es ar starp dzivajiem

06.01.2011, Ginge
sveikas daamas. ilgi,ilgi neesu juus apciemojusi,ieraxtijusi savaa blogaa. bet te nu es esmu. mans virietis skataas arsenal speli kopa ar braali, un man ir laiks pasedet netaa. isteniba shodien esu nedaudz apslimusi. bet tikunta no riita laicigi uzmodos,beidzot kartigi savacu maaju un uztaisiju Chorizo & Chickpea zupu. tagad gan sezu ietinusies segaas ar strepsils,paracetamol un teeju blakus. ziemassvetku brivdienas man pagaja feini. nesakshu visu stastit,jo kas man liktos interesanti,juus visticamak garlaikotu. isuma- ziemassvetkus pavadiju ar sava viriesha gimeni. liela lauku maaja kamins,karstvins un 4dienas ar pilnigi nekaa nedarshanu. jo tante, vina braalis un teetis jau par visu bija parupejushies. mums atlika tikai izbaudit. bija nedaudz jo nepavadiju ziemassvetkus ar savu gimeni,ko parasti daru, bet nu dariju visu ko varu- apciemoju vecakus 23.decembriii(sava 21.dzimshanas dienaa) un pavadijam vakaru kopaa. paedam latviskas ziemassvetku vakarinjas,apmainijamies davanam,un jau 24. decembri no pasa rita devamies celjaa uz rassa teeta maju. jaunais gads? taa kaa man bija loti citigi jastrada,nebija laika vai veleshanaas domat par kleitas iegadi. isteniba- lidz pedejai dienai par to pavsam aizmirsu. vecgada vakara dienaa acerejos ,ka man isti nav ko vilkt, bet neko darit- bija jastrada lidz pieciem tapec samierinajos ar to ka vnk vilkshu kko no taa kas jau skapii ir. kad mans Mr piebrauca pie manas darba vietas lai mani savaktu,iekapjot mashina es uzduuros,mazam lina sainitim kuraa ieksha atradu peleku kleitinju. taa nu mans virietis bija aizgajis uz veikalu un iegadajies kleitu prieksh manis. ko vairak piebilst? pec ta varat secinat ka vecgada vakars bija izdevies. attiecibas ar manu Mr? veljoprojam- sudzeties nevaru. esmu laimiga. isteniba tur tiesam nav ko piebilst- vinsh man liek smaidit... ceru ka jums jaukaas daamas bija izdevushas ziemassvetku brivdienas un nu jau esat ierastajaa darba rutinaa. laimigu jums 2011

Komentāri [24]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
haha-nu maneejam arii ta ir vieniga speele kuru vinsh shad tad paspeelee- bet ir tieshi taa kaa tu apraxtiji tad :-D :-D
07.01.2011 17:29 | saite | Atbildēt

+0
Sasmējos mazliet :D
''kad vinsh spele call of dutie(vai ka vinu tur sauc) es varu runat ar sienu jo ta vairak dzirdes nekaa vinsh...''
Man ir tieši tāpat.Manējais nav datorspēļu fans,taču,šad tad tieši to spēli paspēlē.Un tad tiešām es varu kaut piecirst kāju un aurot uz viņu,cik man svarīgas lietas viņam jāpastāsta-viņš dzirdēs,labi,ja katru 4 vārdu :D
06.01.2011 23:45 | saite | Atbildēt

+0
konchin-cukura mums netruukt :-D :-D liels paldies (l) (l) (l)
06.01.2011 23:26 | saite | Atbildēt

+0
hey!vienmeer bijis patiikami lasiit Tavus pozitiivos,sacukurotos rakstus :-D prieks ka kaada latviesu zeltene ir ''nograabusi'' iistu viirieti :-) Lai taa laimes sajuuta Jums nebeidzas un dzirksteliite nenodziest :-)
06.01.2011 21:04 | saite | Atbildēt

