Esmu saņēmusies...

24.08.2010, buxiic
Tik ilgi tas mani smacēja... Nevarēju neko pateikt... Biju, kā iesprostota būrī, netiku ārā un kamols kaklā visu laiku smacēja... :'-( Bet laikam jau esmu daudzmaz sākusi samierināties un veseļoties... sāku elpot, jo galu galā esmu nolēmusi atklāt dažas(uzsveru DAŽAS!) kārtis no tā, kas pēdējā laikā notiek... Dzīvoju vairākus gadus attiecībās ar savu vīrieti... Mīlēju viņu, lutināju, dzīvojām kā precēts pāris... BET viss skaistais beidzas un manā gadījumā beidzās mana mīlestība, jo mūsu dzīve bij pāraugusi PILNĪGĀ ikdienā... Vairs nejutu, ka viņš mani mīlētu, ka cienītu, ka gribētu redzēt sev blakus arī oficiāli nokārtotās attiecībās... Likās, ka VISS cits viņam ir svarīgāks par mani, gan mašīnas (hobijs), gan māsas un brāļi, gan vecāki, gan darba kolēģi un draugi un tikai tas laiciņš, kas palika pāri - tika man! Tad nu līdz ar šo visu pamazām izdzisa manas jūtas... :-/ Bet laikam jau pati to tā īsti neapzinājos, jo kopdzīve jau turpinājās, mūsu ikdiena... pieradums vienam pie otra arī... Manā dzīvē bija ļoti tuvs draugs-vīrietis! Viņam ar dzīvē bij visādas likstas un nedienas ar tuvāko cilvēku(no viņa aizgāja), un kopā pavadītais laiks palīdzēja izkliedēt drūmās domas! Mēs bijām kā labākās draudzenes,jo zinājām viens par otru dikti daudz... Atšķirība bija tajā faktā, ka bijām dažāda dzimuma... Un šeit stājās spēkā likumsakarība - vīrietis un sieviete NEVAR būt draugi! Protams tas notika arī šajā gadījumā! Bet es visu laiku to cilvēku uztvēru (savā galvā) tikai un vienīgi kā draugu! Lai arī starp mums bija neaizmirstamākais sekss, kāds jelkad mums abiem ir bijis, bet bijām tikai draugi! Un viņam visu laiku teicu, lai neko neuztver nopietni, jo man tač ir otrā pusīte un mēs esam draugi (kaut jau toreiz būtu kodusi mēlē)! Teicu viņam, lai viņš meklē sev citu sievieti! Un viņš atrada! Un tikai tad es sapratu - sasodīts!!! Manas jūtas nebūt nav vairs tikai draudzīgas! Pateicu to viņam, bet viņš saka - kur Tu biji agrāk??? Viņš esot visu laiku dzzīvojis un klusējis un samierinājies ar to, ka es esmu teikusi, lai neuztver neko nopietni!!! Ar asarām acīs :'-( sapratu, ka patiešām ir par vēlu... Pa to laiku arī manas attiecības jau tiek pārrautas pavisam... Un es saprotu, ka viens solis un es palieku viena... Vienam es neesmu vajadzīga, jo esmu viņu krāpusi ar citu, otram - jo es nespēju tikt galā ar sevi... Un tagad esmu palikusi pie tā teikt sasitas siles... Tikai tādēļ, ka nespēju tikt galā ar sevi, savām domām, savām vēlmēm... Zinu, zinu, ka pati vien vainīga, bet nesaprotu - kādēļ es nesapratu to agrāk... :'-(

Komentāri [24]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ahhh,cik patiesi vārdi par to līmējuma vietu.. ar mani tā bija. biju nolēmusi izbeigt savas attiecības,bet beigu beigas - nolēmām tā teikt salīmēt tās un tomēr palikām kopā - ,bet kā tgd tā līmējuma vieta izceļās!!!
19.11.2010 23:11 | saite | Atbildēt

+0
Jā, tā ir gandrīz tādi pati situācija kā mana. :-)
26.08.2010 02:19 | saite | Atbildēt

