KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 49
Reģ: 14.04.2025
TikiTaki @ 22.04.2025 12:24

Tas sindroms nesaistās ar to, kāds bērns izaug.
Sindromam ir konkrētas vizuālas pazīmes sejā.
Arī ar šo sindromu cilvēki uzvedas adekvāti un dzīvē izdara pareizās izvēles.
Tam nav nekāda sakara ar to, vai bērns izvēlas pareizās vai nepareizās kompānijas.
Protams, uzvedību tas var ietekmēt.
Par Miu spriest neņemos. Zināms tik, ka kāzās bija jau stāvoklī. Un rokās bija šampanieša glāze.

Es saprotu, ka sindroms neietekmē uzvedību. Manā komentārā 1.rindkopa par to, ka nepareizi diagnosticēt un 2.rindkopa vispārībā par situāciju, jo man liekas, ka dažbrīd komentētāji pāršauj pār strīpu teikdami, ka no Mias nāk ļaunums. Tās ir vecāku neizdarības sekas, nevis ļaunums. Nevar bērns zināt, kā pareizi sisties ar Lieldienu olām, kā uzvesties ar kaķi utt. Jebkurš bērns, kam to nemācīs, darīs tāpat. Nepieskata neviens Miu nevis tāpēc, ka neaudzināta (tas gan jau kā papildus iemesls var būt), bet tāpēc, ka nav zināms, vai gada vecāki ieradīsies atpakaļ norunātajā laikā, Kerkiru vairākkārt apkāsa. Šobrīd izskatās skumji, bet jācer, ka tomēr ar laiku kaut kā Miai būs pareizie paraugi dzīvē, piemēram, skolā.
22.04.2025 12:33 |

Reitings 49
Žaklīna rakstīja atbalstošus komentārus Kivičiem jau no paša sākuma. Toreiz arī brīnījos, bet viņa tāda īpatnēja, daži viedokļi ļoti sakarīgi, citi nesakarīgi un atbalsts Kivičiem - bez komentāriem.
22.04.2025 12:43 |

Patīk
Reitings 23191
Reģ: 09.12.2015
sekkonda @ 22.04.2025 12:43
Žaklīna rakstīja atbalstošus komentārus Kivičiem jau no paša sākuma. Toreiz arī brīnījos, bet viņa tāda īpatnēja, daži viedokļi ļoti sakarīgi, citi nesakarīgi un atbalsts Kivičiem - bez komentāriem.

Nu, Žaklīna jau ar' tāda pati pa precēto gultām lēkātāja savulaik bijusi kā mūsu karaLiene. Mūziķu aprindas bija īpaši aktuālas..
22.04.2025 12:56 |

Patīk
Reitings 25942
Reģ: 27.01.2021
BugsPony @ 22.04.2025 12:20

Liene,pēdējās četras dienās, noskatījusies vairāk filmas nekā es gada laikā.
kāds varētu arī pateikt Lienes tantei, ka filma nav tas pats, kas seriāls, bet ko nu es, lezba, saprotu no kino kritikas
22.04.2025 13:02 |

Reitings 2576
Reģ: 11.04.2023
Tusnelda @ 22.04.2025 12:25

Kas tad šai nabadzītei atliek - viņa vairs nepieder pie "sabiedrības krējuma", kad katru nedēļu varēja tempt šampjus visādās prezentācijās un uzmākties vīriešiem. Hi hi hī, Liene! Tagad aste bluķī, ģīmis piepampis, viss kunkuļos un pati četrrāpus.

Nabaga vīrieši 😁
Vīrieši arī atsaucas un ne jau kaut kādi stacijas bomži, varbūt jāaizdomājās, kas svarīgāks vīriešu acīs.
Labs sekss jeb 3 augstākās un intelekts.
22.04.2025 13:44 |

Reitings 2576
LilyLady @ 22.04.2025 12:56

Nu, Žaklīna jau ar' tāda pati pa precēto gultām lēkātāja savulaik bijusi kā mūsu karaLiene. Mūziķu aprindas bija īpaši aktuālas..

