ierobežošana.

12.11.2010, catalina
Mīlu savu vīrieti vienkārši nenormāli, taču sanāca tā, ka bija jābrauc prom darba meklējumos. esam ļoti tuvi, stāstam viens otram visu, attiecības ir atklātas, bez meliem. BET, līdz ar viņa aizbraukšanu sākās problēmas, jo vēlas mani ierobežot, esmu ieslodzīta 4 sienās un baidās mani laist tikties ar draugiem, kursa biedriem, jo redz es iešu uz ballītēm, lietošu alkoholu un krāpšot viņu. Ne reizi neesmu devusi iemeslu šādai neuzticībai un greizsirdībai. ko lai es daru ? nedrīkst izolēt cilvēku no ārpasaules. Kā lai ieviešu uzticību, ka man ne prātā nenāk viņu sāpināt? :(

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man jau liekas ,ka vaina ir vina-varetu but gruti nakotne ar sadu cilveku,jo gribes tevi visas 24stundas tikai sev!!!Tads man radas iespaids pec rakstita!!! :-(
16.11.2010 00:56 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Saki-arlabunakti mīļais un aizej atpūties ar savām draudzenēm,viņas ir pelnījušas draudzeni redzēt vismaz vienreiz gadā;)
15.11.2010 20:09 | saite | Atbildēt

+0
Es negribu ļauties, taču līdz ko stāstu, ka iešu ārā ar draudzenēm, viņš sāk celt traci, kas nu tur par vīriešiem būs, kas par alkoholu, neesmu muķis..
Laikam ieviest uzticību ir vienkārši neiespējami.
14.11.2010 00:06 | saite | Atbildēt

+0
Nesaprotu, kāpēc sievietes tā ļaujas tikt ierobežotas...?
13.11.2010 00:02 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits