Telefons - vai tiešām kas vairāk?

26.09.2010, LindaB
Vienmēr esmu teikusi, ka vienalga kāds telefons man pieder. Pats svarīgākais ir tas, ka es varu piezvanīt, aizsūtīt sms, mani var sazvanīt un atsūtīt sms. Bet, pienāca beidzot tā diena, kad es sapratu, kā arī internetam telefonā ir liela nozīme. Precīzāk - tam, ka ar tā palīdzību var google kartē atrast vajadzīgo adresi.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man noteikti ir vajadzīgs kas vairāk par zvanīšanu. Lietoju e-pastus,internetu telefonā,visbiežāk Mobilo TV,GPS navigācija noder reizēm,Wifi lieliski noder vietā skur pieejams.Kalendārs,piezīmes utt.
27.09.2010 15:46 | saite | Atbildēt

+0
Man gan ir pilniigi veinalga vai ir nets telefonaa vai nav bet.. Manam draugam telefona ir tas GPS kartes un tad vinjsh taa ka mazs berns tas izmanto kad vajag un kad nevajag :D Man jau nu liekas, ka telefonos sabaazh parak daudz mulkjiibukuras nemaz cilveekam nav vajadziigas.
27.09.2010 12:33 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Kamer man nebija mana jaunaa truba,man telefoni mainijas,ka zekes,bet tas tapec,ka man bija pilnigi vienalga kadi vini bija, plesu,pazaudeju,un nejutu nekadu vertibu. :-D
Sodien manam draugam vajadzeja iekacat vienu programmu un speeli,un vins panema manu tagadeejo telefonu,jo fleska nav tik daudz vieta,tas 5h,ko vins nebija majas jutos ka bez rokam :-D Man telefona ir twitteris,facebook,draugiem.lv android versija,google maps,navigaacija,barkodu skanetajs, vardniica,graamatu plaukts,lukturis,labs fociks,daudz atmina,laba muzika,interneta parluks kaa datoraa. Taa ir maza dala no taa,kas ir manaa deeliitii,bet to visu es izmantoju gandriiz katru dienu,un man ir liels slinkis sleegt stacionaaro kompi iegsaa,ja man ir savs mini datorins (l) jaa,sitas telefons man noziimee daudz ;-)
27.09.2010 06:35 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tad, kad man bija 10 gadu, es gribēju pēc iespējas krutāku telefonu, bet tagad man vienlaga- lai tik var piezvanīt, aizsūtīt sms, uzlikt modinātāju un kabatā neaizņem daudz vietas, kā arī, lai nebūtu žēl saskrāpēt ekrņu.
27.09.2010 00:28 | saite | Atbildēt

+0
nekad neesmu izmantojusi :D man tagad trubā or wifi, es tik intereses pēc visur izmēģinu, bet tā man ir i-nets mājās, kam man vēl trubā :D
26.09.2010 23:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es nevarētu bez intereneta telefona dzīvot ;-)
26.09.2010 23:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits