perfekcionisms dzīvē un vēlme visu izdarīt labi un laikā var novest pie veselības problēmēma un tāpat vēlāk nāks atziņa, ak tas nav to vērts. no pieredzes.
16.01.2011 16:18 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits