jau desmit dienas

24.04.2010, frany
rakstu,jo esmu jau nogurusi no visiem tiem jautaajumiem...Tu veel neesi dzemdeejusi? nu kad tad uz slimniicu? kad tad mazajam bija jaabuut? ehhhh.... ar pirmo puiku bija tas pats, puikinjsh izdomaaja,ka puncii ir tik labi un eerti un piedzima 42.nedeeljaa. ar sho mazo mus jau 10dienas paarstaigaatas...ceturdien vecmaate man veica Membrane Sweep (piedoshanu, bet nezinu kaa to latviski sauc), principaa shai procedurai visu vajadzeeja nedaudz paatrinaat, bet man pat nav sajuuta,ka dzemdiibas vareetu saakties. ja liidz pirmdienai mazais neizdomaas,ka ir laiks, tad otrdien mees ejam slimniicaa uz stimuleeshanu(dikti negribu stimuleetas dzemdiibas, taapeec ceru ka mazais tomeer izdomaas,ka ir laiks)ar viirinju arii kaartiigi paseksojam, izeju pastaigaas( vecmaates ieteikums) bet nekaa- mazajam tik eerti puncii,ka veel bikuciit veelas tur uztureeties. labi daamas, lai jums jauka nedeeljas nogale, bet es turpinaashu gaidiit savu otro zikjeri ;) (l)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
patiesībā, cik zinu, modernie mediķi un vecmātes to neuzskata par nekādu traģiku, ja bērniņš ir sadomājis nesteigties. lai viņš dzīvojas pa punci, cik ilgi grib - kaut kad jau ies ārā :)
26.04.2010 18:13 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Turies ,turies!!!Viss bus OK!!!!
24.04.2010 20:39 | saite | Atbildēt

+0
uhh super :-) mana draudzene pārstaigāja 2 nedēļas, bet nu sagaidīja.
24.04.2010 20:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits