Es jau kādu nedēļu esmu izslēgusi telefonu un atpūšos :D guļamistabā nav pulkstens, parasti tel ņēmu līdzi.Tad nu tāpēc es no rītiem nezinu, cikos ceļos. un sanāk aizvien agrāk :D
Labrīt! :)
Draugs jau prom uz darbu, bet es vēl pa mājām ņemos. :D
Nevaru saprast īsti kāds laiks būs.. It kā saulīte būs, bet vējš? Un temperatūra arī nerāda diži silti. Kā jūs domājat? :D
pakaln man tas pats! katru rītu ceļos 7os bez modinātājiem utt, karī varētu gulēet un gulēet :-D
organisms laikam streiko par to, ka uz skolu neeju tik bieži :D a tgd, pamodos 7os, gribi - negribi, bet jāiet :D
Labrīt :-)
es vēl šodien nolēmu palikt mājās un savu veselību nostiprināt. šodien jāaiziet beidzot uz treniņu, nedaudz jāpavingro un jāiekustina ķermeni, lai vieglāk ieiet atkal dienas ritmā un atgūt spēku. :-)
Labrīt! Ēdu jogurtu un taisos dienas gaitās. Šodien solās būt grūta diena, tapēc retu reizi jāpaēd brokastis ;-) Esmu priecīga, jo vakar veicu medus masāžu un šodien ir JAU redzams neliels rezultāts (l) Iesaku arī citām, kas vēl nav taisījušas. IR to VĒRTS!!
Ja vien Jauninja nav Vēsma vai Fanija, tad sveiciens dzimšanas dienā!!! :-) :-)
"lai tev laime, lai tev prieks,
lai tev makā tūkstotnieks" :D
(varbūt labāk štukovnieks izklausītos :D :D)
tāds nebija mans mērķis taisot rīta beztēmu... |-) :-D
pamodos baigi laicīgi, kafija padzerta kopā ar mammu.. atpakaļ gultā vairs negribās līst, jo ir ko padarīt (t) :-D un tad ienāca prātā doma uztaisīt beztēmu, jo nebija... :-D