Iemīlējusies privātskolotājā :D

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Sveikas, meitenes! Šogad rakstīju eksi, jo beidzu vidusskolu. Tā kā manas atzīmes tajā priekšmetā nav diez ko spīdošas, tētis sarunāja savu draugu, lai pamāca mani pirms centr. ekšiem.

Sākumā man tas vīrietis nemaz nepatika, jo likās baigais nūģis un zubris, tāpēc izturējos vēsi. Pats priekšmets šausmīgi garlaikoja un negāja. Bet viņš necentās neko spiest, drīzāk stāstīja visādus intresantus faktus par vēsturi un minēja daudz piemēru. Un jā, man sāka lēnām iepatikties. Vienu vakaru pēc mācībstundas sākām runāties par dzīvi. Viņš izklausījās ļoti sakarīgs un normāls. Un jā, viņš man iepatikās.

Sāku to priekšmetu mācīties nopietni. Taisīju mājasdarbus, vakaros sazvanījāmies un stundām ilgi runājām par mācīšanos.
Pienāca maija beigas un eksis. No rīta viņš vēlatbrauca pie manis uz skolu novēlēt veiksmi. Pašās beigās apķērāmies. Tajā brīdī man likās, ka esmu saņēmusi sitienu ar elektrību. Kā es jutos! Man likās, ka sirds kāpj pa muti laukā! Atjēdzos tikai tad, ka viņš smejoties teica, lai laižu viņu vaļā, citādi citi padomāšot, ka esam pāris. Visu ekša laika domāju tikai par viņu, rakstīju tīri autopilotā, bet, man liekas, būšu labi uzrakstījusi, rezultātus vēl neesam saņēmuši.
Man vēl nav bijis nopietnu attiecību un sexa, bet esmu skūpstījusiues ar vairākiem puišiem, bet neviens skūpsts arī ar visu mēles bāšanu mutē man nav devis tādas sajūtas kā apķeršanās ar manu skolotāju. Varat saukt mani par mazu un stulbu, bet man liekas, ka esmu…… Iemīlējusies viņā. Man patikuši vairāki puiši, bet par viņu pēdējā laikā vien tikai domāju.

Šodien vēl piezvanīju viņam, lai papļāpātu, bet viņš atvainojās, ka šovakar nevarēšot, jo viņam esot randiņš. Ja jūs zinātu, kā mani tas aizķēra! Es zinu, ka starp mums nekā nav un viņš man pilnīgi neko nav ne solījis, ne izturējies kā skolotājam neraksturīgi, bet jūtos greizsirdīga laikam pirmo reizi savā dzīvē. Varat man neteikt, ka runāju, kā maza, stulba lose. Pati to saprotu. Viņam ir pie 30 gadiem, bet man būs tikai 18. Viņš mani noteikti vēl uzskata par sīku.
Nezinu, vai tā ir mīlestība, ko jūtu, bet neko tādu agrāk neesmu jutusi nekad pret puisi.
Neprasu padomu, gribētu tikai izstāstīt kādam anonīmi, kā jūtos.
13.06.2013 21:26 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Un tā, protams, būs, jo, autore, nevienam 30gadniekam neinteresēs pastaigas rociņās un kino apmeklēšana, ja tam tālāk nesekos citi labumi

Pievakare, nu bet kāpēc vajag tik ļoti vispārināt un būt tik skeptiskai?
Es ar savu nu jau vīru sākām tikties, kad man bija 19, bet viņam teju 30. Tie citi labumu mani interesēja pat vairāk kā viņu. Toties mans 30-gadnieks labprātāk devās spontānos izbraucienos ar mani, kino, pastaigas, restorāni. Mums veidojās saturīgas un baudāmas sarunas. Iepriekš nebiju izjutusi tik dziļu cieņu no citiem vīriešu kārtas pārstāvjiem.
14.06.2013 10:33 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Citēju sevi.
Gadu starpība man neliekas traka, bet fakts, ka vīrietis piekrīt tikties ar sava drauga (kaut vai paziņas) meitu, man gan liekas nepatīkams.

No kā var noprast, ka, ja tas būtu jebkurš 30gadnieks - lai jau, pret vecumu man nav iebildumu. Iebildumi radīsies tad, kad tēvs vairs nevarēs normāli kontaktēties ar savu draugu/paziņu, jo zinās, ka viņa paša meita pabijusi tā drauga/paziņas gultā. Tikpat, cik neviens nesaka, ka draugam/paziņam ir nenopietni nolūki, neviens arī nevar teikt, ka viņam ir nopietni.
14.06.2013 10:38 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu dažas jau te iedomajas, ka 30 gadnieki ir kaut kadi veci kraķi laikam:D
14.06.2013 11:06 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Sesilla- tur jau tā nelaime. patiesībā tikai šajā vecumā vīrietis parasti sāk spēt novērtēt sievieti, negrib tikai caurām naktīm dzert riņķī utt utt. protams, ir tādi, kas arī nemainās un katram savā laikā pienāk prāts. bet toties viņiem taču nav 50 un ir pilni enerģijas un saprot vismaz, ko nozīmē kvalitatīvi pavadīt laiku.