Tāpat, kā mana kaimiņiene, tava kaimiņiene un veca paziņa.
Lēkāt pa precēto gultām ir daļai sieviešu hobijs.
22.04.2025 13:54 |

Reitings 36256
Reģ: 14.05.2023
tad jau ''svētki'' viņu mājās turpinās, ja var blenzt tv visu dienu, nav jātēlo ka skricelē gleznas lielajai izstādei vai raksta savu bestselleru :D
22.04.2025 14:02 |

Reitings 7202
Reģ: 20.08.2021
sekkonda @ 22.04.2025 12:43

Žaklīnītei dubultie standarti!
Ievēroju jau X platformā, mazliet izrādīja interesi runča sāgā, bet tā arī palika!
Vai tad andža nebija par to, ka pilnvērtīgs cilvēks ir tad, ja apprecas un ir bērni?! Tas parāda, ka viss ir pa īstam!🤡
Man tiešām likās, ka Žaklīna ir ar kripatu intelektu, bet aiziet uz kiviča interviju...nu jā!
22.04.2025 14:04 |

Reitings 753
Reģ: 13.06.2024
Nevar bērns zināt, kā pareizi sisties ar Lieldienu olām, kā uzvesties ar kaķi utt. Jebkurš bērns, kam to nemācīs, darīs tāpat.

Nepiekrītu. Man vecāki nekad mūžā nav mācījuši, ka kaķim nevajadzētu dedzināt ūsas un bāzt purniņā brīnumsvecītes, nevajadzētu bāzt pirkstus rozetē vai darīt tamlīdzīgas lietas, jo es neko no tā vienkārši nedarīju. Mani pat nebija jāmāca, ka tā darīt nedrīkst, jo, pat būdama bērns, es atšķīru labu no ļauna un man pat prātā neienāca mocīt dzīvniekus, darīt pāri citiem bērniem vai darīt pāri sev. Sorry not sorry, bet Mia ne tikai uzvedās, bet arī izskatās neadekvāta. Tiešām kā tāds džungļos audzis mauglis. Nebrīnos, ja tur tiešām ir kaut kādas diagnozes. Droši varat man par šo komentāru mest ar mīnusiem un raudāt, ka par bērniem neko sliktu nevar teikt, kaut kā vienalga. Ir bērni, kuri ir forši un ir bērni uz kuriem pat skatīties negribas, jo atgrūž visa viņu būtība. Mia ir otrais gadījums.
22.04.2025 14:07 |

Reitings 2576
bet aiziet uz kiviča interviju...nu jā!

Patin viņa youtube kanālā uz leju arī vecākas intervijas, redzēsi, ka tajās paviesojušies daudzi influenceri, slavenības par kurām forumā arī daža čurā karstu. 😁
Aiz muguras kivi var nodirst, bet acīs neviens nevar pateikt... Iespējams arī forumietes kādā laika posmā fanojušas par kivi.
Arī šobrīd kivi aicina pasākumus, intervijas vadīt un dziedāt. Visas kūts pakaļas pilnas ar viņa faniem.
22.04.2025 14:15 |

Reitings 49
ronnie @ 22.04.2025 14:07

Nepiekrītu. Man vecāki nekad mūžā nav mācījuši, ka kaķim nevajadzētu dedzināt ūsas un bāzt purniņā brīnumsvecītes, nevajadzētu bāzt pirkstus rozetē vai darīt tamlīdzīgas lietas, jo es neko no tā vienkārši nedarīju. Mani pat nebija jāmāca, ka tā darīt nedrīkst, jo, pat būdama bērns, es atšķīru labu no ļauna un man pat prātā neienāca mocīt dzīvniekus, darīt pāri citiem bērniem vai darīt pāri sev. Sorry not sorry, bet Mia ne tikai uzvedās, bet arī izskatās neadekvāta. Tiešām kā tāds džungļos audzis mauglis. Nebrīnos, ja tur tiešām ir kaut kādas diagnozes. Droši varat man par šo komentāru mest ar mīnusiem un raudāt, ka par bērniem neko sliktu nevar teikt, kaut kā vienalga. Ir bērni, kuri ir forši un ir bērni uz kuriem pat skatīties negribas, jo atgrūž visa viņu būtība. Mia ir otrais gadījums.

