pepija @ 04.05.2024 09:08es nez,tie vieglie filtri tak vnk tada akstisanas,ne jau kads nopeitni liek,lai izskatitoes jaunaks..es ar biezi vien uzlieku kadu filtru,plus man selfijkamera jau automata liek gludaku adu,ka ir...
nezinu,man pazistamie neviens par to nesokejas,jo zin kada es esmu dzive un zin,ka man patik tie filtrini...bet nu ja,es nelieku tadus,kur partaisos gandriz par citu cilveku
VivaD @ 04.05.2024 11:08
Es arī lieku daļēji nogludinošo filtru, kas ir telefonā, kopš 25 gadu vecuma, kas neizmaina nevienu milimetru sejas formā. Un vispār ļoti reti kura sieviete 40+ nelieto filtru, kas noņem vismaz daļu grumbu. Attieksme, ka vai nu nogludini pilnīgi visu vai 100% neko, liekas dīvaina. ?
Kambalis ir dahadjaga un pilnīgi iespējams viņa dienas ir skaitītas, kāda tur slavenība? Kauns, ka pazīstu. Kumbuliene vispār veca eskortniece kurai tagad atliek tikai OF.SantaC @ 04.05.2024 17:01Olga Kambala domā, ka Kaspars ir tāda pati slavenība kā Michael Jordan. ?
"Ierakstiet Google, kas ir Kaspars Kambala"
Vai tiešām ir aitas, kuras maksā €46, lai uzzinātu cik ilgi viņa vāra olas, kādus griķus pērk un lai meitenes savā starpā varētu čatot.?
Sorry, bet viņš visu laiku izskatās abdolbījies/pohains un nemaz nav labā fiziskā formā. Jautājums ir, kad viņš pēdējo reizi bija labā fiziskā formā?
IceCream @ 04.05.2024 18:48Nafig Juta K., būdama tāda latviete un tāda patriote, apsveic savu dzimteni angļu valodā?
Pagājušajā gadā Mātes dienā arī sveica angliski. ?♀️
Ļoti sen jau tur tak baigais kašķis bija panesies viņa it kā Kupri gribēja šai nokantēt. Tā, ka tur nopietni.Lanalv @ 04.05.2024 20:37Kopš kura laika Juta un Vigija vairs nav draudzenes?
Mož arī bija satraukusies, ka Sauliete viņai Kambali nokantēs?🤔fifa @ 04.05.2024 20:43Olga Kambala nesen teica, ka ar Katrīni ex Saulieti vairs nav draudzenes. Diez kāpēc?!
Onkulis izsmej jaunu simpatisku meiteni ! Tik zemu nolaisties 🥺Gardenia @ 04.05.2024 20:32Meičuki es pareizi sapratu, ka Žigis savos žiga ceļojumos uztaisījis kolosālu parodiju par Vizlu? Vēl par VIŽĻU nosaucis???
Da labi onkulis, ne onkulis, bet Vizla arī nav nekāda meitene vai jaunava! Uzrakstīja viņš visu pareizi un bildes ielika superīgas👌 ar ko viņš sūdīgāks par Vižļu? Man vismaz vakaru uztaisīja👍 jā un tās bildes ļoti piemērotas OF liek savā instagramā, varbūt arī paralēli.Likums1 @ 04.05.2024 20:50Onkulis izsmej jaunu simpatisku meiteni ! Tik zemu nolaisties ?
SantaC @ 04.05.2024 17:01Olga Kambala domā, ka Kaspars ir tāda pati slavenība kā Michael Jordan. ?
"Ierakstiet Google, kas ir Kaspars Kambala"
Vai tiešām ir aitas, kuras maksā €46, lai uzzinātu cik ilgi viņa vāra olas, kādus griķus pērk un lai meitenes savā starpā varētu čatot.?
Sorry, bet viņš visu laiku izskatās abdolbījies/pohains un nemaz nav labā fiziskā formā. Jautājums ir, kad viņš pēdējo reizi bija labā fiziskā formā?
IceCream @ 04.05.2024 18:48Nafig Juta K., būdama tāda latviete un tāda patriote, apsveic savu dzimteni angļu valodā?
Pagājušajā gadā Mātes dienā arī sveica angliski. ?♀️
Kurpīte @ 04.05.2024 21:51
Tāpēc, ka viņas sekotāju lokā ir ne tikai latvieši. Iedomājies visi nelasa latviski. Baigi, ne?