Autorei gribētu pateikt, lai biku sevi, prātu, sirdi un galvu nedaudz atvēsina. Neatsvešinies no viņa un nepārtrauc attiecības, bet nemeties tajās ar visu galvu. Lai gan es nezinu, vai tev tas būs iespējams. Katrā ziņā, neesi akla un domā ar galvu tikpat daudz, cik ar sirdi, lai gan es nojaušu, ka tā nebūs. Un vai nu tās būs laimes pilnas attiecības, kur abi ieliks savu sirdi un dvēseli vai arī meitenei uz ilgu laiku būs sadragāta sirds, pašcieņa un viss pārējais, ko vien var salauzt.
14.06.2013 11:16 |

10 gadi
Reitings 13809
Cerams, ka tas nebeigsies ar salauztu sirdi un sagrautām jaunas meitenes ilūzijām.

Sany, pieļauju, ka Tev nebija gluži 18. kad uzsāki attiecības ar vecāku kolēģi. Tomēr 20+ gados cilvēks jau ir savādāks nekā 18 gados.
14.06.2013 11:29 |

Reitings 8189
bet jāņem verā ka katrs cilvēks ir savādaks. mana brālēna sievai bija tikai 18 gadu , apprecējās uzreiz pēc skolas, un viņa bija jau gatava tam visam, gan ēst gatavoja , gan visu citu , un visi brīnījās cik pieaugusi viņa jau bija. es gan tāda nebiju. visus nevar bāzt vienā maisā un spriest!
14.06.2013 11:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Sesilla, protams, ka visi nav vienādi, bet šī meitene izklausās jauka, bet tomēr naiva.
14.06.2013 11:39 |

Reitings 8272
Arī manos 18 gados es nesatikos ar jaunākiem vīriešiem par 25 gadiem. tas nebija princips, bet tā vnk sanāca. minēju, ka biji 2 aptuveni mana vecuma, bet man ar viņiem nesaskanēja dēļ viņu prāta.
nopietnas attiecības man ar tiem vecākajiem puišiem neizveidojās. nu katrā ziņā tik nopietnas kā tagad, bet viņiem arī bija ļoti daudz mīnusu, piemēram, vienam patika alkohols daudz vairāk nekā es spēju paciest, citam bija pārāk lieli kompleksi, cits bija vairāk apkārtstaigātājs. bet nu tagad esmu atradusi savu. kas citiem šķiet varbūt mīnusi, man tie ir plusi. tajā vecumā man viņš arī noteikti patiktu tikpat ļoti. vienīgais mīnuss būtu bijis tāds, ka es vēl nebiju gatava tādai pavisam nopietnai dzīvei. varbūt arī būtu bijusi gatava, bet nebija īstie cilvēki.
14.06.2013 11:46 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Domaju, ka tas virietis nav Tevi ieinteresets. Pirmkart, vins negrib sabojat attiecibas ar tavu tevu, jo ja kaut kas starp Jums abiem notiks, tad, tici man, tavs tevs to nekad nesapratis. Teevi vispar loti kritiski skatas uz meitu draugiem un, ja tas bus vina pasa draugs, tad, saproti pati, kada ta ir nodeviba tava teva acis. Otrkart, pasparliecinatam, veiksmigam un visada citada zina lieliskam 30 gadus vecam virietim, bus sarezgiti pozicionet sadas attiecibas sabiedriba. Saproti, ka Jus neesat viena limena cilveki, vinam ir pieredze un zinasanas. Pienemu, ka ari vina draugiem ir tads limenis ka vinam pasam. Ka lai tas virietis Tevi prezente pats paliekot joprojam lielisks citu acis? Un galu gala, tadam 30 gadniekam visticamak nesagada nekadas problemas sagrozit galvu tadai jaunai meitenei ka Tu.
14.06.2013 12:56 |

Reitings 117
Reģ: 05.06.2013
es aizdomātos, kāpēc viņš Tev teica, ka ies uz randiņu...ok, var jau būt, ka gribeja padarīt greizsirdīgu un re, izdevās :D bet diez vai 30 gados tādas spēlītes...
izbaudi iemīlēšanos, bet esi prātīga, neļauj aptīt sevi ap pirkstu ;)
14.06.2013 13:08 |

Reitings 8272
Desiree- nekur nav teikts, ka vīrietis negri sabojāt attiecības ar meitenes tēvu. principā, jau neviens negrib sabojāt tīši draudzību, bet, ja ir jūtas, tad tās ir svarīgākas. es zinu meiteni, kura dzīvo kopā ar mātes draudzenes bijušo vīru. viņa baidījās, ka māte viņu nesapratīs un vēl nez ko, bet beigās viss bija lieliski. protams, ar tēviem ir nedaudz savādāk, jo mātes mēdz būt pielaidīgākas.
Ja viņiem uzreiz izjuks draudzība, tad tēvs būts pats vainīgs, ka nevarēs pieņemt meitas un drauga attiecības, bet tā nav tā vīrieša vaina. Viņa vaina būtu tad, ja vin''s nejauki izmantotu meiteni tikai savam labumam. Tā iemesla dēļ gan varētu izjukt šīs draudzīgās attiecības starp vīriešiem. kaut gan cilvēki ir visādi un daudz ko nesaprot
14.06.2013 13:15 |

