Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cepampapīrs un siers

 
Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009

Čau, čau!

Šī būs tēma 2 in 1 :D

Tātad - šodien taisījos cept cepumus un biju pilnīgi pārliecināta, ka man mājās ir cepampapīrs. Bet izrādās, ka tajā kastītē ir follija :-D (e) Ja godīgi, bez cepampapīra vēl ne reizi neesmu cepusi, tāpēc nav ne mazākās nojausmas, ar ko to aizvietot un kā nepiededzināt cepumus. Ko man darīt? :D

Un otrs jautājums - kāds siers jums garšo? Šodien kārtējo reizi ēdu savu bazilika mocarellu un iedomājos, vai te ir vēl kāda siera atkarīgā :D Man visvairāk garšo mocarella, brie un feta. Sieru ēdu katru dienu un man ļoti garšo.

13.02.2011 19:05 |
 
Reitings 879
Reģ: 29.01.2009
vislabākais variants droši vien būtu dabūt cepampapīru, jo man liekas, ka, ja uz pannas uzsmērētu eļļu nepiedegšanai, tad tāpat piedegs.

savukārt siera ziņā esmu šausmīgi konservatīva - vislabak garšo Maasdamer, Holandes ( :-D ) un mocarella. un negaršo nekādi ar pelējumu vai Parmesan tipa sieri.
13.02.2011 19:11 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
zilais siers (l)
13.02.2011 19:11 |
 
Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Ņem vienkārši to cepamvirsmu, uz kuras liki cepampapīru, bet sasmērē ar eļļu, sliktākajā gadījumā sviestu
13.02.2011 19:12 |
 
Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Un par sieru runājot, es laikam varētu pārtikt tikai no tā, vienalga kāda, bet vislabāk cepta ar medu
13.02.2011 19:15 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
vienreiz kaut ko dzirdēju, ka mannā uzber uz pannas..
13.02.2011 19:15 |
 
Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Par cempampapīru nezinu.
Bet no sieriem man garšo Tevis nosauktie, tad vel zilais siers, garšo arī tie kam apkārt ir tie zaļumiņi, viņi tādi pacieti- tik nosaukumu neatceros :-D
13.02.2011 19:28 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
es domāju ka vnk ietaukojot to pannu, plātni viss būs ok! pēc būtības nevajadzētu piedegt, javien tā virsma nav saskrāpēta :-)

sieri man nu tā.. nevarētu teikt ka baigi garšo!
piem., maasdam un holandes siers man garšo uz putras, kad uzrīvē, tas ir arī vienīgais veids kā ēdu!
zilo sieru ēdu tāpat, dažkārt ar rupjmaizes šķēli!
garšo zaļais siers, nu tas "pulverītis"!
aa.. un feta ar tomātiem :-)
mocarella un brie lieku pie saldajiem..
tā kaut kā :-D
13.02.2011 19:36 |
 
Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Esmu cepumus cepusi uz follija :-D arī domāju, ka ir cepampapīrs, bet nebija! Un nekāda vaina :-) man vienkārši ļoti nepatīk mazgāt pēc cepšanas tās lielās pannas, un ja vēl nedaudz piedeg... brr!
13.02.2011 19:57 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
jā, der gan sviests, gan margarīns, gan eļļa.

Man arī mocarella un feta tādi mīļi, bet tā - kā uzkoda pie kaut kā man garšo vairāki cietie sieri, piem, Minhauzena ir labs :-) http://www.rpk.lv/page/132#
13.02.2011 20:26 |
 
Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Paldies par padomiem. Mēģināšu pannu iesmērēt ar sviestu. Panna laba, jauna, cepeškrāsns arī, tāpēc ceru, ka nepiedegs.
13.02.2011 20:41 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Magdalena-es ari esmu cepusi ,liekot piradzinus,cepumus uz follija,bet apaksa pakaisu mazliet miltus-tad ,kad atdziest,var loti labi dabut nost!!! :-)
13.02.2011 20:45 |
 
Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
man garšo visi mīsktie, zilie un cietie sieri, toties ik vienam LAtvietim pieejamos sierus ēdu ar gariem zobiem - te domāti visi krievijas, holandes utt... sieri :D, kas maksā zem 5ls kilogramā :-D
13.02.2011 22:13 |
 
Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
aisse, Tevi tieši cena atbaida? Ak, gadās arī tāda kaite...
13.02.2011 22:16 |
 
Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
uzpūtene - nē ne cena, man vienkārši viņi negaršo, nu ēst var, bet tad tas ir tikai ēšanas pēc :-D
13.02.2011 22:24 |
 
Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
aisse, tad labi :)
13.02.2011 22:27 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man atkal otradi -tiesi garso "Krievijas siers" un "Holandes siers"! :-)
13.02.2011 22:29 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
ņamsi pēc kā garšo Minhauzena siers?sāļš?
14.02.2011 05:06 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Pannu var arī apkaisīt ar miltiem, noteikti nelips klāt un nepiedegs. :-)
Sieri man atkarībā no situācijas : uz maizītes - Brie vai Camamber, vēl tas ar riekstiem (pēkšņi nosaukumu neatceros). Salātos Fitaki. Ar vīnu tādi ļoti sāļi pūdētie sieri.
Picai, protams, lieku visparastākos Krievijas vai citus, kas tajā brīdī uz atlaidēm.
15.02.2011 16:10 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Skatījos Sirmā Ēdienkaratē - šķiet iepriekšējais raidījums, tur bija detalizēti apskatīti cepamie papīri - follija tas pats cepamais papīrs vien ir, tikai labi lokās.
Tā, ka izmantot var to!
15.02.2011 16:20 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Arī esmu pūdēto sieru atkarībniece (s) :-D :-D :-D
15.02.2011 16:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!