Man vecāki nekad mūžā nav mācījuši, ka kaķim nevajadzētu dedzināt ūsas un bāzt purniņā brīnumsvecītes, nevajadzētu bāzt pirkstus rozetē vai darīt tamlīdzīgas lietas, jo es neko no tā vienkārši nedarīju.
------>
Apsveicu, tu esi piedzimusi ar pārsteidzošām zināšanām par dzīvi. Pilnīgi visiem bērniem, ar kuriem man bijusi saskarsme, sākumā vajag pastāstīt, ka kaķītim sāp, ja rauj aiz astes, jo viņi acīmredzot nav piedzimuši dzīvesgudri, bet ir parasti, normāli bērni. Tad, ja tas atkārtojas vēl un vēl, tad var sākt domāt, kas notiek.
Kiviči tajā svecīšu gadījumā ne tikai nepateica, ka tā nevajag, bet Andris arī pats bāza kaķim sejā svecīti. Ja neviens nepateica Miai, ka tā nedrīkst un viņa redz, ka vecāki tā dara, viņa domā, ka tā ir normāli darīt.
Par pārējo no comments.
Kaut gan nē, ir comments - tā nebiji tu, kas raudāja citās diskusijās, ka skolā tevi šausmīgi nolika?
22.04.2025 14:26 |

Reitings 34676
Reģ: 06.11.2022
sekkonda @ 22.04.2025 14:26

Man vecāki nekad mūžā nav mācījuši, ka kaķim nevajadzētu dedzināt ūsas un bāzt purniņā brīnumsvecītes, nevajadzētu bāzt pirkstus rozetē vai darīt tamlīdzīgas lietas, jo es neko no tā vienkārši nedarīju.
------>
Apsveicu, tu esi piedzimusi ar pārsteidzošām zināšanām par dzīvi. Pilnīgi visiem bērniem, ar kuriem man bijusi saskarsme, sākumā vajag pastāstīt, ka kaķītim sāp, ja rauj aiz astes, jo viņi acīmredzot nav piedzimuši dzīvesgudri, bet ir parasti, normāli bērni. Tad, ja tas atkārtojas vēl un vēl, tad var sākt domāt, kas notiek.
Kiviči tajā svecīšu gadījumā ne tikai nepateica, ka tā nevajag, bet Andris arī pats bāza kaķim sejā svecīti. Ja neviens nepateica Miai, ka tā nedrīkst un viņa redz, ka vecāki tā dara, viņa domā, ka tā ir normāli darīt.
Par pārējo no comments.
Kaut gan nē, ir comments - tā nebiji tu, kas raudāja citās diskusijās, ka skolā tevi šausmīgi nolika?

Tās nav zināšanas, tas ir arī iedzimtais agresijas līmenis. Tas pats, kas liek oponenti saukt par nenormālu, ja viņa nav rāvusi kaķi aiz astes. :D
22.04.2025 14:40 |

Reitings 49
LabaDabaDa @ 22.04.2025 14:40

Tās nav zināšanas, tas ir arī iedzimtais agresijas līmenis. Tas pats, kas liek oponenti saukt par nenormālu, ja viņa nav rāvusi kaķi aiz astes. :D

