streiks- īzī :D :D

15.04.2010, piparene
Tātad ir jau ceturtdiena, laikam streiiks beidzas, uzrakstīšu :D Nu, tad mani secinājumi: 1) vispār nav grūti nekomentēt. Tātad TĀDAS atkarības nav :D bet es laikam zinu, kāpēc-praktiski jau nebija forāu diskusiju pa šīm dienām :D 2)par diskusijām. Nu, vispār nekāda akction :D Pirmā diena jau vispār bij garlaicīguma kalna gals, cik nu iemetu aci. Tad nu izdalījās, vai nu pavisam debīlas par mākslīgajiem peņiem un vagīnām, vai nu no garlaicības daža laba sāka kopēt iekšā visus viņasprāt smieklīgos tekstus, tajā skaitā kaķa dienas grāmatuu :D :D :D nu, un pa reizei kāda parasta diskusija. 3) kādas 2 meičas ( protams, no vecajām, foršajām) jau centās kaut ko foršu iekomentēt-varēja vismas iesmaidīt, bet nu ne ilgi, jo nebij jau veco labo, kas var līmenī attriekt kādu joku pretī :D :D 4) tūlīt es saņemšu pēc pilnas programmas :) :D Bet sakiet, ko gribat, ka šitajās dienās bez vecajām labajām nnu nekādas jautrības. Pliki teikumi |-) Un ja tā tas turpinātos, izmirtu te viss ātri vien :)

Komentāri [22]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
jaunā paaudze, vecā paaudze. kkāda cosmo dinastija? :D
ja godīgi, man šajās trīs dienās te bija visvairāk ko darīt. tieši pirms tam biju nodomājusi,ka īsti te vairs nav ko darīt, nav par ko tiešām parunāt, palasīt viedokļus. ''Vecā'' paaudze pieradušas viena pie otras, tāpēc arī ir interesantāk. Mēs ''Jaunā paaudze'' vēl nevienu kārtīgi neesam iepazinušas, tāpēc nekādas izmaiņas ''streika'' laikā točna nejutu.
15.04.2010 19:48 | saite | Atbildēt

+0
Sakura tākā tavs profils ir tāpat manāms tad jau laikam pie vecajām. :-D :-D
15.04.2010 18:42 | saite | Atbildēt

+0
Es streiku kaut kur palaidu garām, bet nekad tā baigi intensīvi nekomentējos, tāpēc nekas īpaši nemainījās. Bet es nespēju saprast, kurā frontē es esmu - pie vecajām vai jaunajām, jo esmu šeit sen, bet neesmu intensīva komentētāja. :-)
15.04.2010 18:35 | saite | Atbildēt

+0
Kā nav diskusija, ir gan un vēl kaaada! :-D :-D :-D
15.04.2010 18:01 | saite | Atbildēt

+0
Es gan nemanīju atšķirību starp streka dienām un šodienu. Vienīgā diskusija, ko šodien uztaisījušas streikotājas ir tā Rise&Shine diskusija, kas būtībā nemaz nav diskusija :-)
15.04.2010 17:55 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D ha ha labss vismaz nesu vienigaa
15.04.2010 16:48 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky, man sanāca līdzīgi kā Tev. :-D
15.04.2010 16:45 | saite | Atbildēt

+0
es streika laikaa iemetu kadus 2 komentarus diskusijaas. uzkeros uz hellishinju. likaas ka vinja ar streiko bet aktivi komente,tapec domaju ka jums tas streiks atcelts. tikai velak sapartu ka helishinsh nemaz nestreiko :-D ha ha
15.04.2010 16:44 | saite | Atbildēt

+0
es nezinu, neuzskatu, ka bija baigais borings, vnk nebija n-tās beztēmas, no kurām nav nekādas jēgas... patika, ka bija citas psotētājas, nevis vecās mēbeles (nu ok, es ar esmu mēbele) :D:D
15.04.2010 16:22 | saite | Atbildēt

+0
Pipar par šitādu uzbraucienu nenāc vairs pie mana lodziņa diedelēt! :-D :-D :-D :-D :-D
15.04.2010 15:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!