Ietekmējos no diskusijas! :D :D Pabarojiet manu ziņkārību un iedomību: tātad - kādu jūs mani iedomājaties? Izskats, vecums, raksturs?? :D Tās, kuras zina - var nestāstīt, kā izskatos, bet gan uzrakstīt, kādu bijāt mani iedomājušās pirms tam! :) Jau iepriekš pateicos par viedokļiem! :D :D
Pieņemu AVON pasūtījumus no 6. kataloga, Rīgā. www.avon.lv vai arī ja ir vēlme varam satikties un katalogu parādīt taustāmā veidā. Ja ir interese vai jautājumi par šo kosmētiku, tad droši jautājiet un ziņojiet man uz epastu. ;-) [email protected]
Sveikas cienījamās dāmas! Vēlos Jums piedāvāt melnas platformas kurpes. Precīzāk sakot es viņas pārdodu. Pilnīgi jaunas. Tad rodas jautājums vai tik tur nav kāds āķis, kapēc jāpārdod jaunas kurpes? Nē āķa nav! :-) Man viņas tik ļoti patīk, bet nav kur likt, jo neder :%27-( diemžēl. Pasūtīju šīs kurpītes par Ls 35 taču esmu ar mieru tās pārdot pa...
rakstu,jo esmu jau nogurusi no visiem tiem jautaajumiem...Tu veel neesi dzemdeejusi? nu kad tad uz slimniicu? kad tad mazajam bija jaabuut? ehhhh.... ar pirmo puiku bija tas pats, puikinjsh izdomaaja,ka puncii ir tik labi un eerti un piedzima 42.nedeeljaa. ar sho mazo mus jau 10dienas paarstaigaatas...ceturdien vecmaate man veica Membrane Sweep ...
wiiiii.... Esu super prieciga. Vakar dabuju graded unit rezultatus,bija pirmaa ko isauca klasee lai saņemtu vertejumu.biju tik loti uztraukusies,bet izradas bez pamata, dabuju- A. esu tik looooti prieciiga. tagad palicis tikai diplom-shows. un tad viss... jamekle pilnas slodzes darbs. resultatu sanemsanu manejie pataisija vel foshaaku. gan vecak...
Apskatiet ludzu www.mandarinshoes.co.uk, un cainesfashion.co.uk, tur Jus atradisiet kurpes un zabakus visas varaviksnes krasas, un caines lether adas jakas interasantos stilos un galvenais popularas krasas, pat zala krasa, jo jaku zala krasa drizuma taisos iegadaties, tieshi caur sho majas lapu un gaishi bruno ar knopkam, interesanta un klasiska...
Lasītāj, vai Tu kādreiz esi lasījis grāmatu, kura Tevi tā iespaido, ka ir nācies raudāt? Ja Tev tā ir gadījies, es priecātos, ja Tu dalītos ar mani šajās izjūtās. Es tikko pabeidzu lasīt Lindas Laplantes romānu "Daiļā Mafija". Esmu noraudājusies un līdz sirds dziļumiem iespaidota, nekad nedomāju, ka grāmata mani var ietekmēt tik ļoti. ...
Šodien tāpat kā citas dienas nebiju diezgan oriģināla savā pusdienu ēstuves izvēlē. Laikam es vispār nemēdzu būt oriģināla lietās, kuras esmu jau pārbaudījusi un atzinusi par pietiekami labām, tāpēc, kā jau vienmēr, raitā solī un, priecājoties, ka tieši tagad man nelīst uz manas gaišās galvas, devos ieturēt savu dienišķo kaloriju devu :-D Ienāko...
Sveiki , visām!! Acerieties , tās kas lasīja manu iepriekšējo blogu , par to kas manā dzīvē notiek? Nu jaaa šobrīd tas aktivizējas par visiem 99% respektīvi viss sāk brukt Dažas stundas atpakaļ atnācu no pirmās ieskaites kas notika mutiski, un Par nožēlu - nenokārtoju to , būs jāpārkārto! :-/ Tik žēl sevis palika.., un es tāa mācījos :'-( Neka...
Sveicinātas jaunās lapaspuses, kuras drīzumā sāks pildīties ar manām pārdomām par dzīvi, attiecībām, vīriešiem, sievietēm un velns vien zin ar ko (t) Sveicināts arī tu, kas garām skrienot, kādreiz, ielūkosies manās lapās, un, šausminoties nopurpinās zem deguna :"Kā gan tā var runāt!" Īss manas miglainās personības CV. :-) Pašpārliecinā...