Nocitē, kur nosaucu ronnie par nenormālu. Un nocitē, ko ronnie pateica par Miu. Tad salīdzini, kam lielāks agresijas līmenis.
P.S. Runa nav tikai par raušanu, bet arī ne maigu pieskaršanos utt., kā arī par Lieldienu olu sišanu utt. Vienvārdsakot kam pašai ir bērni vai kas ir bijuši tuvu bērnu audzināšanai sapratīs, kam nav, tad lai dzīvo iedomās par to, cik perfekti bijuši paši bērnībā. Liela loma jau arī ir tam, vai ir labs paraugs vai tāds kā Kiviči. Laba parauga neesamība nenozīmē, ka bērns " ir ļauns ". Bērns nav audzināts.
22.04.2025 14:43 |

10 gadi
Reitings 5796
Reģ: 29.01.2009
Liene ir vnk profesionāla bumbiera dauzītāja, tas slinkuma līmenis ir vnk neizmērojams. Tā vietā, lai caurām dienām, dīvānā piržot, skatītos filmas, jau sen varēja savu laiku izmantot lietderīgi un iegūt kādu kvalifikāciju. Sievietēm pat ir IT apguves programmas, kas sagatavo darbam IT nozarē (IT girls vai kas tamlīdzīgs). Bet tas viss, protams, ja nākotnes perspektīvā ir plāns strādāt, kustināt smadzeni un nest ģimenē kādu naudu. Ja tāda plāna nav, tad laikam atliek vien netflix
22.04.2025 14:49 |

Reitings 577
Reģ: 13.09.2024
Neviens te neuzstāda diagnozes, bet diemžēl ir fakts - ja māte grūtniecības laikā lieto daudz alkoholu, tad tas atstāj sekas gan uz bērna emocionālo un intelektuālo attīstību, gan citām lietām. Tas ir fakts, un to nevar apstrīdēt.
22.04.2025 15:32 |

Reitings 578
Reģ: 11.10.2023
Vispār, neaizskarot nevienu, tikai mans viedoklis, no visiem materiāliem, kas ir redzēts par mazo meitēnu, viņai ir redzama attīstības aizture. Es nezinu, cik to varētu bijis uzlabot, ja ar bērnu būtu darbojušies. Diez vai “labie vecāki”kādreiz ir iedomājušie bērnu aizvest pie kāda speciālista. Zinu, ka Kerkirai un Elīnai G ir puikas ar diagnozēm ,bet uz viņām es skatos nu tik savādāk, jo savus bērnus viņas mīl un dara vis kaut ko priekš vińiem. Tas man paver diezgan lielu cieņu pret šīm sievietēm.
Bet vispār - Lienei šodien sveicieni ar godpilno 10. vietu iekš jauns. Lv 20 Gadu episkākajiem rakstiem. (Saistībā ar Buli)😁😁
22.04.2025 15:40 |

Reitings 2576
Kerkirai

Tas man paver diezgan lielu cieņu pret šīm sievietēm.

Tā pati, kura čomojās ar kivičiem un ķēmojās šovos? 😁
22.04.2025 15:45 |

Reitings 9402
Reģ: 14.04.2023
LabaDabaDa @ 22.04.2025 12:32

Ja jau Andris ir samaksājis, tad jāskatās, kamēr acis izkrīt. Tur nav divu domu! :D
Nu, ja mājās tāda bezdarbniece, tad varētu pārstāt maksāt….
22.04.2025 15:50 |

Patīk
Reitings 23191
Reģ: 09.12.2015
Maple @ 22.04.2025 15:40
Vispār, neaizskarot nevienu, tikai mans viedoklis, no visiem materiāliem, kas ir redzēts par mazo meitēnu, viņai ir redzama attīstības aizture. Es nezinu, cik to varētu bijis uzlabot, ja ar bērnu būtu darbojušies. Diez vai “labie vecāki”kādreiz ir iedomājušie bērnu aizvest pie kāda speciālista. Zinu, ka Kerkirai un Elīnai G ir puikas ar diagnozēm ,bet uz viņām es skatos nu tik savādāk, jo savus bērnus viņas mīl un dara vis kaut ko priekš vińiem. Tas man paver diezgan lielu cieņu pret šīm sievietēm.
Bet vispār - Lienei šodien sveicieni ar godpilno 10. vietu iekš jauns. Lv 20 Gadu episkākajiem rakstiem. (Saistībā ar Buli)??

