darba ballite

16.12.2010, Ginge
tad nu pagajusho nedelu bija ziemassvetku darba ballite- taa,kaa es biju peec diezgan garas darba dienas(10h) ipashi nepucejos. pargerbos turpat locker-room uzliku luupukraasu un gaju balleties. un protams-intrigas,intrigas. ~kolege kurai ir draugs skupsijas ar vienu no musu kopigiem kolegiem. ~puisis kuram ir draudzene skupsijas ar kopigu kolegi(kursh atdzist ka ir gejs un ir briivs) ~prieksniece pardzeeraas un bija nebijusi jauka ~ ''vacaas'' John lewis partneres krita virsuu jaunajaam,par to,ka vinjas vinneja bingo balvas un redz mes tas neot pelnijushas jo esam jauninjaas. ~ dzerienu limits ''pieci kokteili katram'' beigas neatiecas uz nevienu jo nez no kurienes uzradaa vesala kaudze ar ''free-drink'' kuponiem,taa kaa visi bija diezgan nost ~mes ar draudzeni ejot prom ''aiznemamies'' zaales dekoracijas (heelija balonus). esu parliecinata ka notika vel daudz un dazadas lietas par kuram es neuzzinashu. bet man ir tik liels prieks,ka ''sliktaakaa'' lieta kura naca no manis bija balonu nospershana. un pats labakais- man nemaz negribas lielakus piedzivojums.. negribas iekrist cita puisha apskavienos, negribas skupstit citus... diezgan skumji apzinaties cik daudz ir tadu cilveku (gan puishi,gan meitenes) kuri bez sirdsapzinas parmetumiem to izdara gandriz katru reizi kad iziet araa... rodas jautajums-kada tad jega no attiecibam? esi briivs un miers. protams nejau es vienigaa biju uzticiga savai otrai pusitei. ir vekl daudzi tadi cilveki,kuriem pat prata tas nenaktu.. kaa ir ar jusu darba ballitem? biezi notiek intrigas? bildee- es un fashion department menidzere (lielis ''boss''). un lejaa es un kolege (aizmuguree cits kolegis man uzliek ragus) :D

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man 2 darba balles beigušās ar to,ka bijušais taisa skandālu,ja ar ierauga,ka ar kādu savu kolēģi dejoju :D
Zinu vienu puisi,kas savā darba ballē pārgulēja ar lielo priekšnieci balles laikā tikai citā telpā :D Viņa bija jau gados sieviete un šim drausmīgs pālis :D
18.12.2010 23:13 | saite | Atbildēt

+0
darba ballītes ir baigie pasākumi laikam :D
18.12.2010 16:25 | saite | Atbildēt

+0
Man ar bija ballite, un viens no menedzeriem karas virsu vienai no manam kkolegjeem :D
vel viena menedzhere pardzeras un karas kakla citam menedzerim + pazaudeja telefonnu, nemot ve4ra,ka visi sie minetie cilveki ir ''aiznjemti'' preceti,un ir otras pusites :)
16.12.2010 19:02 | saite | Atbildēt

+0
lasot tavu rakstu,jaasaka esmu tml lietas dzirdejusi par draudzenju darba balliiteem.ka priekšnieciiba nolaizh pa kreisi utt
Mana darba balliitee pagajusho gad visi bija palikushi draudziigaaki un nekaadas tml izvirtiibas nenotika jo daudzi jau paari ir arii dziivee :-) tagad gaidu savu darba balliiti kura notiks janvari,zinu ka bus jautri :-D
16.12.2010 14:31 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky-man patika ,ka tu soreiz uzrakstiji-ar tadu forsu humorinu :-) !!!Mums ari bija darba balle! :-P Es jau mazliet biju uzpucejusies-jastrada ari bija pa starpu,ta ka nebija tads ists noskanojums!!!Sogad daudziem ,klausos, nav ta noskanojuma!!!Man Ziemassvetku laiks,tads pardomu laiks...!!!! :-)
16.12.2010 04:42 | saite | Atbildēt

+0
italija- ha ha man vairaakas pazistamas daabas pirs uzsaka savu karjeru ir stradajushas JL :-D baluks isteniba bija feins,bija ko paveerot :D
aww- nabags. nokert gripu balllukaa? brrrr. veselojies
16.12.2010 04:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Mums pirmdien ari bija balliite,darba laikaa uz 2h,visi mazaa virtuvee bez kreesliem,indiesu,anglu,polu eediens. Atnacu majas un konstateju,ka man ir gripa (e)
16.12.2010 03:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es agraak straadaaju John Lewis :-D fors balluks,vari vien noprieca :-) ties,ka neesi taada,kaa koleegji :-)
16.12.2010 03:37 | saite | Atbildēt

+0
nam nam- tu man vienmer esi patikusi (l)
16.12.2010 03:31 | saite | Atbildēt

+0
"kada tad jega no attiecibam? esi briivs un miers. "
tieši tā! Gluži manas domas šajā sakarā :-) Ja kaut kas nav labi, tas jārisina..lai arī kāds būtu tam rezultāts, nevis pa kaktiem jāņemās ar citiem.
16.12.2010 03:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)