+0
sunce-jaa man jau bik sirds iedrebejas,ka sapratu ka sainitis ir no vina milaka veikala-tatad apgerbs,bet kad atveru valaa visas saubas pargaja. manejas vai nu pazist manu augumu vai nu uz cuuceni uzmineja kas uz mani izskataas tiri ok :-D nu re tev ar virietis super- aizved uz veikalu un piilnigi pienes ko uzmerit ,ideali (l) paldies Tev tieshi taapatas. vel simtiem jauno gadu ar puisi,un visus tos 100 ipashi laimigus (l)
annA -par to cukuru nenolidzu. birst birst :-D bet neko darit,lai jau birst. (l)
Njam Njam- jaa es jau ar bik sasmejos kad ieraudziju ko vinsh vilks-peleks krekls,man peleka kleita :-D hihi nu neko,man tiri labi patika :-D paldies par apsveikumu (l) jaa diezgan daudzi nenojauta ka man dzimene,es taa pavisam klusi,klusi nosvineju :) Paldies Rausiic-lielais paldies,man jau ar patika (l) paldies Ketrina-haha mana drauga draugi lielaka dala speelee,tad nu vinji visi apsesti,tas laikam tagad modee :-D uuu kadu meloshanu? par ko tu vinjam meloji un ziemassvetkos atdzinies? uuu jaa man liekas dzekiem patik pirkt apaksvelu (l) nu tad tik gaidam tavukleitu (l)
06.01.2011 16:52 | saite | Atbildēt

+0
call of dutie ojaaa,draugs arii speelee.un arii tad es varu runaaat ar sienu. :D
ha,man draugs apaksvelu vienmeer peerk.. :D galvenais var velkaat tad kad esmu pie vinja :D Bet solija,ka kleita arii drizz buus uz dzimsanasdienu.. :)
he,man arii paveicies ar draugu. :) Nez vai kaads manu 2 gadu ilgo meloshanu peec taam atzishanos ziemassvetkos piedodu. :)
06.01.2011 14:42 | saite | Atbildēt

+0
Smuka kleita- tavam vīrietim ir gaume! :-) Priekš ka jums vēljoprojām viss forši, tad tā lai arī turpinās! (l)
06.01.2011 14:42 | saite | Atbildēt

+0
nezinu, kam būtu jānotiek, lai man kāds nopirktu kleitu (laikam tāpēc, ka esmu "nedaudz" ar tām apsēsta :-D :-D :-D )
daudz laimes pag. dzimenē, nemaz nezināju, ka Tev ir! :-D P.S. MR Cukuriņš pat padomājis par to, lai jūs būtu viens otram pieskaņoti :-D lai jums viss tik pat super arī vēl 100 gadus! :-D (l) (l) (l)
06.01.2011 13:18 | saite | Atbildēt

+0
Nu prieks, ka ir taadi puishi pasaulee kaa Cheeky* chalis. (piedod, nemaaku pareizi uzrakstiit vaardu :D )
Cukurs gan tiesham birst no ekraana bet saldumu dziivei vajag (l)
06.01.2011 13:05 | saite | Atbildēt

+0
Ņemot vērā, ka ir parādījušās ziņas par cukura cenu paaugstinājumu, es neiebilstu pret cheeky cukuru, jo to vismaz var dabūt bezmaksas! :D :D Par drēbēm - man biežāk ir tā, ka, ja es sāku čīkstēt, ka man galīgi nav ko vilkt mugurā, tad mani paņem aiz rokas, aizved uz veikalu un atrod man drēbes - man atliek tikai uzlaikot un pateikt - jā, es šito gribu! :D :D To, lai man tiktu nopirktas drēbes man klāt neesot, es gan īpaši negribētu, jo bieži vien tas, kas uz pakaramā izskatās OK, uz manis izskatās briesmīgi.. :D :D P.S. Un vispār - ko gan es vēl vairāk varu pateikt, kā atkārtot vien sen jau teikto - jūs viens otram piestāvat un esat viens otru pelnījuši! Tā turpināt! :D :D Novēlu Jums simtiem kopīgu Jaunā gada sagaidīšanu... :D
06.01.2011 11:53 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)