pieradums...

30.08.2010, taste
Nezinu, varbuut kaadai liidziigi ir gadiijies, bet es vnk nezinu,kur likties, ko domaat... Attieciibas mums jau 4 gadus( ja tas var nosaukt par attieciibaam), vieni vieniigi striidi par pilniigi neko, bet kad nav striidu tad viss vnk ideaali. Es vnk netieku ar sevi skaidriibaa vai tas ir stulbs pieradums vai liela miila (e) Saapiigi jebkuraa gadiijumaa :-/

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nu man ar draugu arī ir 4 gadi kā kopā :D
un mums nav bieži strīdi,bet ja ir tad tādi ritīgi..Tikko esam izrāpušies no krīzes un ceram,ka tā atkal neuznāks.Tagad mēs mācāmies no jauna viens otru saprast.
Neiesaku nevienām krīzi iesēt,bet tā piemeklē visus..
31.08.2010 10:42 | saite | Atbildēt

+0
Paldies Jums, meitenes ;-)
31.08.2010 04:10 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
31.08.2010 04:06 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
31.08.2010 04:05 | saite | Atbildēt

+0
domāju,ka pieradums,aizmirsi jau kā ir dzīvot savādāk..
es arī ar puisi biju 4gadus kopā,pēdējo gadu arī mocīja šis jautājums..briest briest..un gatavs,vienā mirklī vienkārši saproti-tam ir jābeidzas!
Ja tā būtu mīlestība joprojām,es šaubos,ka tu te tagad rakstītu un jautātu sev pati kas tas ir?!
izej ārā pastaigāties..viena,domas parasti ir skaidrākas staigājot svaigā gaisā, un atbilde atnāks pati pie tevis! veiksmi! :-)
31.08.2010 01:24 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man bija līdzīga situācija- ar puisi bijām kopā 3 gadus un strīdi, strīdi, strīdi un jaa, tad kad viss ir labi, tad ir labi godam ! bet mums ir taa, ka sliktais vairāk paliek atmīņā un ka tie sliktie mirkļi pamatīgi nomāc labos. un mēs nolēmām izskirties.. skirsanas bij smaga - abi sapratām kādi kretīni bijām viens pret otru utt, bet bij jau parāk traki tapec kopā vairs nesaiesim. nožēloju, ka man nebij prāta reizem necel kašķus neparko utt, jo tagad skiet, ka viss vareja but labi un ka arī bija labi ! bet nu visa šī pieredze bij vajadzīga, jo abi tagad savās jaunajās attiecibas esam ideālās otrās pusītes, jo tādās kļūdas vairs nepieļausim !
man padoms- ja var ko glābt- glābjat ! bet tas ir iespējams tikai kārtīgi ABIEM paskatities uz sevi no malas- saprast ko daram ne tā, jo kašķi jau nerodas tāpat vien !
30.08.2010 21:58 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Mes dzivojam kopa pusgadu un pazistam viens otru 7 menesus. Mums visu so laiku ir tiesi ta pat :-D Kad mes nestridamiez un luncinamies viens gar otru, liekas ka kautkas nav riktigi :-P
30.08.2010 21:33 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt der vienkārši aizbraukt uz laiku un visu pārdomāt?
30.08.2010 19:21 | saite | Atbildēt

+0
tev, Gemini, tik daudz taisniibas, bet tas viss ir tik sasodiiti gruuti un sarezgiiti...
30.08.2010 18:48 | saite | Atbildēt

+0
Domāju, ka lielākajai daļai ap šo periodu nāk virsū šādas pārdomas. Paši provocē, apkārtējie apstākļi, darbs/skola, viss kopā. Domājam par sajūtu, kura agrāk bija.
Un , lielāko tiesu, tas viss jo ir jāsāk strādāt pie attiecībām, viss vairs nenotiek pats no sevis.
Palēnām zūd cieņa pret otru, kašķu laikā lieto riebīgākus vārdus. Un te nu paliek divas iespējas-aiziet (kas ir vieglāk) un palikt un strādāt.
Jo savādāk var gadīties, ka visas attiecības tajā periodā arī beigsies, jo nekas nenotiek pats no sevis.
30.08.2010 17:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits