Pārdaugavā ntek.lv (pie kontaktiem var dabūt numurus) - savā laikā Esgaru ieteica universitātes datorpasniedzējs, tā nu Edgars ir bieži labojis manu portatīvo + tīrījis no putekļiem, konsultējis +instalējis programmas, ko vēlos, par to visu paņemot tikai 5Ls kopumā, reizēm šokolādi, tiešām zinošs un patīkams. Jāni man ir ieteikuši citi,draudzenei visu uztaisīja ļoti labi, pati neesmu saskārusies, nezinu.
kompīši jātīra regulāri. mani arī vasarā skāra šī problēma. vājprātā karsa. aiznesu uz pds.lv it kā forši džeki, man neprašai, visu izskaidroja un tā. biju sajūsmā. tikai viens BET... viņi aizmirsa pieslēgt ventilatoru. lieki piebilst,ka kompis gandrīz sadega. tagad smiekli nāk, jo kompīts ir izglābts no drošas nāves. bet iesaku nejokot ar šīm lietām ;-)
Īstenībā to var izdarīts pats, vai kāds, kas kaut nedaudz zina datora uzbūvi! Varu saderēt, ka nemaz nebūtu ar putekļu sūcēju jātīra (Sabijos, ko Pakalns teica :D), bet jāizņem ventilatora sakrājusies "vilna"!
Vienīgais jā, uzbūve un piekļūšana datoriem var atšķirties, mums bija viens tāds, kam bija jāizņem ārā pat tastatūra, lai piekļūtu ventilatoram! :-O
Ir mēģināts pašrocīgi, bet neizdevās tikt klāt ventilatoram, visas skrūves izskrūūvēju, bet netieku klāt, labk pirmoreiz lai kāds parāda :-D Paldies :-)