Kiviči nekad neatzītos, ja viņu bērnam būtu kādas problēmas. Viņi abi ir meļi un liekuļi, kas vienmēr tēlo, ka viss, kas ar šiem ir noticis un notiek, ir vislabākais. Andris jūtas izcils mūzikā, izcils sportā, izcils masieris, izcils VISUR, pat meitu talanti esot no viņa. Bet dēls, kuram grūtības - pazudis no tētiņa dzīves un pat nepiemin, jo tas ir nesmukums, kas uz "izcilo" Andri neattiecas.
Un tas pats ar kukušku - izcila teicamniece bērnībā, izcila skaistumkaraliene jaunībā, un tagad izcila rakstniece, dejotāja, māksliniece, labestības iemiesojums, kas dzīvo vislabāko dzīvi. Problēmbērns tur nekādi neiederas.
22.04.2025 15:55 |

Reitings 1443
Reģ: 09.01.2024
Mīļās sievietes, pievaldiet savus pirkstus! Wtf? Jūs ne ar ko neatšķiraties no Kivičiem, šādi izrunājoties par mazu bērnu! Man kauns lasīt, tiešām… Kamēr pašas sprēgājat par to, kā Kivji paši savus bērnus nozākā internetā, jūs pašas šobrīd pilnā apmērā nodarbojaties ar to pašu. Tas ir vienkārši tizli, debīli, amorāli un nepieņemami nozākāt un uzstādīt diagnozes, noteikt attīstības traucējumus un ko vēl ne, vērojot bērnu pāris sekunžu videoklipos internetā. Agresīva, mauglēns, neaudzināta, fetal alcohol syndrome un ko tik vēl neesmu šeit izlasījusi pēdējās dienas laikā - jūs esat saspiedušās? Forums ir forša vieta, kur ienākt un paklačoties par sabiedrībā zināmām personām un viņu likstām - jā, gluži kā aiziet ar draudzenēm uz kafejnīcu un apspriest jaunākās baumas, tikai nav nekur jāiet, varam klačoties sev ērtā vietā. Te ir forši, kad tiek publiski paceltas svarīgas tēmas - kā piemēram, pazudušais kaķis. Bet, bļeģ, ja es te ienāku un šeit liela daļa prosta nodarbojas ar bullyingu pret mazu bērnu… Viss, ko man gribas teikt ir tas, ka jūs esat pretīgas. Un nē, nekas no tā, ko jūs par bērnu te sakāt, nav fakti. Tie ir jūsu pieņēmumi, izdomājumi. Rakstiet par pieaugušajiem tak visu, ko vēlaties (ievērojot, protams, cieņu un godu), bet lieciet mierā bērnu!!! Jūs taču saprotat, ka bērns nav ne pie kā vainīgs, un jūsu pretīgie spriedelējumi paliks šajā forumā arī pēc 10, 20 gadiem, kad Mia pati varēs te visu izlasīt? Goda vārds, gribētu dzīvē redzēt tās pārgudrās forumnieces, kuras prot caur ekrānu bērnam noteikt psiholoģiskās problēmas un paredzēt nākotni. Lai vai kas, bet šādas runas par bērniem publiskā telpā ir pretīgas. Izsaku lielu nosodījumu tām, kuras panesas uz to (lai gan, protams, saprotu, ka jums šādas ētikas un morāles ir svešas, jums noteikti ir pie dirsas un nekas nemainīsies)
22.04.2025 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!