Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šķiršanās-bērni un domubiedres

Reitings 1
Reģ: 29.10.2017
Sveikas! Meklēju domubiedri :)
Man ir 42 gadi un divi dēli (8 un 12 gadi). Pirms pusgada izšķīros, ne oficiali, un šobrīd eju cauri ļoti emocionali smagam periodam. Notiek sarežģīti jautājumi par bērniem, un bieži jūtos vientuļa un nesaprasta.
Diemžēl no saviem tuviniekiem īstu atbalstu neesmu atradusi, tāpēc nolēmu uzrakstīt šeit.
Ļoti gribētos iepazīties ar kādu sievieti vai mammu, kura arī ir piedzīvojusi šķiršanos vai šobrīd iet kam līdzīgam cauri. Ne tik daudz pēc padomiem, cik pēc cilvēcīgas sarunas, savstarpēja atbalsta un sajūtas, ka neesam vienas un ka viss ar mums ir kārtībā.
Ja arī kāda no mums šobrīd cīnās ar līdzīgām emocijām un gribētu reizēm parunāt vai vienkārši uzrakstīt viena otrai, ļoti priecāšos, ja atsauksies. Ā esmu no pardaugavas 🌷
26.06.2026 20:03 |

Reitings 1
Reģ: 28.06.2026
Divorce involving children and extended family can be emotionally challenging, so having access to reliable information is always helpful. I recently found Gulf Appraisal Records while looking into general court-related resources and it provides useful guidance for understanding legal processes. Staying informed can make difficult situations a little easier to navigate. Thanks for sharing this thoughtful discussion.
29.06.2026 08:38 |

Reitings 4
Reģ: 17.08.2026
Vai kādai ir bijusi pieredze ar šķiršanos un emocionālu vardarbību, kad otram laulātajam ir veci video, kuros sieviete ir stiprā alkohola reibumā? Video ir seni, un kopš tā laika mana attieksme pret alkoholu un tā lietošana ir būtiski mainījusies — šobrīd, ja vispār lietoju, tad ļoti mēreni.
Šobrīd ir arī jautājums par emocionālu vardarbību no vīra puses. Viņam ir cita sieviete, un attiecības faktiski ir izjukušas. Ir bijuši draudi, ka ja iešu icaur tiesu un ka “būs tikai sliktāk”, kā arī dažādi emocionāla spiediena gadījumi. Mums ir četri mazi bērni.
Apsveru iespēju lūgt pagaidu aizsardzību pret vardarbību, tostarp lai vīram būtu jāatstāj kopīgā dzīvesvieta.
Bērni ļoti mīl tēti,baidos ka viņi mani ienidis šajā situācijā.
Vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze, kad vīrs šādus vecus video mēģināja izmantot pret bērnu māti? Kā uz to reaģēja bāriņtiesa, sociālais dienests vai tiesa? Un kā reāli norisinājās situācija, kad tika lūgts vīram atstāt mājokli emocionālas vardarbības dēļ?
Ļoti interesē tieši personīgā pieredze — kas reāli notika, nevis tikai teorija.
17.08.2026 19:01 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 50947
Reģ: 06.11.2022
u.6a832e2cf38d5 @ 17.08.2026 19:01
Vai kādai ir bijusi pieredze ar šķiršanos un emocionālu vardarbību, kad otram laulātajam ir veci video, kuros sieviete ir stiprā alkohola reibumā? Video ir seni, un kopš tā laika mana attieksme pret alkoholu un tā lietošana ir būtiski mainījusies — šobrīd, ja vispār lietoju, tad ļoti mēreni.
Šobrīd ir arī jautājums par emocionālu vardarbību no vīra puses. Viņam ir cita sieviete, un attiecības faktiski ir izjukušas. Ir bijuši draudi, ka ja iešu icaur tiesu un ka “būs tikai sliktāk”, kā arī dažādi emocionāla spiediena gadījumi. Mums ir četri mazi bērni.
Apsveru iespēju lūgt pagaidu aizsardzību pret vardarbību, tostarp lai vīram būtu jāatstāj kopīgā dzīvesvieta.
Vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze, kad vīrs šādus vecus video mēģināja izmantot pret bērnu māti? Kā uz to reaģēja bāriņtiesa, sociālais dienests vai tiesa? Un kā reāli norisinājās situācija, kad tika lūgts vīram atstāt mājokli emocionālas vardarbības dēļ?

Ja runa ir par emocionālo vardarbību un šantāžu, ieteiktu sākt ar konsultāciju resursu centrā sievietēm Marta. Var piezvanīt anonīmi, pakonsultēties par situāciju. Lai veicās!
17.08.2026 21:38 |

Reitings 4
Reģ: 17.08.2026
Sveiki jau zvanīju,vai nju tajā dienā patrapijas ļoti nezinoss cilveks,bet mani vispār nekā nenomierinaja un par emocionālo vardarbību kad stāstīju neko tādu nepateica,to ka likums būs manā pusē jo esmu emocionāli iebirdeta. Likās vispār neko neiegūst no tās sarunas, tāpēc rakstu šeit varbūt kāds ir gājis cauri tam visam un var ieteikt kā reaģēs varmaka uz to.
17.08.2026 22:30 |

10 gadi
Reitings 352
Reģ: 22.05.2010
u.6a832e2cf38d5 @ 17.08.2026 19:01

bāriņtiesa, sociālais dienests un tiesa nereaģēs uz veciem video, par to nav jāuztraucas. Ne viņš pirmais, ne pēdejais, kurš izmanto vecus video/audio/foto. Bet institūcijām interesēs kāda situācija ir tagad, nevis vai pirms 10 gadiem lietojāt alko.
Papildus, vēršaties centrā "Marta" vai "Dūja" .
18.08.2026 09:25 |

Reitings 327
Reģ: 30.03.2023
Šobrīd ir pamainita likumdošana un par privātu video izmantošanu draud kriminālatbildība.
18.08.2026 19:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!