03.05.2010

03.05.2010, karaliene26
Jau otras briivdienas kas aizvadiitas vnk sirdi aizpildot :) kaa kreems :):):) mm:) vsp laikam marcipaans (kaa nekaa tas tak man shobriid ir topaa:D:D:D:D) labi, atzinja...attieciibas nevajag.. taapat var jauki pavadiit laiku :) forshi, ir cilveks kursh to pienjem:):):) sanaak lieliskas briivdienas, vai taa teikt kopiigas izklaides :) kaadreiz domaaju.. oo, miilestiiba un vsp ja ir attieciibas ar viirieti (da jebkadas) tad noteikti jaabuut vai juutaam vai kkaadiem plaaniem... man patiik ka man ir sava personiigaa dziive un vinjam vinjeejaa... es nejaucos un vinjsh nejaucaas.. jaa mees aprunaajamies par to kaa kuram ir gajis ko ir dariijis, bet tikai taa.. tarkshkjeeshanas peec :D:D:D apmainamies ar dziives laikaa ieguuto pieredzi, izzinam jaunus apvaarshnjus:) tai pat laikaa apzinos ka nekaa kopiiga mums nebuus.. nu nekaa nopietna.. ES to neveelos!!!!! un nedomaaju ka no vinja puses tur buutu kaada veelme uz kko nopietnu:) paldies Dievam :) buus vieglaak kad atradiishu kaadu kuru gribeeshu es un kursh gribees mani taapat :):):) katras meitenes sapni veeleeshos...veelaak, ne tagad.. shobriid tas buutu tikai apmaans, ielaaps... bet es gribeeshu patiesiibu :) sapraatiigu nepraata sapraatu :):):) :D:D:D

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
p.s. paldies par padomu ;)
06.05.2010 14:24 | saite | Atbildēt

+0
:D:D:D:D:D man parasti attieciibas saakas.. ai nu pameegjinaas... a vdrug akula :D:D:D viss saakas ar joku :D:D:D
dziivee var gadiities visaadi.. bet nu ir taa ka ar sho gadiijumu es pat iedomaties nespeju savu naakotni.. un savaa zinjaa arii negribu.. muus katru elk uz savu pusi.. vieniigais kas muus saista ir jautriiba.. nu labi nezinu kas tur ir no vinja puses, bet es vnk dievinu savas jaunaas attieciibas ar briiviibu un neatkariibu.. patstaaviibu .. (l)
06.05.2010 14:24 | saite | Atbildēt

+0
Vispār Tu zini, ka visbiežāk tieši tādas attiecības, kas iesākas - "nekas nopietns", "vienkārši tāpat", "mēs vienkārši labi pavadām laiku", "kad es satikšu īsto, tad tas viss beigsies" - beidzas tieši pretēji, kā Tu esi to iedomājusies un attopies, kad esi jau pavadījusi ar šo cilvēku kopā veselu mūžību un pavisam nopietni, lai gan viss iesākās "vienkārši tāpat".. :D :D Tu nekad nevari zināt, kā viss beigsies, tieši tāpēc ir jābūt gatavai uz visu! ;)
05.05.2010 12:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits