Lasītāju blogs

20.04.2010 | testpilote

Kad nakts satumst viss pārvēršas putekļos Tālās gaismas lukturi traucas garām Un sajauc visu ritmu Sākas mežonīgs cīniņš par izdzīvošanu Mēs arī braucam un naktī nemanām neko Un tad cīnāmies par savu un citu dzīvībām

19.04.2010 | Maija10

(l) visu var izrunāt.. neturiet pie sevis savu mazo vai lielo sāpi. vārdiem IR tik liels spēks- ka tie spēj atrisināt pat neiedomājamākās situācijas. klusējot mēs tikai turpinam sevī nest dusmu/aizvainojumu/šaubas/greizsirdību/bailes... bet tas viss jau ir atrisināms tikai runājot- neviens jau nevar ierakties manā dvēselē/ izzīst no pirksta, kas...

19.04.2010 | gitasalvis

Bija jauka sniegaina decembra diena ,lidmasiinaa iekaapjot bija taada sajuuta, kad braucu uz sibiiriju ,kur tagad taa: nebuus ne meitenes ne seksa,atmetiisu piieesanu un saaksu normaala oktobreena dziivi ,dienas riteeja iepazinos ar jauniem maasas draugiem bet starp visaam vinas pazinaam mani piesaistija visvecaakaa sieviete patreiz vinai 34 gad...

19.04.2010 | Ginge

:-D :-D :-D Taa ,kaa meitene ar niku ''deizy'' sudzejas par to ka es parak daudz raxtu par savu privato dzivi izdomaju ieraxtiit vel. nevar tachu ''fanus''. ha ha bija man pasakaina nedelas nogale. taa kaa manejais ka juus zinat ir vecpuishu ballitee, veltiju nedelas nogali sev. gaju ar draudzeni uz pludmali est saldejumu, gajam uz klubu un uz k...

17.04.2010 | aiva Gulbe

Sveikas, manas cosmo draudzenes, kas šobrīd iespējams lasa šo manu blogu. Esmu nonākusi pie ļoti LIELA secinājuma par savu dzīvi : Ik pa brīdim manā dzīvē notiek tāds kā lūzuma punkts un viss sāk brukt , un pats pretīgākais šis laiks parasti sakrīt ar ļoti atbildīgām un smagām nedeļām manā dzīvē. Un tāda ir šobrīd.. Ja es spētu jums izstāstīt vi...

17.04.2010 | testpilote

Vienu rītu tu piecelies un saproti, ka tava dzīve ir viens liels murgs. Tas ko tu sev kādreiz esi nosolījies nekad nedarīt ir piepildījies uz darīt. Piemēram, es sev solīju, ka nekad nepieļaušu, lai mana dzīve pārtop rutīnā. Un kas tagad notiek? Esmu pilnīgā rutīnas pakaļā. Tātad torīt es piecēlos, iedomājos un ironiski sasmējos pie sevis tā ,ka...

16.04.2010 | Ginge

tram ta ram ta ram!!!! piektdiena ir klāt- wo-hoo!! saksu ar to ka novelu jums visām superīgu nedēļas nogali ( te man bija jāapstajas un jāpadomā kā latviski pateikt ''weekends''. pašai par sevi kauns). tagad sēžu un izbaudu savu rīta kafiju (pie mums pus 10). man koledžā jābūt tikai 13.00 tā kā varu izbaudit savu rītu. šorīt no rīta uztaisiju s...

15.04.2010 | piparene

Tātad ir jau ceturtdiena, laikam streiiks beidzas, uzrakstīšu :D Nu, tad mani secinājumi: 1) vispār nav grūti nekomentēt. Tātad TĀDAS atkarības nav :D bet es laikam zinu, kāpēc-praktiski jau nebija forāu diskusiju pa šīm dienām :D 2)par diskusijām. Nu, vispār nekāda akction :D Pirmā diena jau vispār bij garlaicīguma kalna gals, cik nu iemetu aci...

13.04.2010 | sisija_19634

hei - hei! pirms mirkļa nonācu pie vairākām atklāsmēm. 1) man nepadodas virsraksti, tapēc visus manus ierakstus rotā datums. bet tas vēl tā. kā jums patīk šodiena? tā saulīte ir vienkārši pasakaina. pusdienu starpbrīdī izgāju no skolas un vienkārši sēdēju skolas priekšā uz soliņa (jā, jā, man ir skaistākā skola un skaistākie soliņi visā Rīgā, he...

12.04.2010 | Agnese25

Eh, nu jau kuro dienu sēžu mājās viena un domāju par visvisādām morālām vērtībām, prioritātēm. Arī es esmu viens no cilvēkiem, kas "saprot ko pazaudē, tikai tad, kad pazaudē pavisam". Bet uzreiz rodas jautājums - kāpēc mēs tādi esam? Es vienmēr esmu bijusi sludinātāja, kas saka, ka draudzība starp puisi un meiteni var pastāvēt. Nevis v...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits