TikiTaki @ 22.04.2025 12:24
Tas sindroms nesaistās ar to, kāds bērns izaug.
Sindromam ir konkrētas vizuālas pazīmes sejā.
Arī ar šo sindromu cilvēki uzvedas adekvāti un dzīvē izdara pareizās izvēles.
Tam nav nekāda sakara ar to, vai bērns izvēlas pareizās vai nepareizās kompānijas.
Protams, uzvedību tas var ietekmēt.
Par Miu spriest neņemos. Zināms tik, ka kāzās bija jau stāvoklī. Un rokās bija šampanieša glāze.
sekkonda @ 22.04.2025 12:43Žaklīna rakstīja atbalstošus komentārus Kivičiem jau no paša sākuma. Toreiz arī brīnījos, bet viņa tāda īpatnēja, daži viedokļi ļoti sakarīgi, citi nesakarīgi un atbalsts Kivičiem - bez komentāriem.
kāds varētu arī pateikt Lienes tantei, ka filma nav tas pats, kas seriāls, bet ko nu es, lezba, saprotu no kino kritikasBugsPony @ 22.04.2025 12:20
Liene,pēdējās četras dienās, noskatījusies vairāk filmas nekā es gada laikā.
Tusnelda @ 22.04.2025 12:25
Kas tad šai nabadzītei atliek - viņa vairs nepieder pie "sabiedrības krējuma", kad katru nedēļu varēja tempt šampjus visādās prezentācijās un uzmākties vīriešiem. Hi hi hī, Liene! Tagad aste bluķī, ģīmis piepampis, viss kunkuļos un pati četrrāpus.
LilyLady @ 22.04.2025 12:56
Nu, Žaklīna jau ar' tāda pati pa precēto gultām lēkātāja savulaik bijusi kā mūsu karaLiene. Mūziķu aprindas bija īpaši aktuālas..
sekkonda @ 22.04.2025 12:43Žaklīna rakstīja atbalstošus komentārus Kivičiem jau no paša sākuma. Toreiz arī brīnījos, bet viņa tāda īpatnēja, daži viedokļi ļoti sakarīgi, citi nesakarīgi un atbalsts Kivičiem - bez komentāriem.
Nevar bērns zināt, kā pareizi sisties ar Lieldienu olām, kā uzvesties ar kaķi utt. Jebkurš bērns, kam to nemācīs, darīs tāpat.
bet aiziet uz kiviča interviju...nu jā!
ronnie @ 22.04.2025 14:07
Nepiekrītu. Man vecāki nekad mūžā nav mācījuši, ka kaķim nevajadzētu dedzināt ūsas un bāzt purniņā brīnumsvecītes, nevajadzētu bāzt pirkstus rozetē vai darīt tamlīdzīgas lietas, jo es neko no tā vienkārši nedarīju. Mani pat nebija jāmāca, ka tā darīt nedrīkst, jo, pat būdama bērns, es atšķīru labu no ļauna un man pat prātā neienāca mocīt dzīvniekus, darīt pāri citiem bērniem vai darīt pāri sev. Sorry not sorry, bet Mia ne tikai uzvedās, bet arī izskatās neadekvāta. Tiešām kā tāds džungļos audzis mauglis. Nebrīnos, ja tur tiešām ir kaut kādas diagnozes. Droši varat man par šo komentāru mest ar mīnusiem un raudāt, ka par bērniem neko sliktu nevar teikt, kaut kā vienalga. Ir bērni, kuri ir forši un ir bērni uz kuriem pat skatīties negribas, jo atgrūž visa viņu būtība. Mia ir otrais gadījums.
sekkonda @ 22.04.2025 14:26
Man vecāki nekad mūžā nav mācījuši, ka kaķim nevajadzētu dedzināt ūsas un bāzt purniņā brīnumsvecītes, nevajadzētu bāzt pirkstus rozetē vai darīt tamlīdzīgas lietas, jo es neko no tā vienkārši nedarīju.
------>
Apsveicu, tu esi piedzimusi ar pārsteidzošām zināšanām par dzīvi. Pilnīgi visiem bērniem, ar kuriem man bijusi saskarsme, sākumā vajag pastāstīt, ka kaķītim sāp, ja rauj aiz astes, jo viņi acīmredzot nav piedzimuši dzīvesgudri, bet ir parasti, normāli bērni. Tad, ja tas atkārtojas vēl un vēl, tad var sākt domāt, kas notiek.
Kiviči tajā svecīšu gadījumā ne tikai nepateica, ka tā nevajag, bet Andris arī pats bāza kaķim sejā svecīti. Ja neviens nepateica Miai, ka tā nedrīkst un viņa redz, ka vecāki tā dara, viņa domā, ka tā ir normāli darīt.
Par pārējo no comments.
Kaut gan nē, ir comments - tā nebiji tu, kas raudāja citās diskusijās, ka skolā tevi šausmīgi nolika?
LabaDabaDa @ 22.04.2025 14:40
Tās nav zināšanas, tas ir arī iedzimtais agresijas līmenis. Tas pats, kas liek oponenti saukt par nenormālu, ja viņa nav rāvusi kaķi aiz astes. :D
Kerkirai
Tas man paver diezgan lielu cieņu pret šīm sievietēm.
Nu, ja mājās tāda bezdarbniece, tad varētu pārstāt maksāt….LabaDabaDa @ 22.04.2025 12:32
Ja jau Andris ir samaksājis, tad jāskatās, kamēr acis izkrīt. Tur nav divu domu! :D
Maple @ 22.04.2025 15:40Vispār, neaizskarot nevienu, tikai mans viedoklis, no visiem materiāliem, kas ir redzēts par mazo meitēnu, viņai ir redzama attīstības aizture. Es nezinu, cik to varētu bijis uzlabot, ja ar bērnu būtu darbojušies. Diez vai “labie vecāki”kādreiz ir iedomājušie bērnu aizvest pie kāda speciālista. Zinu, ka Kerkirai un Elīnai G ir puikas ar diagnozēm ,bet uz viņām es skatos nu tik savādāk, jo savus bērnus viņas mīl un dara vis kaut ko priekš vińiem. Tas man paver diezgan lielu cieņu pret šīm sievietēm.
Bet vispār - Lienei šodien sveicieni ar godpilno 10. vietu iekš jauns. Lv 20 Gadu episkākajiem rakstiem. (Saistībā ar Buli)??