Maple @ 17.06.2024 12:18Es jau neko, bet tāds kvantums ar rotām... Vēl nagus atnākusi taisīt ar piebāztiem pirkstiem
LilyLady @ 17.06.2024 14:37
Reiz lasīju, ka kaut kur musulmaņu zemēs esot bijis tā - kad sieviete gājusi ārā no mājas, viņa salikusi uz sevis visus savus zeltus, lai gadījumā, ja vīrs vairs neielaiž atpakaļ mājā, sieva nepaliek bez kapeikas pie dvēseles. Mūsu ģjevuška varbūt seko šai ieražai.?
lauku bāba @ 17.06.2024 12:42
Kaut kur un sen lasīju - daudz gredzenu nozīmē, ka cilvēkam ir baigie kompleksi. Tad nu skaidra Ļenkuces gredzen/grabuļ mānija :D
Rietumusawle @ 17.06.2024 16:53Lienukam kā māksliniecei un dizainerei tie IG reel ir ļoti skaisti un daudz ko izsakoši ?
Vai Mia beidzot apnika un viņa sakrāmēja somu un dodas prom no saviem izcilajiem vecakiem?
pēc etiķetes nevar pārsniegt 5 rotas.sidzha @ 17.06.2024 13:11es neatceros cik tieši, bet bija skaits kāds lietišķajā etiķetē nedrīkst pārsniegt aksesuāru skaitu, kur skaita kopā auskarus, rokassprādzes, pulksteni, jostu, brošu, sprādzes utt. Man tas liekas ap 7 vai 9 bija, viņai ir vismaz 16 ??? kankaru putnubiedēklis.
Un tik daudz gredzenu ir bezgaumība. Lai paskatās kā viņas elks Keita lieto rotaslietas. Šitā nokārušās ir vecas, noplukošas sievietes, ar nodedzinātiem matiem, melni apvilktām acīm un aliņu rokās. Britiem ir daudzas memes par british zemāko slāni, vēl piemirsu, ka tur ir arī kāpuri uz acīm un jūra bāla lūpu spīduma un briesmīga kārta tonālā. Tikai Lienei nav aptaukošanās problēmas, Teftelis jau pilnībā der zem šī koda. Ak, jā, vēl tetovējumi briesmīgi.
Paldies par precizējumu. 🫶🏼lottinja @ 17.06.2024 17:55pēc etiķetes nevar pārsniegt 5 rotas.
LilyLady @ 17.06.2024 14:37
Reiz lasīju, ka kaut kur musulmaņu zemēs esot bijis tā - kad sieviete gājusi ārā no mājas, viņa salikusi uz sevis visus savus zeltus, lai gadījumā, ja vīrs vairs neielaiž atpakaļ mājā, sieva nepaliek bez kapeikas pie dvēseles. Mūsu ģjevuška varbūt seko šai ieražai.?
Zebradivi @ 17.06.2024 16:58Lienīte zin visu par ceļošanu ar bērniem, meitenes jautājat. Viņa kursus pasniegs…
Es nevaru , rēcu.
Zebradivi @ 17.06.2024 16:58Lienīte zin visu par ceļošanu ar bērniem, meitenes jautājat. Viņa kursus pasniegs…
Es nevaru , rēcu.
LilyLady @ 17.06.2024 21:03
Ja jau runā par Miu un ceļošanu, tad skaidrs, ka vazās to nabaga bērnu līdzi uz UK. Protams, ka vepris nemūžam nealgos aukli uz vairākām dienām. Sevišķi, ka vēl tas otrs UK lievenis atcēlies un peso nopelnīs krietni mazāk kā cerēja.
Knabsab @ 17.06.2024 21:25Pļocka Ļenka laikam Mežezeru ierāvusi, ja fantazē, ka zina visu par ceļošanu ar bērnu ?
Lūk kā richlifestyle ir vadājuši savu lolojumu:
1x aizlidoja uz Norgi
6 mēn vēlāk ar auto atbrauca atpakaļ no Norges, bēguļojot no bāriņtiesas
1x aizlidoja uz amēriku uz 4 dienām (un tikpat pavadot ceļā)
1 "sapņu ceļojums" uz Grieķiju nesezonā
Nu kādus padomus mums Plukata varētu dot? Droši vien to, ka labākie ceļojumi ir tādi, kur abi alkāni dodas bez bērna...
Knabsab @ 17.06.2024 21:25Pļocka Ļenka laikam Mežezeru ierāvusi, ja fantazē, ka zina visu par ceļošanu ar bērnu ?
1x aizlidoja uz Norgi
Nu kādus padomus mums Plukata varētu dot? Droši vien to, ka labākie ceļojumi ir tādi, kur abi alkāni dodas bez bērna...
1x aizlidoja uz Norgi
huitzitzilin @ 17.06.2024 21:42
Viņi tikai 4 dienas bija USA?