Vakar, sēžot mājās un mazliet garlaikojoties, sāku pētīt savu veco blogu ierakstus un teikšu, daži man pat šodien patīk tik ļoti, ka smaids ilgu laiku kavējās sejā, tāpēc, lai gan šī vietne nav nākošā ieraksta pirmavots, tomēr publicēšu smaidam arī cosmo meitenēm :) Īss priekšvārds par to, kāpēc šis blogs bija uzrakstīts. Būtībā šī nākamā ieraks...
Kārtējo reizi apstiprinājās mana doma, cik cilvēks varbūt jēra dvēsele, uz kaUt ko taču balstās viņa mugurkaula pilārs. Izodmāju, un pašattīroties izslēdzu jau 2. dienu mobilo, lai pārējie tik meilo, vajag atslodzi, eju ēst zemenes, saldētā kreisa prece, bet pret nogurumu taču jācīnās :)
Sveikas meitenes! Iestājoties pavasarim saskāros ar problēmu - pavasara virsdrēbes. Visi vecie mētelīši un virsjakas jau apnikušas, bet veikalos neko piemērotu nespēju atrast, viss tāds inčīgs, vairāk skolniecēm piemērots. Nejauši uzdūros LORETA (www.loreta.lv) veikalam A.Čaka ielā, tajā ir ļoti liels virsdrēbju klāsts (starp citu, ir daudz liel...
Vēls vakars, dodos Mola virzienā, jo zinu, ka rimi tur strādā arī ilgāk par 21:00, nogurums, bijusi gara diena, bet ieejot veiklā visas maņas tā kā atdzīvojas, jo priekšā izskatīgs, apburošs vīrietis, ar skaistu smaidu un viens - vismaz nemanu tuvumā nevienu, kas būtu ar viņu kopā. Nogurums pārgājis, apjūku pat no saviem plāniem par vēlajām vaka...
sveikas meitenes :-) gribēju noskaidrot, varbūt kāda redzējusi, kur pārdodas tādas sieviešu bikses ar paplatu stakli.. nu tādas kā tiem reperiem :-D bet tikai tādas auduma.. nu zināt, tās kas tagad it kā "modē" :-D kāda saprata ko vēlos noskaidrot?
pirmdien kārtējo reizi sēdēju sporta klubā un gaidīju nodarbību. sēdēju pie loga un vēroju garām ejošos cilvēkus. pamanīju sievieti (~35-40 gadi), kurai pie somas bija piesieta oranžmelnā lentīte (e) okupantu lentīte. šī lentīte manī izraisa agresiju. bija gatava iet ārā un ar to lentīti nožņaugt viņu. ja jau viņiem nepatīk Latvijas valsts iekār...
he he tikko Sunce uz vienu manu teikumu atbildeja ka steiga ir muusu dzive tapec arii tads nosaukums.. jo 100% piekritu. dazreiz apstajos un nodomaju- un kaapec/ kapec mes skrienam ,raujamies uz visam puseem ,lai visu paspetu? lai vakaraa uz divam studinjam apsestos un atpustos pirms mes iemiegam lai atkal saktu nakamo ''skrejamo'' dienu? bet ta...
Es vakar redzēju savu labāko draudzeni raudam. Lielas, sāļas asaras ritēja no viņas zilajām, skumjajām acīm, iezīmējot līnijas, kādas lietus tērces mēdz atstāt pamestas mājas netīrajos logos, uz kosmētikas klātajiem vaigiem. Viņa tiešām izskatījās pamesta, vientuļa un tuvu sabrukumam. Es gribēju pieiet klāt, apskaut un mierināt, taču jutu, ka vi...
Sveikas, pastāvīgās iemītnieces un nesenās atklājējas, sievietes, kuras vēl jūtas kā meitenes un meitenes, kuras jau jūtas kā sievietes! Pavasaris šogad uz mani savādi iedarbojies. Jūtos kā kaķene kaķu laikā, kura runča vietā meklējas, kur izpausties grafiskā veidā. Tā nu ir sanācis, ka šodiena laikam būs tā maģiskā diena, kurā es pirmo reizi ju...
Jā, uz pasaules patiešām pastāv lietas, kuras viņi- vīrieši aizvien vēl nespēj izprast, kaut gan man personīgi šķiet, ka viņiem vienkārši tās negribas izprast 8-) Pirmā lieta ir - Vīrietis mednieks. Cik aplams uzskats, un to, loģiski, tikai sieviete spēj saprast. :-P Neviens vīrietis, lai arī par cik labu mednieku viņš sevi neuzskatītu, neiekaro...