tenkas @ 20.03.2025 23:33Bratanam 45(??):D https://failiem.lv/f/hbkwdjkwqj
Pievienojās batlā, screen recordoju:D
Skatos caur otru profilu...
Ingamai @ 20.03.2025 14:10Man ļoti žēl, ka viņa pa šo laiku nav sapratusi, cik degradējošs un narcistisks cilvēks viņai ir blakus un piesakoties bērnam no šīs bederes būs grūtāk tikt ārā.
Līdz šim viņai ir bijuši tikai pirksti gaisā, ka ir tikusi pie sabiedrībā zināma un vecāka džeka, kā arī cik esmu redzējusi viņus dzīvē un intervijās, viss kas nāk no viņas mutes ir tendēts uz to, lai KZ tas patiktu, viņa klātbūtnē viņa ne mirkli nav droša un patiesa, bet gan uzspēlēta un mākslīga. Diezgan stulbi būt tādās attiecībās ? Nezinu cik lielām jābūt rozā brillēm, lai arī paciestu viņa alkohola, narkotiku lietošanu, kā arī pazušanu uz vairākām naktīm, kur vai nu lieto vai tiekas ar citām viesnīcās
Ja suns normāli guļ blakus, nav iebildumi, bet nejau sēž klēpī pedikīra laikā un slienājas riņķī apkārt. Un tas nav mazs toiterjers😃Džinga @ 20.03.2025 21:57
Mani aizmīnusos kosmosā, bet es labāk pie manikīra satieku suni nekā kliedzošu bērnu :D
Omlete @ 20.03.2025 13:37
Agrāk Emīla Gustava šokolāde = tagad Nelleulla
Sākumā īpašnieks kaut kāds Jānis bija, cik atceros. Kad tā Laura tikusi pie ruļļiem, precīzi nezinu. Bet Emīla Gustava bankrots bija jau ar Lauru. Tā kā Laura ir jau sen tur.
es arī tikko uzgāju :D un mani arī nobloķèja:DDeisijaa @ 20.03.2025 23:05Paskatījos no cita profila viņu. Tagad runā livē. Bet lietuviski. Galīgi neko nesaprotu kas aiz tā slēpjas.
Huppoo @ 20.03.2025 17:36Šteinberga Dukure nav normāla ar 70kg suni iet uz manikīru un pedikīru ? Nekad neietu pie viņas meistares, riktīga antireklāma
maukojās īrisēns 😀*Cap @ 20.03.2025 18:59Kāds zin vairāk par fizioterapeiti Īrisu un kas ar viņu pašlaik notiek? Ielikusi story par to, ka cilvēki lien privātajā dzīvē
Man ziņkārība :D
*Cap @ 20.03.2025 18:59Kāds zin vairāk par fizioterapeiti Īrisu un kas ar viņu pašlaik notiek? Ielikusi story par to, ka cilvēki lien privātajā dzīvē
Man ziņkārība :D
Omlete @ 20.03.2025 13:37
Agrāk Emīla Gustava šokolāde = tagad Nelleulla
Sākumā īpašnieks kaut kāds Jānis bija, cik atceros. Kad tā Laura tikusi pie ruļļiem, precīzi nezinu. Bet Emīla Gustava bankrots bija jau ar Lauru. Tā kā Laura ir jau sen tur.
Man ļoti žēl, ka viņa pa šo laiku nav sapratusi, cik degradējošs un narcistisks cilvēks viņai ir blakus un piesakoties bērnam no šīs bederes būs grūtāk tikt ārā.mazaaduuda @ 20.03.2025 06:25
Neizskatās. Redzēju Zutim tiktokā pregnancy announcment.
Ja nemaldos viņa par šo jau ir runājusi. Tas bija iemesls, kapec pirmajā reizē izšķīrāsPaulīne88 @ 20.03.2025 10:22
Man patiess prieks par Elīnu.
Sēdēju blakus viņai 2g atpakaļ Rdz namā US nodaļā.
Viņa izgāja no kabineta satriekta un asarās.. Daktere iedeva nosūtījumu, visdrīzāk uz grūtniecības pārtraukšanu..
Paga, what??? Kaut kāda no name Laura Sebra, par kuru es vispār pirmo reizi dzirdu, ir tas pats, kas Emīls Gustavs???