Minelūše @ 18.06.2024 18:42Izskatās, ka vītusī pojene cenšas nocopēt kādu turīgu šugardediju, ļifonā un apenēs grozoties.
Minelūše @ 18.06.2024 18:42Izskatās, ka vītusī pojene cenšas nocopēt kādu turīgu šugardediju, ļifonā un apenēs grozoties.
susla @ 18.06.2024 18:09
Viņai visa dzīve un ikdiena ir pakārtota saimniekam. Cik nožēlojama dzīve 44. gados. Ne savas naudas, ne darba. Jāvadā nobarojies tēviņš visur. Kamēr druška Kerkira aug un attīstas, dzīvojot ar visiem saviem trīs bērniem kopā un paspēj visu. Tas kā atgādinājums Lieni.
Mazajai meitiņai tiešām labāk bērnudārzā. Bet vai tad vasarā nav viens mēnesis brīvs?
Un uz vasaras dārziņu tak parasti ved bērnus strādājošie vecāki, kuriem nav kur likt bērnu, kamēr darbos. A šie? Aizved mazo uz dārziņu un laiž uz Jūrmalu. Cik netaisnīgi pret bērnu.
LabaDabaDa @ 18.06.2024 19:26Vai tikai man vienai mega giga reklāma par uzstāšanos Upītes stadionā pārtrūkst pusvārdā? Jo visu storija laiku aizņem rokstāra "laaabdien, mīīīīļie draaaaaugi" un mēģinājumi noskaidrot, kas vispār šodien īsti par dienu. "Mīļie draaaaaaaaaugi, šodien, kas šodien par dienu, otrdiena, tātad, šodien, ooootrdien, brauuuuuuuucam uz Jūrmalu, bet jau piektdiennnnnn, mīļie draugi, mēs ar Lienīīīīti būsim Bal..." Viss, idejāli, nofilmēts, publicējam, velkam ārā alus kasti un kasām olas, šodien gana strādāts. ?
SantaC @ 18.06.2024 20:01
Piekrītu, Kerkira uzplauka kā beidza ar švabru tusēt.
Ambulance @ 18.06.2024 20:03
Piektdien Balvos pl.23:00 '
Ķērkšot 2.cēlienos :
1) zē skārs ,,šlāgeri,,
2) ar giču ,,top hīti,,
yay @ 18.06.2024 18:56
man vairāk uzsit asinis, ka bērnu gultiņa ir knapi metru no viņu laulības gultas. Es jeijbogu nestādos priekšā kas no tā bērniņa izaugs.
susla @ 18.06.2024 18:57
Pirms satika savu mīļoto vīru, būtu arī varējusi nocopēt kādu bagātu ārzemju veci. Tagad jau vairs nekā. Visa dzīve izķēzīta brutāli. Mīļotais vīrs par to pamatīgi parūpējies.
Minelūše @ 18.06.2024 20:14
Nu Kivis jau uzskata, ka bērnam ir jāredz, kā tētis mīl mammu.... lai ko viņš ar to arī nebūtu domājis?
nedomāju, ka šie baigi mīlējas. Tur ir tik matj pere matj, disjā, disjā, bļeģ un ar maku pa redeli, padod man Pilzenīti. Paskaties, kāds kivičs resns, šis tak pat iekāpt un izkāpt no gultas nevar, bet gan ieveļas vai izveļas.yay @ 18.06.2024 18:56
man vairāk uzsit asinis, ka bērnu gultiņa ir knapi metru no viņu laulības gultas. Es jeijbogu nestādos priekšā kas no tā bērniņa izaugs.
SantaC @ 18.06.2024 16:32Diez ko plukata tajā "birojā" dara? Liek mums visām mīnusus. ?
Slinkāku veceni vēl jāpameklē! Pašai kauna nemaz nav, ka pie dvēseles nav ne centa.
laimiigaaa @ 18.06.2024 20:54Jāsaka, kā ir- man tiešām nav tāda auguma kā Ļenkai - tad vēl jo vairāk, kāpēc viņa sasējās ar skopuli dzērāju un sievu sitēju?
Lenox saņemies, sāc jaunu dzīvi.
Kaut kad taču viņai nāksies iet strādāt! Pagaidām viņa vēl ir bērna kopšanas atvaļinājumā.😂 Teftelis aizslīdēs pie citas sawļes. Tas ir tikai laika jautājums.kichinja @ 18.06.2024 21:35
Bet godīgi, vai jūs spējat iedomāties Lieni darbā un kādā??? Es pat internetā ierakstīju profesijas un neatradu NEVIENU profesiju kas viņai derētu. Kaut vai ņemsim piemērus- skaistumkopšanas speciāliste ar dzelteniem matiem? Apkopēja, kura jau pirmajā dienā izdomātu mistisku kaiti? Ārsta palīdze, kurai pašai noderētu ārsta apmeklējums? Pārdevēja, kura uz jautājumu “vai jums vēl ir šī akcijas prece”, atbildētu ar hihi, kolosāls jautājums? Bērnudārzā par skolotāja palīgu, kamēr pašai neviens bērns pie sirds nav svēts? Viesmīle, kura ieteiktu cilvēkiem neņemt kafiju ar cukuru, jo CUKURU NEDRĪKST! Vetārsta palīdze, kamēr pašas suns nonāca nezin kur un noteikti negribu zināt kur. Šuvēja/tērpu modelētāja, kura seko līdzi modes tendencēm no 1964 gada? Es varētu turpināt un turpināt bet nu domu jūs sapratāt. Viņa ir vienīgā sieviete, kurai nopietni neder neviena profesija. Nē, pagaidiet, par taxi varbūt!? Ā, nē, viņa aizdzertos un nevarētu vadīt automašīnu.
iedomajies, ja vini vanna ieietu tagad, neviens pat ar lupu neko nepiedienigu neredzetu.Minelūše @ 18.06.2024 20:14
Nu Kivis jau uzskata, ka bērnam ir jāredz, kā tētis mīl mammu.... lai ko viņš ar to arī nebūtu domājis?
tur pietiktu trīs litri ūdens, šie abi iesēžas un vanna pilna.Marfa @ 18.06.2024 22:14iedomajies, ja vini vanna ieietu tagad, neviens pat ar lupu neko nepiedienigu neredzetu.
kichinja @ 18.06.2024 21:35
Bet godīgi, vai jūs spējat iedomāties Lieni darbā un kādā??? Es pat internetā ierakstīju profesijas un neatradu NEVIENU profesiju kas viņai derētu. Kaut vai ņemsim piemērus- skaistumkopšanas speciāliste ar dzelteniem matiem? Apkopēja, kura jau pirmajā dienā izdomātu mistisku kaiti? Ārsta palīdze, kurai pašai noderētu ārsta apmeklējums? Pārdevēja, kura uz jautājumu “vai jums vēl ir šī akcijas prece”, atbildētu ar hihi, kolosāls jautājums? Bērnudārzā par skolotāja palīgu, kamēr pašai neviens bērns pie sirds nav svēts? Viesmīle, kura ieteiktu cilvēkiem neņemt kafiju ar cukuru, jo CUKURU NEDRĪKST! Vetārsta palīdze, kamēr pašas suns nonāca nezin kur un noteikti negribu zināt kur. Šuvēja/tērpu modelētāja, kura seko līdzi modes tendencēm no 1964 gada? Es varētu turpināt un turpināt bet nu domu jūs sapratāt. Viņa ir vienīgā sieviete, kurai nopietni neder neviena profesija. Nē, pagaidiet, par taxi varbūt!? Ā, nē, viņa aizdzertos un nevarētu vadīt automašīnu.