+0
jā, jā, es jau ar agrāk nepiekritu šim visam, ka var tač būt labi draugi - pofig, ka pretējs dzimums... Bet par to robežu... Jāzin, kas ir tā robeža! Manā gadījumā tā bija galējā robeža un mēs abi tai pārkāpām, BET robeža sākas jau agrāk... Jo bieži vien starp labiem draugiem, kas ir pretēja dzimuma rodas kādam no viņiem kaut vai tikai simpātijas, bet viņš to noklusē no otra un turpina dzīvot tālāk, klusībā ciešot... Vīrietis un sieviete NEVAR būt labi draugi, jo agri vai vēlu kādam no viņiem parādīsies jūtas, kas ir spēcīgākas par parastu draudzību...
25.08.2010 22:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es tikai vēlējos pakomentēt to sieviešu un vīriešu draudzību.. Pati agrāk domāju, ka tāda nemēdz būt, bet sastapšanās ar cilvēkiem pēdējā laikā manu teoriju ir mainījušas. Jo var būt šie pretējie dzimumi draugi, labi draugi, tikai līdz zināmam noteiktam brīdim - līdz viens no abiem pārkāpj robežu. Šajā gadījumā tā biji Tu, bet var jau arī visu laiku nodzīvot kā draugu un neko nepārkāpt. Emocijas nereti ir tikai ilūzijas, tas, ka Jums kopā ir labi - apsveicami! Tā ne vienmēr ir mīlestība, bet īsta draudzība, vienalga starp kādiem dzimumiem, man šķiet, ka dažreiz stāv pāri tam visam!
P.S.Mēs taču savām otrajām pusītēm nestāstam visus sīkumus un nevaram par viņu pašu parunāt tā, kā varam to izstāstīt draugam-draudzenei.Tāda patiesība..
25.08.2010 11:59 | saite | Atbildēt

+0
Noteikti nenolaid rokas.
Zinu, banāli, bet varbūt tas viss bija tieši tādēļ,ka kaut kur trešais, īstais gaida.
25.08.2010 04:18 | saite | Atbildēt

+0
Hell! :D :D :D Nu, arī tā var teikt :D
25.08.2010 02:44 | saite | Atbildēt

+0
buxi, ja es tagad izšķirtos, es atkal domātu, bāc, tik daudzi mani grib, nezinu, kuram, lai dod :D
25.08.2010 02:31 | saite | Atbildēt

+0
Sunce, tieši manas domas par to salīmēšanu un arī par to vainas sajūtu... Pilnībā!!!
Emanuelle, domāju, ka vēljoprojām sirdī es tiešām gribētu salīmēt tieši tās otrās attiecības, bet uz doto mirkli es nākotni tomēr redzu tikai tajās pirmajās... Vismaz pirmais vīrietis ir gatavs censties un aizmirst visu un sākt visu būvēt no jauna... Otrais vīrietis tomēr ir skaista pagātne... Jo tas vilciens ir aizgājis... Zini, ir teiciens: "Jo ilgāk Tu stāvēsi pieturā, kas saucas VĒLĀK, jo lielāka iespēja, ka iekāpsi autobusā, kas ved uz NEKAD..." un jā, tas ir 100% šis gadījums... Gaidīju, nesapratu ko, centos sev aizmālēt acis un še tev...-durvis aizveras...
Čepse, citēju Tevi - "Vienkārši daudzām pēc ilggadīgu attiecību šķiršanas, galvā parādās domas, ak kam tad es esmu tagad vajadzīga!"-man tieši tā arī bija... Vēl tagad brīžiem domāju - skaista, gudra, jauka, jautra utt., bet nevienam nevajadzīga... Bet tas tikai brīžiem... Zinu, ka būs kāds, kuram es būšu vajadzīga :)
25.08.2010 00:50 | saite | Atbildēt

+0
Buxi :D nu redz, viss būs labi, tikai ar kādu citu! Vienkārši daudzām pēc ilggadīgu attiecību šķiršanas, galvā parādās domas, ak kam tad es esmu tagad vajadzīga! Esi vajadzīga un ne tikai vecākiem, brālim, māsai vai draugiem...noteikti būs arī vīrietis, kurš spēs tevī redzēt savu vienīgo, labāko (l) Vot TĀ :D un vēl...tu esi brīva un izbaudi to! Vari darīt visu, ko it kā nevarēja darīt esot attiecībās! Visur savi plusi! (l)
24.08.2010 19:32 | saite | Atbildēt

+0
Salīmēt jau var, bet līmējuma vieta tik un tā paliek.. Ir cilvēki, kas to nevar izturēt un tad šo līmējuma vietu bāž otram acīs pie katra mazākā gadījuma.. Vēl ir variants, ka līmējuma vieta sāk sprēgāt tālāk, arvien vairāk un vairāk un var nepietikt līmes, lai šīs plaisas aizdarītu..
Es nezinu, buxiic, protams, cik daudz zina tas tavs pirmais par tevi un to otro, bet - ja man būtu tāda situācija, es zinu to, ka nespētu normāli atkal veidot attiecības ar pirmo, jo visu laiku justos vainīga un censtos savu vainu izpirkt.. Tā nav labi.. Es laikam labāk izvēlētos sākt visu no jauna, no tīras, baltas lapas, vienkārši izlobot no notikušā to, ko negribu, lai piepildītos atkal!
24.08.2010 19:12 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits