Sveikiņi! Esmu pēdējā laikā bijusi tik aizņemta, ka nav pat bijis brīvs brīdis ieskriet iekš cosmo.lv :-P Esmu nedaudz noilgojusies, tāpēc gribu virtuāli dzirdēt jūsu plānus brīvdienām, kā arī visu, visu pārējo!! :-)
Šovakar lkm nekas nespīd,jo iet nav ar ko,un lai es aizvilktu sevi vienu uz kaut kādu pasākumu vajadzētu brigādi armijniekus. :-D
Tā kā drošvien piepildīšu kunģi ar saldumiem un skatīšos misteru bīnu.
Lai pārējām jauks vakars! :-)
brīvdienas pavadīšu kopā ar sev ļoti mīļiem cilvēkiem! (l) un mani to cilvēku klātbūtne tā sajūsmina, ka varu kaut vai vienkārši pastaigāties bezmērķīgi un justies kā darītu sazin ko :-D
eh, draugs "iepriecināja", ka rīt viņam būs pāris stundas jāpastrādā. Itkā forši, būs papildus naudiņa, bet es jau galvā biju šādus tādus plānus sakalusi! :-D
man gan šajās brīvdienās nekāda gulēšana nesanāks :-( no vienas puses slkti, no otras - labi, jo iemesls tam ir tas, ka draugs grib mani kaut kur rīt vest, bet nesaka kur :-D
Nekādu lielo plānu brīvdienām nav, mēģināšu aprast ar domu, ka mans mīļais pirmdien dosies nedēļu garā atvaļinājumā bez manis...
ā, nē, sameloju, ir viens plāns - mēģināšu padzīvoties virtuvē, redzēs, kādi eksperimenti man no tā sanāks! :D
Logs - kurš no Taviem "just" draugiem to teica?! Tas, kurš neatbildēja uz Tavu jautājumu?! :D
not_for_sale :-D
Es gan pārlasīšu vēlreiz sevis rakstīto, bet nē, lai gan nevar zināt, pirms 2011.gadiem jau bija viens tāds gadījums, bet es šaubos, ka ar mani arī tā gadīsies. Tas par stāvokli bija minēts kopā ar visu to, kas varētu sadārdzināt pārtikas izmaksas. Bet vispār paldies, šis ir labākais, ko šodien dzirdu :-)