Šis nav stāts par karstu laiku, bet par šausmām, ko tikko pieredzēju. Visi skatījāmies Simpsonus, kad pēkšņi apgāzās fotorāmītis. Tas izraisīja ķēdes reakciju, proti, krita arī krūze ar verdošu, tikko pagatavotu melno tēju. Par nelaimi tā uzgāzās virsū manai 8 gadus jaunajai māsai uz galvas. Uz sejas un kājām uzlija liels daudzums karstās tējas....
Man bieži pārmet, ka es par daudz domāju, par daudz analizēju. Bet tā arī ir, es katru situāciju, strīdu analizēju, prātoju, kāpēc notika tieši tā, ko tas cilvēks ar to domāja, kāpēc...? Un tā bezgalīgi turpinu, sevi stostu un moku, jo līdz ar to visu es vairs nevaru ne par ko citu domāt! Diena ir sagandēta, pašsajūta uz nulles un smaids pazudis...
kaarteejaa nakts paardoma.. (un kas man neljauj guleet??!! :D:D:D) Tu gribi būt patiesa.. līdz pat kaulam (nerēķinoties ar citu jūtām (egoistiski)), bet, patiesībā jau, to nevienam nevajag! Mēs, katrs. pats izdomājam savu patiesību un pieņemam to tā kā mums to vajag (atkal egoisms). Secinājums.. esam egoisti :D labāk noklusēt lietas kas būtiski ...
Mūsu valsts svin 20. neatkarības dienu, taču es visu dienu pavadīju zem segas ar mīļāko grāmatu rokā, izdomāju nogriezt narcises un ielikt vāzītē un tīksminājos pa ārā pavērušos ainavu, vienkārši divas vārnas un vecu veca liepa un mana iztēle sazīmēju koku zariem saskaroties, kādas grieķītes ģimetni. Vsipārēji kopš vakar noskatījos Aleksandru, k...
Sveikas meitenes!!! Man tads jautajums - man ir baltas drebes kedinas..bet tagad dazas dienas nesajot ir nedaudz nosmerejushas (s) ...dzirdeju ka var mazgat ar zobu pastu..ka pareizi ir mazgat? gribas lai atkal butu baltas :-P Vai varbut varat kadu citu metodi ieteikt? Ar zipem mazgat unj kartigi neizskalojot kad izkalst paliek vietam dzeltens.....
Tā nu visu ziemu sēžot un neko nedarot, arī es no saviem 49. kg esmu apvēlusies uz 56. Tā kā lepojos ar savu figūru un agrāk biju sportiska, tad tagad tas jau sāk mani uztraukt. Lasīju, ka citas meitenes nevar saņemties skriet,vingrot, mazāk ēst, vai neēst pēc sešiem. Man arī bija grūti saņemties, bet man palīdzēja mans draugs. Draugs mani sāka ...
neizpludishu parak garas runās,jo jaskrien uz darbiņu. bet nedeļas nogalē man gāja ļoti labi. nevaru sūdzeties. bijām pusdienās,iepirkties ar manējā mammu. kamēr mēs iepirkāmies Mr sedeja pabā ar draugiem,pec ''randiņa'' ar russella mammu piebiedrojos viņiem. pāris aliņi izvērtās- ballitē lidz ritam. nākamajā rītā celāmies un dēvāmies uz ''bēbiš...
Sveiki! Mēs augstskolas pētījuma ietvaros veicam pētījumu par blogu rakstīšanu portālā www.cosmo.lv Mums ir ļoti svarīga Tava līdzdalība un Tavas atbildes uz jautājumiem. Dati būs anonīmi un netiks nekur publicēti. Ļoti ceru uz Tavu atsaucību! :-) 1.Cik apmēram bieži Jūs rakstāt blogus cosmo.lv? 2.Kāpēc Jūs rakstāt blogus? 3. Kādas tēmas ir Jūsu...
Kādēļ ir tik grūti spert šo liktenīgo soli un izbeigt attiecības? Esmu kopā ar puisi mazliet vairāk kā 5 mēnešus. Man viņš patīk neskatoties uz visu to, ko no viņa nesaņemu, t.i. raksta viņš man reti[rakstu, zvanu pirmā], man trūkst viņa uzmanība. Kādās brīvdienās gadijās, ka apvainojos par viņa absolūti nevērīgo atbildi uz manu sms, kuru viņš, ...
Jau otras briivdienas kas aizvadiitas vnk sirdi aizpildot :) kaa kreems :):):) mm:) vsp laikam marcipaans (kaa nekaa tas tak man shobriid ir topaa:D:D:D:D) labi, atzinja...attieciibas nevajag.. taapat var jauki pavadiit laiku :) forshi, ir cilveks kursh to pienjem:):):) sanaak lieliskas briivdienas, vai taa teikt kopiigas izklaides :) kaadreiz d...