Reitings 108
Tur tacu ir skaidrs, ka tam virietim nav jutu pret to meiteni. Vismaz ne tadu ka ir meitenei. Meitene vel ir jauna, pieredze tuvu nullei. Virietis pieklajigs un draudzigs, bet meitene sava galva jau buve sapnu pilis.
14.06.2013 13:30 |

Reitings 8272
tā kā viņš piekrita randiņam, es neteiktu, ka viņam nav nekādu jūtu. Kā arī viņi cauriem vakariem sazvanījās un viņš viņu vēl apķēra. Nu piedodiet, bet kurš skolotājs tā dara? Tātad, viņam ir kkādas slēptas jūtas, patika. jautājums tikai, vai viņam tiešām patīk tā meitene vai arī viņš ir pašlabuma meklētājs.
Mēs nevaram zināt vīrieša jūtas, jo cilvēks 30 gados tomēr tās labāk spēj slēpt (gan la'bā, gan sliktā ziņā), nekā nepieredzējusi meitene 18 gados, bet tas nenozīmē, ka viņš nejūtas tāpat vai līdzīgi.

Vispār es gribu zināt, kāds 'bija randiņš.
14.06.2013 13:34 |

Reitings 108
Nu protams, ka vinam patik ta meitene - pati krit virsu un visu ko vins saka si klausas lielam acim. Pienemu, ka prasis meitenei slept vinu attiecibas no vinas gimenes. Prieks 30 gadiga viriesa si meitene bus tikai izklaide, viegls keriens, bet nakotnes nekadas.
14.06.2013 13:50 |

Reitings 8189
Desiree, kā tu to tik skaidri zini? Kā jau teicu visi nav vienādi ..
14.06.2013 13:51 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
A kur pati autore? Tas čalis piekrita ar viņu tikties? Itkā lasiju komentārus, bet esmu palaidusi garām !?
14.06.2013 13:57 |

Reitings 8272
tieši tā, nevajag visu spriest tikai pēc negatīvās pieredzes. tikpat labi, ja vīriešu forumā pajautātu vīrietis jautājumu kā šajā situācijā rīkoties, tad visi kā viens teiks, ka viņai vajag tikai naudu un finansiāli nodrošinātu 'vīrieti. nevajag savu dzīvi balstīt uz stereotipiem. protams, gadās visādi, bet vai tādēļ šajā jaunības dullumā nepamēģināt?turklāt, nezinu gan, ja vīrietis gribētu tikai ar viņu pārgulēt, diez vai riskētu ko tādu. galu galā tad viņš tiešām riskē ielīst nopietnās nepatikšanās. domāju, ka sākumā noteikti neko nevajag teikt vecākiem, jo te var viss beigties ar ieslēgšanu istabā, neskatoties uz to, ka meitene ir pilngadīga vai vēl trakākām lietām.
gultā likties uzreiz arī nevajag, bet viņiem ir tikai pats sākums. varbūt viss beigsies tikpat ātri kā sākās.
14.06.2013 14:01 |

Reitings 8272
Marylin - piekrita, viņiem šodien būs randiņš. visticamāk, ka viņi jau ir satikušies vai viņa pucējas.
14.06.2013 14:02 |

Reitings 108
Visi viriesi nav vienadi, iespejams, bet jebkura virieti ieksa sez tas pats primitivais mednieks, kas dzina uz prieksu musu sencus. Attiecibu sakuma virietis iet uz randiniem, jo vinam ir seksuala (nevis romantiska)interese par to sievieti. Un tas nav nekas slikts, bet esosaja situacija man neliekas normala vinu vecuma attieciba, ka ari fakts, ka tas ir teva draugs. Un it ipasi tas, ka meitene ir iemilejusies un nesaprot, ko patiesiba grib vinas skolotajs.
14.06.2013 14:08 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Lasu komentārus un tā vien liekas, ka daudzas uzskata, ka 30 gadīgs jau ir norakstāms + grib tikai gultu. Muļķības! Visi nav tādi!
Manam draugam ir 28, nav tālu līdz 30. Izskatā dotu labi ja kādus 22 gadus + uzvedībā arī tāpat. Mums ir 7 gadu starpība. Kad iepazināmies arī tāds naivs skuķēns vien biju, teju knapi pāri 18 gadu slieksnim.
Mūsu attiecības veidojās pakāpeniski. Pirmās intīmās attiecības ar viņu sekoja pēc vairāk kā 3 mēnešu pazīšanās. Un ne viņš toreiz bija iniciators. :D
Tā ka visi tiešām nav vienādi. Un tas, ka tēvs draugs.. nu tas jā, bet nevaram jau zināt kā ir - varbūt meitene viņam tik ļoti iepatikusies, ka nu nevar pretoties par spīti tam, ka pazīst viņas tēvu.
14.06.2013 14:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)