netaisniba darbaa-cheeky angry

29.09.2010, Ginge
civ daamas. soreiz par darbu,nevis mums. Kad saku stradat esoshaja darba vietaa, ar menidzeru vienojamies,ka ja kaads buus slims vai kada cita iemesla deel neieradisies darbaa,es stradashu shi cilveka dalju un sanjemshu vinja algu+ manejo. tad nu tris nedelas atpakal divi cilveki aizgaja atvalinajumaa uz divam nedelam. viena cilveka darbus panjemu es otru viena cita meitene. pagajusho piektdienu sanjemu algu-surprise surprise nesu sanjemusi papildus naudinju. aizsutiju sms prieksniecej ar jautajummu kas par lietu? maybe kko sajaukshi. shii njem un zvana man- apgalvo ka es ierodoties darbaa pa veelu un eju majas par aatru. kko tik smiekligu vel nebiju dzirdejusiu. nenormali izblavos (zinu ka ta nebija laba ideja) un teicu lidzko es bushu darbaa norakstishu visus laikus kad es ieraudos darbaa un kad eju maajas (mums ir graamata kura ir japaraxta kad ienac eekaa,izej aaraa) . taatad- katru dienu es ierados darbaa 20min pirms man iseniba jasak un pametu eeku precizi tad kad mans darba laiks beidzaas. besiii araa taa ku** . kaa var shitaa apvainot ? grrrrr. stulbie prieksnieki. bilde taada jo es esu ciiniitaja nepadoshos-gribu taisniigumu un atvainoshanos

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
skaidrs,nav jau tik traki :D
30.09.2010 17:26 | saite | Atbildēt

+0
Ketrina20- pashlaik dikti kakainu dabu :-D esu cater- pasniedzu kafijas,uzkopju, uzstadu meeting-rooms utt.
pumchik-sak jau lenaam kaaroties. atvainoshanos noteikti nedabushuk,bet vismaz kkas kustas uz priekshu. tagad vinji saka ka man kipa esot iedots nepareiz kods ar ko ielogoties iekshaa. smiekligakais ir tas,ka ja jau man ir ''nepareiz kods'' kaa tad vinja zinaja teikt ka es ierodos pa veelu,eju majaas aatraak. tagad vinja apgalvo ka es vispare sistemaa nesot. tas nozime vinja ir idzesusi manu failu lai nosegtu to ka man bija taisniba.
bildee ''wii'' pults :D ciitigi ciinos lai uzvaretu speeli :D
kaa es smeejos par to ''cheeky'' uz iesirmaa viiriesha somas. :D hahah . kam negadaas :D
30.09.2010 15:14 | saite | Atbildēt

+0
Situācija neforša- tiešām. bet vai tas kāds brīnums ka tā dara? Cik esmu dzirdējusi darba devēji visur paliek negodīgāki un izmanto darbiniekus. cerams tev viss nokārtosies un dabūsi piemaksu! :-) Kas tev ir rokā šajā bildē? nevar saprast! :-D Viendien veikalā redzu iet iesirms vīrietis labākajos gados pa veikalu. Vidēja līmeņa cilvēks. Uz muguras tam maza muguras somiņa, tāda bērnišķīga... Bet labākais tas ka uz tās somiņas uzraksts "CHEEKY"!!! :-D Tā smieklu uzrāva, bet vismaz par tevi uzreiz iedomājos! :-D :-D
30.09.2010 13:54 | saite | Atbildēt

+0
ar ko tu nodarbojies? :p
30.09.2010 11:50 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D :-D tad vinjiem nebus kas tur stradaa,ja izedis mani tad visp vinji neko nepavilks,jo jau otro menesi meklejam jaunus darbiniekus bet nekaa :-D viens neatnak uz interviju,otram nav insurance nr tad vel kkas. mums darbiniekus izmisigi vajag . un es zinu ka klienti (Helth and safety darbinieki) ir apmierinati ar manu darbu. vairaks reizes vini manai supervaizerei ir teikushi cik es siitigi stradaju utt. shaubos vai klients (HSE) butu parak priecigs ja mana kompanija atbrivotos no manis :-D bet nekas. es tapat citigi mekleju jaunu darbinju,jo shis nav pilnas slodzes. man tapat bija plaans pec studijam saakt pilnas slodzes darbu. tagad tik jaatrod kkas. vnk shausmigi nepatiik shita apmeloshana :(
29.09.2010 19:59 | saite | Atbildēt

+0
Nu tad es Tevi "no sirds" apsveicu ar to, ka Tevi ēd ārā!
29.09.2010 18:42 | saite | Atbildēt

+0
viss jaju ir noformeets-kontraktaa . viss skaidri un gaishiu pateikts. un darba laiks tika ieverots, es taj stulbaja darba vietaa esu pirmaa kura ierodas,un pedeja kura iet prom. to apstiprinat var jebkursh-apsargi,receptioniste utt
29.09.2010 18:33 | saite | Atbildēt

+0
Parasti šādas lietas - piemaksu par kolēģu darbu - būtu rakstiski jānoformē. Bļaušana ne pie kā laba nenovedīs, viņai tikai būs vēl viens lieks iemesls piesieties tāpat kā par darba laika ievērošanu.
29.09.2010 18:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits